2dny, sekce: Linuxové přijímače |
|
Dreambox ONE UHD 4K vs Vu+UNO 4KSE reál.skúsenostiZdravim!Po rokoch vernych sluzieb mi, zial, zacina odchadzat moj VU+ Ultimo. Asi by este stacilo vymenit kondenzatory, ale technologicky je to uz predsa len "veteran", takze sa zacinam obzerat po niecom novom. Zatial rozmyslam nad Dreambox ONE UHD 4K alebo Vu+ UNO 4K SE. Podstatne su pre mna - rychle prepinanie programov, - svizne a stabilne menu, - funkcne a stabilne "pluginy", - kvalitny obraz. Parametre oboch poznam, takze ma ovela viac zaujimaju realne skusenosti majitelov - najma pripadne problemy, nedostatky a veci, ktora vas na danom prijimaci sklamali. Ak sa to tu niekde riesilo (zatial som nic relevantne nenasiel), budem vdacny aj za odkaz na existujucu diskusiu. Vdaka! |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 420 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
včera |
|
@cybergToto som vedel dávno čím menšia FEC tým je to lepšie pre búrky zas na druhej strane menej kanálov na Frekvencii |
sun26
Registrace: 4/2026 Příspěvků: 356 |
včera |
|
@cybergPreboha, o com asi by som si mal s tebou pisat? Si tu novy, tak som iba chcel aby si sa necitil osamoteny, lebo vela priatelov si si tu zatial neurobil.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 023 |
včera |
|
@cybergJa som čakal vždy vecnú diskusiu lebo nemám dôvod rýpať do ľudí to že niečo viem o SAT TV je moja vec ja som sa všetko učil sám ešte predtým než dorazila umelá inteligencia aj čo sa týka PC som si všetko robil sám do dnes.Takze kto tu je na hlavu?Inak vieš formátovať disk keď nejde nainštalovať Windows že disk hlási že je nutné ho z konvertovať z GPT na MBR aby bola inštalácia Windows úspešná? Ja som to už robil cez CMD takže asi tak. |
sun26
včera |
|
@black13aJa tu nie som preto, aby som si tu robil "priatelov", nato su zoznamky.A za mna k tvojmu zoznamovaniu sa len, ze FUUUUUUUUUJ. |
cyberg
Registrace: 3/2026 Příspěvků: 25 |
včera |
|
@sun26Drahy Zetor, poriadne a este raz si pomaly precitaj prispevok od dodo22 a snad pochopis, ze ta porovnava z Francuzskym hercom JR (Jean Reno) a nie so mnou !A na zaver k tebe, lebo nema vobec ziadny vyznam zabijat s tebou cas. Zlata rybka vnucat ma viac rozumu ako ty. |
cyberg
včera |
|
RE: Dreambox ONE UHD 4K vs Vu+UNO 4KSE reál.sk...No a teraz sa mozete vratit k teme - realne skusenosti s Dreambox ONE UHD 4K alebo Vu+UNO 4KSE. |
cyberg
včera |
|
@cybergTak prečo rýpeš ? ked nemieniš so mnou strácať čas ?Došli ti arguemnty tak utočiť vieš ale ked , ti slušne odpíšem tak si ticho.Tipické , ja som aky som ale som spokojny toto je moje hobby už roky.Ja som utoky nezačinal takže mám viacej rozumu a viem komu mám odpovedať nech sa darí. |
sun26
včera |
|
Takže asi tak...Myslím, že už vzájomného napadania bolo až až... Treba to ukončiť... Konečná, vystupovať...DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 254 Galerie: Maneto |
včera |
|
@cybergUtoky si začal ty ja som sa len bránil to je všetko si spokojny toto bol tvoj cieľ ? |
sun26
včera |
|
@ManetoTo máš pravdu len sa mi jedno nepáči ako má napadol s tým že viem vieš čo o SAT TV a potom napíše že stráca čas so mnou čo je toto za debatu to mu nestačilo zo včera človek pekne odpovie a dopadne takto?Žiaľ je mi smutno z toho čo už. |
sun26
včera |
|
@ManetoĽutujem že som sa vrátil nič sa tu nezmenilo.Chcel som iba slušne klebetiť o SAT a na to dostávam iba narážky na osobu.Majte sa pekne mám viacej rozumu ako zlatá rybka. |
sun26
včera |
|
VU+ by som ja preferovalJa by som siel do VU+, jednak stabilita, do Uno4K SE sa da dokupit USB tuner (vznikne combo SAT+DVB-T2) alebo ak bude treba FBC tuner sa da vymenit za DVB-T2. A je z neho plnohodnotny prijimac na DVBT2. Alebo pripadne aj DVB-C tuner. Na VU+ sa pozeram z pohladu skusenosti a variability (vdaka vymenitelnosti tunerov). Zgemma vyzera zaujimavo, ale Hisilocon som mal v nestastnom AB Pulse4K, a teda mi to prislo ako vselico ale nie stabilne. Octagon bol dobry ale ten som mal este v roku 2010 (SF1008HD) a to bola ina genetacia prijimacov vtedy.Dreamboxy boli super, ale ten myslim skoncil uz, ci este zije? Pani, prosim, tieto narazacky na osoby nechajte na krcmu, stamprlik a fajku mieru.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 223 |
včera |
|
@Mopky2Nie! Prosím Zgemmu neporovnavať z AB pulse či čo to je. To snáď ani nemôžeš myslieť vážne. |
Dodo22
Registrace: 4/2023 Příspěvků: 180 |
včera |
|
@Dodo22Černý lihový fix, nebo samolepka to jistí. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 966 |
včera |
|
@Dodo22Ja ani nechcem porovnavat VU+ a Zgemmu, jednak nemam ziadnu svoju skusenost so zgemmou, len procesor Hisilicon ma nezaujal.. myslel som to tak,ze som sa snim stretol vtom AB Pulse4K len doteraz. Mozno niekedy Zgemuu vyskusam v buducnosti..Viem ze v tychto prijimacoxh to uz je aj o softe a kazdy si svoj vysperkuje aby mu siel ako "Mercedes". U mna je tym "Mercedesom" VU+, preto ho doporucim sk sa ma niekto opyta.. aj ked cenovo je vyssie.. (zato mi ale uz niektore VU+ sluzia aj aj skoro 10+ rokov) |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 223 |
včera |
|
co asi robi sosoZalozil temu a odletel do Honolulu na dovolenku |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 662 |
včera |
|
RE: Dreambox ONE UHD 4K vs Vu+UNO 4KSE reál.sk...Každý má svoje priority. Ja by som tiež nešiel do hisiliconu.Otázka, ale bola, či Dreambox, alebo VU+. Ja som za VU+. Anouncovali nedávno nový prijímač. Je už niekde na trhu? https://www.parabola.cz/clanky/8186/vu-plus-duo-4k-lite-nove-set-top-boxy-pod-znackou-vu-plus/ |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 159 |
včera |
|
RE: Dreambox ONE UHD 4K vs Vu+UNO 4KSE reál.sk...A keby som teraz mal kupovať box a nie je dostať VU+, tak by som bral asi GigaBlue UHD Quad 4K Pro |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 159 |
DNES! |
|
RE: Dreambox ONE UHD 4K vs Vu+UNO 4KSE reál.sk...Šel bych do VU+ z jednoho prostého důvodu a tím byl pro mne ovladač... Zgemma rychlost boxu super,ale ovladač reaguje dost často až na druhé máčknutí což me vytáčelo a box leží v šuplíku... o dálkovém ovládání GigaBlue UHD Quad 4K Pro ani nemluvím i odladěná image v době co jsem ho měl pořádná nebyla ... jedině VU+ s bluetooth dálkovým ovladačem i podporou a vývojem image je za mě top kaufVU+Duo4KSE + Zgemma H9 TWIN SE 1x Fuba Multifokus + 1x Fuba s Motorem
|
czRossi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 204 |
DNES! |
|
@czRossiA já bych do těchto dražších přístrojů nešel,Španělé ukončí satelitní vysílání asi v roce 2028,satelitní příjem novým klientům neposkytují a těm,co to mají,jen službu zdražují,aby přešli na IPTV.U nás je to jen otázka času!Noví klienti o satelitní vysílání nemájí zájem a ostatní přechází na iptv,pořídí si krabičku za hubičku.Bohatě stačí octagon.Umí vše co i drahé příjmače |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 582 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|