, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
DIGI TV SK -- TELEKOM MAGIO SAT migraciaAhojte, tak dnes som v Telekom appke zistil, ze svokrovcov premigrovali na MagioSAT balik L (v Digi mali balik Premium). Cenu tam zatial nevidim, takze predpokladam, ze sa to vykrystalizuje v najblizsich dnoch..Ale dostali k tomu MagioSAT aj MagioTV Start Plus + Archiv cez internet.. Tak som zvedavy co dalej, ci naozaj nechaju cemu aka bola v Digi, alebo si budu pytat poplatok za ten MagioTV start Plus... DIGI Go nemali predtym aktivovane... |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 291 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
|
|
@MopkyAhoj to isté mám ja od dnes balík Magio TV SAT L. + apka grátis uvidíme nechám sa prekvapiť.Mne ešte ide to Digi go ale pôvodné otázne je či mi dajú MagioSat tv l za rovnakú cenu na 3 tv možno zrušim jednu tv a apku necham sebe do izby mne to stačí ja som už na OTT zvyknutý.Takze nie sú samy. Mňa tiež premigrovali dnes do Magio tv SAT. Uvidím aká bude cena pri faktúre. |
sun26
Registrace: 4/2026 Příspěvků: 482 |
|
|
RE: DIGI TV SK -- TELEKOM MAGIO SAT migraciaMagio TV Start funguje iba na mobilnych zariadeniach (mobil, tablet). Nefunguje v aplikacii na TV.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 071 |
|
|
DIGI TV SK -- TELEKOM MAGIO SAT migraciaAko ste zistili, že na aký balík Vás premigrovali? Do Telekom appky ak ste nemali doteraz od nich nič tak sa nedá prihlásiť, treba počkať na prvú faktúru a tam bude to číslo adresáta.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 904 |
|
|
@peterskCez telefóne číslo sms kód ktoré si mal u Digi tak ti pošlu kód sms na to isté číslo.Ale kód bude už od Telekomu.Mne to prišlo na email včera večer dnes už som mal nový balík. |
sun26
|
|
@sun26Mne kód poslali len na prihlásenie. Po prihlásení ak chceš aby sa Ti služba objavila treba zadať nejaký kód adresáta. Teraz som volal na infolinku, že ten kód bude na prvej faktúre od Telekomu a vtedy sa mi len objavia moje služby.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@peterskJa tam vidím aj balík aj adresu ešte pôvodne údaje od Digi SK. |
sun26
|
|
@sun26Prihlásil si sa 1.x telefńnym číslom a kódom z sms. Potom si pripojil služby? Zadal si RČ a aké číslo adresáta? Lebo bez toho nepustí ďalej.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@peterskJa som nedával nič akurát len som si registroval učet v Telekome všetky údaje boli pôvodne aj moje tel číslo aj služby z Digi SK boli prevedené automaticky nemáš tam nic ?Pri moje služby - Televízia? Mal by ti tam svietiť Magio TV SAT. |
sun26
|
|
@peterskPočkaj do zajtra možno to prevedú sami nakoniec ako to spravili mne. |
sun26
|
|
@peterskJa a aj svokrovci mame Telekom pausal, cize o to jednoduchsie. Moj Telekom uz maju aktivny niekolko rokov.. Preto som to hned videl (kedze ich mam delegovanych pod sebou,aby ked mi volaju, ze im daco nejde som vedel pomoct/poradit jednoduchsie)@black13, vdaka za ptopomenutie stym Magiom Start, mam ho este k pausalu a je to tak ako si pisal,ze ide len v mobile/tablete.. (to MagioTV si zapnem asi raz za 4-5 mesiacov ked si spomeniem,ze sak to este ho mam) |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 229 |
|
|
@sun26V návode čo prišlo z Digi mám toto:Stiahnite si aplikáciu Telekom: ak máte telefón s Androidom, stiahnite si ju z Google Play, ak máte iPhone, stiahnite si ju z App Store. Otvorte aplikáciu a vyberte možnosť Prihlásiť sa telefónnym číslom . Zadajte svoje telefónne číslo. Nemusí ísť o číslo od Telekomu - môžete použiť aj číslo iného mobilného operátora. Na zadané číslo vám pošleme prihlasovací kód, ktorý je potrebné zadať v aplikácii. Po úspešnom prihlásení sa Vám zobrazí obrazovka „Vitajte“. V prípade, že v aplikácii nevidíte svoje produkty, postupujte podľa nasledujúcich krokov: V spodnej časti obrazovky v sekcii „Rýchle odkazy“ vyberte možnosť Pripojiť ďalšie produkty . Zvoľte možnosť Všetky produkty pod rodným číslom a ďalej postupujte podľa pokynov v aplikácii. Takže ja som tam automaticky tie služby nemal. A na konci chce odo mňa číslo adresáta čo budem mať asi na prvej faktúre. Ináč asi to zruším, lebo s Telekomom nechcem mať nič spoločné. Najhorší poskytovateľ všetkého čo poskytuje. Volal som aj kamarátovi, čo robí v Telekome povedal, že "časom" ceny budú ako Magio aj balíčky. Digi go nebude ani Digi TV cez net. Časom všetko prispôsobia Mágiu. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@peterskJa uvažujem tiež o zmene uvidíme ale prvá faktúra príde až v októbri tak som zvedavý podľa tohto návodu som išiel ja tiež som to mal v návode za mňa bola Digi lepšia uvidíme uvažoval som o Antiksat lebo môj box zvláda HEVC.H 265 len mi bude ľúto Canal+Šport mali sme Digi 6 rokov rodičia sú spokojní menej výpadkov pri daždi aj búrke a lepšia ponúka doku a športových kanálov.Tak možno zvážim MagioSat XL na 1 tv lebo apka je grátis plne Magio tv tuším tak ostane mne a Babke hodín 4ka tv jej to stačí.Aj tak pozerá iba Lux a STVR + Markíza zase ju učiť na nový box od MagioSat nemám na to nervy. |
sun26
|
|
DIGI TV SK -- TELEKOM MAGIO SAT migraciaTak to bude ešte zaujimavé. Čislo mám firemné. Takže som zadal čislo čo s mal v Digi. Dufam ze sa mi do firemneho uctu nepripoji aj faktura za Magio Sat. Neviem ci si mam zalozit nove konkto, alebo ako.VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 264 |
|
|
PeterskJa už tam vidim aj historiu platieb od digi až od septembra 2024 takže všetko už ide ako maAle suma ostala pôvodna za 3 tv uvidíme pri novej fakture , počkaj do 48 hodin možno ti učet prevedú automaticky. |
sun26
|
|
@sun26Potvrdzujem, tiez uz tam vidim aj FA a dokonca mozem zaplatit FA uz z aplikacie/webu a aj mi stiahne PDF FA (este za 08/26 vystavenu na DIGI)Zatial to vyzera ze tento prechod zvladaju dobre. Tak kazdemu to bude nabiehat postupne, no a potom uvidime cenu na Telekom (MagioSAT) ked vystavia dalsiu FA.. Mozno sa bude dat vyuzit Magenta1 - mobil+TV.. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 291 |
|
|
@MopkyOkej ja som tiež prekvapený , že prechod bol bez problémov.Za to dávam Telekomu palec hore.Som zvedavý čo bude ďalej. Nech sa darí. |
sun26
|
|
RE: DIGI TV SK -- TELEKOM MAGIO SAT migraciaZ Digi som skončil ako zanikla. Vysvetlil som to na linke. S telekomom nechcem mať nič spoločné. Aj tak zo zákazníkmi Digi časom vyj**ú. Na pevno do Skylinku a dovi dopo. Digi som mal od samotného vzniku. Pfúúú a to bolo viac hádam ako 15 rokov. Nemal som výhrady, ja som bol spokojný. |
Dodo22
Registrace: 4/2023 Příspěvků: 198 |
|
|
Kaonmedia KSTB2096 DIGIZdravim, na margo zrusenej alebo zlucenej sluzby Digi sa len chcem spytat, ze ci je mozne nejako pouzit STB Kaonmedia KSTB2096 (DIGI) - to je na nom napisane - na prijem volnych FTA kanalov, ci uz radii alebo TV. Nasiel som to vyhodene bez ovladaca aj adaptera a ja osobne som nikdy Digi nemal, ale zo zaujimavosti by som ten box skusil. Ale samozrejme len ak sa to vobec da pouzit. Zrejme niekto zrusil sluzbu a vyhodil to. Nema to ani citacku na kartu, asi je tam zabudovany cip. Ale konektor na vstup koaxialu z paraboly to ma, takze by to malo byt DVB-S/S2 zariadenie. Dik za info. |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 384 |
|
|
@Dodo22Tak ja už pozerám po Antiksat , lebo 16E je tiež umna stabilná |
sun26
|
|
@sun26Poslali mi už v sms-ke to číslo adresáta takže už to tam mám aj ja, vidím všetko.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@peterskSuper som rád že ti to funguje nech sa darí. |
sun26
|
|
sun26Tak Antik sat, to neni pre mňa. U mňa priorita canal + sport, ale ten BBC first ma celkom zaujíma. Ako to tam je? Titulky? Aj to nie všetko asi. |
Dodo22
|
|
@Dodo22Tak ja zvažujem prechod aj pre mňa Canal+ Sport bol prioríta tiež ale Digi u mňa malo lepší signál za búrky a dažďa ako Skylink ale tak uvidíme pozeral som už stránky Antiksat možno keď dám MagioSat tv xl tak možno nejaké zľavy dajú máte niekto skúsenosti na dva roky či dávajú zľavy na Xl balík aj bez netu? Lebo ten mám od Orange čo je najstabilnejšie riešenie u mňa.Možno keby že dajú zľavy tak ostanem tam.Uvidime dal som si ultimátum do 01.01 potom to začnem riešiť. Zatiaľ cena ostáva taká aká je takže som zvedavý na prvej faktúre za október. |
sun26
|
|
RE: DIGI TV SK -- TELEKOM MAGIO SAT migraciaDodo22 to napísal výstižne. Ja som už bol u Telekomu ale už ich nikdy viac. Podľa mňa na druhej faktúre už bude vyššia suma. Mal som od nich mobil a internet. Ale celý čas len na tom robili čo mi môžu prifakturovať.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@peterskPresne tak, poznám to. A keď sa budeš vykrúcať tak ti budú vyvolávať. A keď to nepojde po dobrom tak to pôjde po zlom. Prevezmú všetkých z Digi a potom udrbe vyššiu cenu. Možno hneď na Nový rok. A každý si povie, ale už serem na to, už keď som tu. Zalepí telekom oči svojim zákazníkom nejakou (nevhodné slovo)inou zdarma a bude sa odvolávať akú výhodu majú. |
Dodo22
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|