, sekce: Zkušenosti |
|
Problémy s FacebookomAhojte mám menší problém s facebookom , nedeľu som tam bol ale mal výpadok ale už tri dni sa neviem k nemu dostať učet mam od roku 2015 cca rodina my napísať vie len správy neprečítam , ako z toho von za celú domu som nič zle nedával na fb ,lebo na to nemám čas ,fb mám iba na komunikáciu s rodinou ked nie sme spolu , to je všetko je možne to vrátiť späť ?kody na prihlásenie fungujú ale nejde mi prihlásiť na fb. , do kopy som tam bol iba raz a od roku 2020 tam nechodim , takže fb mám čistý.Píše mi že neplatené heslo na koľko na instagram sa prihlásiť cez fb dá , divne to je , máte podobnú skúsenosť? |
sun26
Registrace: 4/2026 Příspěvků: 482 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
|
|
@sun26za chvíli se ani nenajíš bez chytrého telefonu,i ktomu bude potřeba qr kod,zvrácená doba. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 12 250 |
|
|
@sun26Len pre Info, FB nemá dnes žiadny výpadok a všetko funguje bezchybne... Ak si sa niekoľko rokov neprihlásil do účtu ako píšeš a zrazu sa chceš, spustia sa automatizované procesy kde si musíš vybrať nové heslo a spojiť tvoj účet s mailom a telefónom ktoré si uviedol pri registrácii, kde ti pošlú obnovovacie kódy... Ak ti nejdú zadať bezpečnostné kódy ktoré ti poslali na mail alebo telefón, treba kontaktovať podporu... |
Palo232232
Registrace: 6/2025 Příspěvků: 304 |
|
|
@TomSeniorFB používa veľa inteligentných ľudí, záleží len na obsahu ktorý si vyberieš, ten vie posúdiť či je niekto inteligentnú+ý alebo nie. Ty zjavne nie, keď hádžeš všetkých do jedného vreca :-) |
Palo232232
|
|
@TomSeniorP.S. Pripomenul si mi tvojim výrokom jedného bývalého SK politika ktorý vyhlásil "V noci pracujú len zlodeji" A reakcia prišla okamžite. Takže rozmýšľaj kým niečo napíšeš... |
Palo232232
|
|
@sun26Mám doma úplne môj prvý mobil Sony Ericsson GA628 (to je ten s jednoriadkovým displejom). Sagem MC 919 (to bol vyklápací), staré Nokie 5110,3210,3310,3510i,6230 a 8210... možno by boli ešte funkčné. Mám ich roky odložené v šuflíku. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 1 215 |
|
|
@Palo232232https://tnlive.sk/domace/clanok/1042178-nejde-vam-facebook-ci-messenger-nie-ste-sami-pouzivatelia-hlasia-vypadok tu je článok ja tento účet čo mám používam každý deň takže chyba bola na strane FB veľa ľudí hlásilo problémy takže asi tak |
sun26
|
|
@Palo232232Čo sa týka u mňa používania Facebooku tak ten mám iba na komunikáciu ako som písal vyššie to čo je tam na sieti má nezaujíma. |
sun26
|
|
RE: Problémy s FacebookomTen slovenský politik bude tuti uživatel facebooku. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 619 |
|
|
@sun26OK. Ako som písal, ja som problém s výpadkami nemal. Ale ak používaš na komunikáciu denne Messenger, tak ten je priamo spojený s FB účtom a tým pádom by ti mal fungovat normálne (mimo výpadku) aj tvoj FB účet. Keby si viac ako rok nepoužil ani FB profil ani Messenger, tak by ti pravdepodobne z bezpečnostných dôvodov účet zablokovali a musel by si podstúpiť obnovu účtu s viacstupňovým overovaním. Uvidíš zajtra. |
Palo232232
|
|
@Palo232232Okej uvidím zajtra lebo veľa ľuďom sa to stalo od kedy mali výpadok v nedeľu tak nechám sa prekvapiť. |
sun26
|
|
@KolleTak účet pôvodný už funguje včera bol výpadok takže je to ok ale aj tak to chcem zrušiť nechať len massenger alebo prejsť inde.Chyba bola na strane FB ako si tiež písal že si mal stým problém. |
sun26
|
|
@sun26Ako som ti písal včera, účty Facebook a Messenger sú navzájom prepojené a nemôžeš mať len Messenger, lebo ten sa bez účtu na Facebooku samostatne prevádzkovateľ nedá, Messenger je komunikačných kanál, ktorý spadá priamo pod vytvorený účet na FB... |
Palo232232
|
|
@Palo232232Okej tak ja to aj tak plánujem zrušiť na komunikáciu mám aj Viber ten tiež dobrý lebo nie je to podobný ako FB takže žiť sa dá aj bez sociálnych sieti.Aspoň ja to k životu nepotrebujem ten FB. |
sun26
|
|
@sun26Aj u mna sa to zmenilo. Dnes som skusal to miesto v nastaveniach FB, kde je 2faktorove overovanie a uz mi to umoznuje zasielat overovaci kod na mobil, ale ten mi neprisiel. Skusal som to dokonca 3x. Takze asi smola. Nevadi. Aspon ma to prihlasovanie do FB bude viac odradzat, ked musim stale otvarat aj e-mail, kde ten overovaci kod dostavam pri prihlasovani. |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 384 |
|
|
@kolleSom tiež rád že sa ti to podarilo opraviť ja to zrušil definitívne aj tak tam chodím malo mal som to od roku 2015 ten účet takže za mňa strata času občas pokec s rodinou a to stačí. |
sun26
|
|
@sun26Tak načo si tu toto vlákno vôbec zakladal? |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 827 |
|
|
@KimloJe to prosté, prišiel sa sem "vyplakať", lebo si nevie inak pokecať z rodinou a priateľmi, iednoducho a proste potrebuje Messenger.Ako keby nebolo xy iných možností pre online hovory, čety atď. Inak ja chodím na FB, ale že by som postrehol nejaké výpadky atp..., tak to nie! Žeby som tam málo chodil?! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 391 |
|
|
@mmiriboyVýpadok bol v nedeľu - niečo vyše hodiny, aj o tom niektoré médiá písali. Mne fb nešiel na notebooku, ale v mobile appka žiadny problém. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 1 215 |
|
|
@mmiriboy_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 312 |
|
|
@Halford89Môže byť! Lebo nakoľko fb používam na 99% iba v mobile, tak som si ani nemohol všimnúť nejaké výpadky. Používanie PC je u mňa doma minimálne - periodicita tak 1x za 2 týždne. V práci je to iné, ale tam zase nemám čas na také prkotiny ako je fb! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
@KimloSkôr som sa pýtal či mal niekto problém podobný ale už je to ok to bolo všetko. |
sun26
|
|
@mmiriboyMám aj Viber aj WhatsApp, takže. Som aj tam, ale tiež to nepoužívam každý deň lebo raz keď mali výpadok tak ma to odhlásilo z účtu a to sa stálo veľa ľuďom takže nebol som v tomto sám FB som mal od roku 2015 za ten čas som nemal ani jeden Ban čo som aj rád.Lebo občas som niečo kúpil do Pc na marketplace napríklad RAM pamäte kde ich je veľa tam hlavne DDR 4. |
sun26
|
|
@mmiriboyAsi aj preto ja tiež chodím po menej na FB takže niečo na tom bude,ale massenger je dobra vec , takže asi tak pekný víkend prajem. |
sun26
|
|
RE: Problémy s FacebookomJeden centrálny výpadok FB a toľko zbytočných kecov okolo toho... To sa tu vážne musí zasie.ať miesto takýmito kravinami...?DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 284 Galerie: Maneto |
|
|
@ManetoNuž! To je dnešná doba. Niektorá mládež sa neparie! Inak už tu boli aj bizarnejšie otázky, než je táto.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|