DNES!, sekce: Pořady v televizi |
|
Finále NBA na Amazon Prime VideoViem že to moc ľudí tu nezaujíma ale vo štvrtok ráno o 2:00 začína finále NBA medzi Spurs a Knicks. Celá finálová séria bude na Prime Video. Myslel som že finále bude dávať nova sport ale asi ma Amazon pre CZ a SK trh rozšírené vysielacie práva tak ako v Nemecku. |
Drevak
Registrace: 8/2025 Příspěvků: 7 |
DNES! |
|
RE: Finále NBA na Amazon Prime VideoAmazon má velká práva na NBA. Globální. Na 11 let myslím. Proto NS nevysílala živě ani finále západní konference. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 030 |
DNES! |
|
RE: Finále NBA na Amazon Prime VideoTak na finále mají práva na 6 z 11, během trvání práv. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 030 |
DNES! |
|
@zzzViem aké majú práva len pred sezónou nebolo česko ani slovensko v tom zozname krajín kde má prime video aj celú jednu sériu finále konferencie a taktiež finále nba. Asi sa niečo zmenilo. |
Drevak
DNES! |
|
RE: Finále NBA na Amazon Prime VideoZachvílu kúpia také práva že to nik neuvidí :D cez 70 miliárd na 11 rokov a finále naživo skoro nikde :D |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 929 |
DNES! |
|
@Janci19Tak v usa to maju zadarmo cez antenu na ABC a mimo USA vačšinou buď Prime Video, Disney+ alebo Eurosport/HBO Max |
Drevak
DNES! |
|
DrevakTak u Nás to je na Prime Videu ? není ani možne na ich stránke zistiť cenu " výpalného " skúšobná verzia ani netuším či tam je a či v skušobnej verzií by bolo to finále . To čakajú od ludí že si dajú 3 streamovacie služby a budú čakať kde sa finále objaví ? V Európe majú poskytovatelia tie streamovacie služby zahrnuté v predplatnom , kde majú práva pre ich územie tak majú príslušnú streamovaciu službu v ponuke . Tu na SK nečakám že poskytovatelia tv platforiem promtne zareagujú . To by sa mali naučiť , kto získa práva by ich mali zaradiť do ponuky buď vyhodnejšie predplatné streamovaciej služby alebo súčasť balíčka najdrahšieho . Netflix či voyo mi nič nehovorí , Netflix zo športu nič nemá teda aztial a voyo pixelovanie rozmazané je nepozeratelné . |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 929 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|