| 12.11.2007, 07:02.59 | |
SF 9000 ...citlivost?Ahoj, napíše mi ještě někdo jak je to u tohoto finderu s citlivostí?? Nastavím podle něj družici přesně?,.tak jako třeba podle bargrafu ?..nebo je to jen na zachycení a pak doladění podle receiveru??...děkujiiiiiiiiii ... |
![]() Pájík |
| 12.11.2007, 13:24.40 | |
RE: SF 9000 ...citlivost?V sobotu jsem s tím dělal, ale neřvu nadšením.Identifikace sat. pozice jde bez problémů. S nastavením citlivosti je to už horší. V cz manuálu je napsáno že každá LEDka má 2 stavy-když bliká 3tí LED, mělo by to znamenat 2,5 a když svítí tak 3.Tím by měl být rozsah led zdvojen.Když jsem to po SF 9000 přejel ručkovým finderem nezdál se mi v tom nastavení rozdíl.Propojovací kabel + SW (kit) zatím není.Údajně nejsou žádné zásadní změny na orbitu. Co se týká citlivosti nastavení, tak samozřejmě nejlepří je bargraf recieveru, i když v absolutních hodnotách je to u každého přij. jinak. |
![]() migr |
| 12.11.2007, 13:29.07 | |
oprava- když bliká ,například¨ 3tí LED.... |
![]() migr |
| 12.11.2007, 14:14.47 | |
RE: SF 9000 ...citlivost?To:migr...můžeš mi ten CZ manual poslat?...ano, máš pravdu že každý bargraf je jiný, ale ukáže vždy největší výchylku a o to jde ne?..jestli je na technisatu 85 a na homecastu např. 78...tak je to pořád maximum na jednom i druhém ne??...pořád mně to odrazuje právě od koupě SF 9000...mám obavu že tak přesně to prostě jako s bargrafem nenastavím..Tvůj názor??? ;) |
![]() Pájík |
| 12.11.2007, 15:02.28 | |
RE: SF 9000 ...citlivost?To Pájík: Jak jsem již napsal, je to trochu nepřesné(pomocí LED) ale přesto jsem to nastavil na 98/93 (Vantage 2xx). S bargrafem rec. to bude samozřejmě nejpřesnější.Kam to poslat? moje:oskar22@seznam.cz |
![]() migr |
| 12.11.2007, 18:28.35 | |
RE: SF 9000 ...citlivost?Měřák jsem měl, ale nebyl jsem s ním spokojen protože:-nemá akutickou indikaci signálu -stupnice "kvalita" ukazuje stále naplno -pro napájení musí být připojen přijímač -neumožňuje ovládání Diseq - např. pro nastavování monobloku -nemůžu si zadat kmitočet transponderu - nedodava se kabel a žádný SW, vlastně ani nevím na jakám TP probíhá indikace. Nastavit parabolu se podle něj dá, ale za tu cenu jsem čekal víc. |
![]() Lukas |
| 12.11.2007, 20:51.33 | |
RE: SF 9000 ...citlivost?TO: migr, ...p.dvorak@mybox.cz, díkyTo: Lukas, akustickou signálku přidám za sf accu napaájení by taky šlo vyřešit Diseqc oželím..stejně nastavuji každé LNB zvlášt, monoblock nechci ani vidět :-)) nastavení kmitočtu...to už je horší...a jestli nepoznám podle LED kvalitu..tj. citlivost je nedostatečná...tak je to na nic..no.. Stále používám...receiver a accu zdroj..a to fachá super..připadalo mi tohle docela dobrý...ale takhle..nevím.. |
![]() Pájík |