včera, sekce: Linuxové přijímače |
|
HD-BOX hlásí není signál nebo kostičkuje obrazDobrý den všem,mám satelitní tuner HD-BOX FS-9105+ a začal hlásit: "není signál" na všech kanálech, případně obraz naběhne, ale silně kostičkuje. Bydlím v paneláku a máme společné satelitní rozvody s dvěma zásuvkami do každého bytu. Mám také TV se satelitním tunerem a tam vše funguje perfektně na obou SAT zásuvkách. Zkoušel jsem i nový kabel. Ale v tom HD-BOXu to buď nejede vůbec (není signál) nebo to kostičkuje... Znamená to, že v HD-BOXu odchází nějaká komponenta? Někde jsem myslím četl, že HD-BOXům časem odchází napájení. Je to tento případ? A dá se to levně opravit? Díky předem za rady. |
hank1
Registrace: 2/2024 Příspěvků: 3 |
včera |
|
RE: HD-BOX hlásí není signál nebo kostičkuje o...Nebola v tvojej oblasti nejaká búrka alebo silný dážď. Mne to tiež vypadlo (okr. Prešov), ale tu pršalo a radar mi ukazoval búrku južne od môjho bydliska. Už to ide bez štvorčekovania, ale signály na teplomeroch jednotlivých transpondérov sú oveľa slabšie, ako by mali byť. Ak by sa zajtra cez deň nezlepšil signál, asi sa budem musieť pohrať s parabolou. Ale ta je schovaná v závetrí, vietor ju určite nepohol.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 623 |
včera |
|
@hank1Nemáš PM schránku |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 452 |
DNES! |
|
@krtíkPsal jsem, že na TV se SAT tunerem to na stejné přípojce funguje bez problémů. Navíc žádná bouřka u nás nebyla.Ještě mě napadl poškozený konektor na HD-BOXu... |
hank1
DNES! |
|
@amperV Nastavení účtu mám Soukromé zprávy: nepovoleny.A nikde není možnost to zapnout. Je tam napsáno: "Službu Soukromé zprávy si uživatel aktivuje sám na této stránce (tedy v sekci Nastavení) jakmile mu ji systém nabídne." Mně to nic nenabídlo. Asi jsem nenapsal dostatek příspěvků. |
hank1
DNES! |
|
@hank1Většinou se dá opravit, otázka zda se to vyplatí...Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 792 |
DNES! |
|
@hank1Je jedna možnost, přes bazar dat kontakt |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 452 |
DNES! |
|
@hank1Kup nový box cca 1500 si myslím Ťe nezruinuje.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 185 Galerie: jackino |
DNES! |
|
RE: HD-BOX hlásí není signál nebo kostičkuje o...Hd-box, starý kolem deseti let. Jenom můj soukromý názor je ten, že odchází zdroj, přesně jak si myslíš. Je takový malý zázrak, že ještě funguje. Pošli to amperovi na opravu a bude Ti fungovat dál, pokud se s ním nechceš z nějakého důvodu rozloučit. Anebo zvaž koupi nového, ale nastavení a jedno s druhým, to může být problém. Rozhodnutí musíš udělat Ty sám.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 184 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|