Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Problémy s Facebookom

Ahojte mám menší problém s facebookom , nedeľu som tam bol ale mal výpadok ale už tri dni sa neviem k nemu dostať učet mam od roku 2015 cca rodina my napísať vie len správy neprečítam , ako z toho von za celú domu som nič zle nedával na fb ,lebo na to nemám čas ,fb mám iba na komunikáciu s rodinou ked nie sme spolu , to je všetko je možne to vrátiť späť ?kody na prihlásenie fungujú ale nejde mi prihlásiť na fb. , do kopy som tam bol iba raz a od roku 2020 tam nechodim , takže fb mám čistý.Píše mi že neplatené heslo na koľko na instagram sa prihlásiť cez fb dá , divne to je , máte podobnú skúsenosť? ;)

sun26
Registrace: 4/2026
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59
Odpověď v diskusním vlákně

Oprava:

neparie = nezaprie

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

Bola to normálna otázka lebo veľa ľudí stým nami tu problém ale už som to vyriešil. Jedine na čo som používal FB bol aj marketplace, na súčiastky do Pc lebo Pc si skladám sám , keď som niečo potreboval tak som to našiel tam , takže na niečo to bolo dobré.
Ale inak mám aj iné kanály na komunikáciu nie som odkázaný na FB, na koľko som zdatný v technike tak som si našiel iný spôsob na komunikáciu s ľuďmi FB bola okrajová záležitosť.Raz som zháňal do staršieho Pc Procesor AM3 a našiel som ho tam a PC funguje lebo v obchode už tento tip procesorov nekúpim na bazoš moc neverím. ;)

sun26

@sun26

Čo má spoločné výpadok facebooku s tým, že Ty skladáš počítače? Alebo kde kupuješ súčiastky. A čo si vyriešil, výpadok FB určite nie. Vyriešil si to tak, že si prešiel inde. Lebo si nebol schopný zistiť kde si mal problém po výpadku.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE: Problémy s Facebookom

No teda...
Nedávno tu bola téma Bazoš CZ/SK, že treba najprv uhradiť platbu 1 cent a potom získate kontakt na inzerenta a Facebook má svoj vlastný bazár, kde zrejme žiadne overovanie nepotrebujete.
Facebook je dobrá sociálna sieť - sledujem len to čo ma zaujíma a čo mi vyskočí ako platený príspevok tak to jednoducho skryjem alebo zablokujem. :8)

Halford89
Registrace: 5/2025

@petersk

Tak problém bol uz v pondelok ten problém mal aj Kolle ako ja ale už je to ok.
Skôr ma trápilo že účet tam je ale nevedel som sa prihlásiť lebo písalo neplatné heslo ale heslo som nemenil lebo som mal overovanie cez SMS ale to nefunguje ešte.Ale už to nejako neriešim.

sun26

RE: Problémy s Facebookom

A co jako?
To si neumíš ověřit na tom správném místě,že má výpadek a musíš to tady fakt zastírat?
Neskutečné... Rv Rv
Jednou mi nešel Vodafone síť a nelezl sem s tím sem. Měl několikahodinový výpadek po celé ČR ale dovedl jsem si to najít na tom správném místě a nezastíral jsem zde Parabolu....

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@sun26/Zetor25

Rýchlo si sa oklepal a už perlíš príspevkami rovnako ako v minulosti... Mám pre teba jednu radu... Sťažuj sa u svojho odborného MUDr. a požiadaj o kvalitnejšie úplne preliečenie... To nedávne sa úplne nepodarilo. ;)

DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@Maneto

Ja som položil iba otázku to bolo všetko, nič z tým nie je , lebo na iné fóra nechodím iba tu.

sun26

@Maneto

Nikdy som si s vás srandu nerobil to dobré vieš takže asi tak mali ste tu tému tiež o Bazoši takže asi tak.
Tiež to sem nepatrí a kde sa mám opýtať keď inde nechodím na fóra iba tu ?

sun26
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra