Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno DNES!, sekce: Zkušenosti

Problémy s Facebookom

Ahojte mám menší problém s facebookom , nedeľu som tam bol ale mal výpadok ale už tri dni sa neviem k nemu dostať učet mam od roku 2015 cca rodina my napísať vie len správy neprečítam , ako z toho von za celú domu som nič zle nedával na fb ,lebo na to nemám čas ,fb mám iba na komunikáciu s rodinou ked nie sme spolu , to je všetko je možne to vrátiť späť ?kody na prihlásenie fungujú ale nejde mi prihlásiť na fb. , do kopy som tam bol iba raz a od roku 2020 tam nechodim , takže fb mám čistý.Píše mi že neplatené heslo na koľko na instagram sa prihlásiť cez fb dá , divne to je , máte podobnú skúsenosť? ;)

sun26
Registrace: 4/2026
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

@sun26

za chvíli se ani nenajíš bez chytrého telefonu,i ktomu bude potřeba qr kod,zvrácená doba.

dawis77
Registrace: 9/2011

@sun26

Len pre Info, FB nemá dnes žiadny výpadok a všetko funguje bezchybne... Ak si sa niekoľko rokov neprihlásil do účtu ako píšeš a zrazu sa chceš, spustia sa automatizované procesy kde si musíš vybrať nové heslo a spojiť tvoj účet s mailom a telefónom ktoré si uviedol pri registrácii, kde ti pošlú obnovovacie kódy... Ak ti nejdú zadať bezpečnostné kódy ktoré ti poslali na mail alebo telefón, treba kontaktovať podporu...

Palo232232
Registrace: 6/2025

@TomSenior

FB používa veľa inteligentných ľudí, záleží len na obsahu ktorý si vyberieš, ten vie posúdiť či je niekto inteligentnú+ý alebo nie. Ty zjavne nie, keď hádžeš všetkých do jedného vreca :-)

Palo232232

@TomSenior

P.S. Pripomenul si mi tvojim výrokom jedného bývalého SK politika ktorý vyhlásil "V noci pracujú len zlodeji" A reakcia prišla okamžite. Takže rozmýšľaj kým niečo napíšeš...

Palo232232

@sun26

Mám doma úplne môj prvý mobil Sony Ericsson GA628 (to je ten s jednoriadkovým displejom). Sagem MC 919 (to bol vyklápací), staré Nokie 5110,3210,3310,3510i,6230 a 8210... možno by boli ešte funkčné. Mám ich roky odložené v šuflíku.

Halford89
Registrace: 5/2025

@Palo232232

https://tnlive.sk/domace/clanok/1042178-nejde-vam-facebook-ci-messenger-nie-ste-sami-pouzivatelia-hlasia-vypadok tu je článok ja tento účet čo mám používam každý deň takže chyba bola na strane FB veľa ľudí hlásilo problémy takže asi tak

sun26

@Palo232232

Čo sa týka u mňa používania Facebooku tak ten mám iba na komunikáciu ako som písal vyššie to čo je tam na sieti má nezaujíma. ;)

sun26
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra