, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
DIGI TV SK -- TELEKOM MAGIO SAT migraciaAhojte, tak dnes som v Telekom appke zistil, ze svokrovcov premigrovali na MagioSAT balik L (v Digi mali balik Premium). Cenu tam zatial nevidim, takze predpokladam, ze sa to vykrystalizuje v najblizsich dnoch..Ale dostali k tomu MagioSAT aj MagioTV Start Plus + Archiv cez internet.. Tak som zvedavy co dalej, ci naozaj nechaju cemu aka bola v Digi, alebo si budu pytat poplatok za ten MagioTV start Plus... DIGI Go nemali predtym aktivovane... |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 291 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
|
|
@Dodo22S tými hovormi mám dobrú skúsenosť od roku 2015 mám 4ka paušál za 7€ mesačne základ a keď mi volali z Orange ohľadom paušálu tak som im povedal že keď mi dajú takú cenu ako má konkurencia tak mi povedali že sa to nedá od tejto doby mám svätý pokoj, že oni takú cenu urobiť nevedia. |
sun26
Registrace: 4/2026 Příspěvků: 482 |
|
|
@sun26A teraz vysvetli, že čo to má spoločného s touto témou, že Ty máš aký paušál a ty chceš nejakú zľavu od Telekomu? Urážaš sa keď Ti niekto zle k tomu napíše. Povedal si, nech Ti nikto v peňaženke nehrabe a čo si spravil, priznal si sa Ty sám, že nemáš peniaze. O čom chceš diskutovať o 7 eurovom paušáli, kde máš 2GB data a 200 min hovor. Ja o tom s Tebou diskutovať neviem, lebo mne toto stačí pri mojej robote asi 3 dni. Ja potrebujem paušál s neobmedzenými datami a s neobmedzenými hovormi.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 904 |
|
|
@peterskPozri sa mne 200 minút stačí mal som 23 € paušál tak som to stiahol na 200 minút doma mám veľký objem dát na wifi 2000 GB a to nám stačí takže na minúty to staci.Aj tak to neprevolam mal som Orange ale keď prišla 4ka tak som išiel tam od tej doby veľká spokojnosť. |
sun26
|
|
@sun26To čo znamená, že 2000 GB dát na wifi? Čo máš Starlink?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@peterskTy si tiez zaujimava osoba, Zetor sa ti tu pol dna snazi pomoct s registraciou, ktoru si nevies urobit a ty ho nakoniec skritizujes za uplnu blbost...UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 071 |
|
|
@black13aJa som len dal návrh na lacnejšieho operátora skôr som reagoval na nick Dodo22 , že Antiksat je tiež fajn tak skúsim tiež pozrieť signál na 16E Mám uvidíme čo príde v októbri zatiaľ mám staré ceny za 3 TV Uvidíme mňa sa veľa ľudí pýta čo mám za operátora že toľko iba platím oni platia aj 40€ mesačne ale je to pre nich veľa. |
sun26
|
|
Drzme sa temyChalani, drzme sa temy, pokial sa chceme bavit o pausaloch/balikoch a moznostiach, kludne, ale v inom vlakne. Zetor/Sun26 na to ide rozumne. "Konsoliduje / Optimalizuje", cize aj mozny prechod na 16E/23,5E a ine moznosti je tiez len najdenie rozumnej ponuky ak Telekom extra navysi postupne cenu..Ja som zvedavy ci umoznia aj prechod na vyssi balik neskor na MagioSATe.. Necudoval by som sa keby tato migracia bol zaciatok zistenia kompletneho poctu oveciek na SATe (co museli aj tak vediet) a mozno aj postupny zaciatok dalsej migracie na IPTV/OTT za ucelom ukoncenia SAT distribucie ako to spravili v HU.. Cas ukaze. Ale za to, ako zatial migracia prebieha a ako to zmakli systemovo, tak tu si zasluzia pochvalu, malokedy to hladko zbehne.. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 291 |
|
|
@MopkyToto môžem tiež pochváliť lebo to zvládli na jednotku migráciu aspoň za mma, vždy hľadám alternatívu ako ušetriť a hlavne aby bol každý doma spokojní preto som odišiel z 23,5,E na 1W ale ze to takto dopadne tak som to nečakal.Za mna 1W ma lepšie pokrytie signálom aj za veľkého dážďa. Ja sa ani nečudujem tu ľuďom ze hneď končia v Telekome, a hľadajú lepšie alternatívi. |
sun26
|
|
RE: DIGI TV SK -- TELEKOM MAGIO SAT migraciaA v čom mi pomohol? Napísal, že jemu ide a mne nie? A potom od témy, že on chce zľavu a má 7 eurový paušál od roku 2015. To je pomoc?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@peterskJa som len dal tip Dodo22 na lepšieho operátora ale to že ty zaútočíš opäť na finančnú gramotnosť moju som toto nečakal nikdy si toto nerobil čo sa stálo s tebou? Pekne som sa snažil ti pomôcť ty si sa ma pýtal sam , ako som sa prihlásil do Apky ja som ti dal návod ale že takto zaútočiš len preto že máš drahé veci v podpise.Ja som len pekne ti radil, nikdy si toto nerobil To je zlé keď niekto má niečo lacnejšie? Bola chyba že som ti radil, Black13a mal pravdu na miesto ďakujem prišiel útok. |
sun26
|
|
@peterskEšte dodám ty si kritizoval Telekom ja som dal že mám niečo lepšie ako je Telekom tak je to zlé?tak neviem teraz to je zakázané že keď niečo niekto napíše že má lepšie služby? Alebo lacnejšie Služby |
sun26
|
|
@sun26Ale s čím ja útočím? To všetko čo som uviedol si napísal Ty. A v čom si mi radil? Napísal si, že tebe to hneď išlo všetko, ale prečo mne neide to si ani jedným slovom nenapísal. Ale to je jedno. Chcem Ťa poprosiť aby si na mňa už nereagoval. S Tebou sa nedá. Najdi si nejakú seberovnú skupinu na facebooku kde sa budete chápať lebo tvoj rozum je na úrovni 10 ročného chlapca. Slubujem, že ja na Teba už reagovať nikdy nebudem. Maj sa pekne.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@peterskVidím, že si to úplne nepochopil. Moja reakcia na Dodo22 nebola o tebe ani o tvojom rozpočte. Chcel som len ostatným ľuďom na fóre, ktorí tu neustále nadávajú na predražený Telekom, ukázať, že existujú reálne a lacnejšie alternatívy. Sledovať výdavky a optimalizovať služby je normálna vec. Nemám potrebu sa tu predbiehať, kto má drahší televízor alebo paušál. Týmto pre mňa táto debata končí, pekný deň |
sun26
|
|
@peterskVeď nepíšem nič zlé iba som sa snažil pomôctSom slušný človek tak sa snažím pomôcť keď to niekomu nejde tak pomôžem rád. A o tomto fórum je takže asi tak maj sa. |
sun26
|
|
@sun26Nechaj tak. Nezaujíma ma čo píšeš. Vypisuj iným.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
RE: DIGI TV SK -- TELEKOM MAGIO SAT migraciaThe never-ending story |
cyberg
Registrace: 3/2026 Příspěvků: 49 |
|
|
@cybergŤažko je niekomu niečo vysvetliť, keď stále omiela to isté dookola a nevie ako okolitý svet funguje.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@peterskVšak to nemá smysl ani ceny. Je to zaseknutý kolovrátek. Někdo mě něco napíše co se mu nelíbí,a hned od něj vidíš,že na něho "ůtočíš"...Ale bacha,je to odborník!!! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 312 |
|
|
Majte saSvoju reálnu skúsenosť a názor k téme som napísal jasne a vecne. Pre mňa diskusia splnila svoj účel a nemám potrebu sa tu s nikým naťahovať ani si nič dokazovať. Rada pomôcť bola myslená úprimne. Majte sa pekne a nech sa vám darí. |
sun26
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|