Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
12.11.2007, 08:32.14

Výběr konvertoru (LNB).

Který konvertor mi poradíte ? INVERTO 0,3 dB, TITANIUM 0,2 dB, GOLDEN INTERSTAR 0,2 dB nebo INVACOM 0,3 dB ? Budu ho dávat na anténu 85x85cm na motoru SG 2100. Díky za vaše zkušenosti.
uživatel
tanus
12.11.2007, 08:40.48

RE: Výběr konvertoru (LNB).

Smart TSX single 0.2dB - Titanium Edition
uživatel
gespa
12.11.2007, 08:43.17

Inverto Silvertech
uživatel
Roy73
12.11.2007, 08:59.53

GI 0,2dB - ať je sranda! Copak nechápeš, že už je to spíš věc vkusu, a "setrvačnosti?" Každý montážník má něco svého, a s tím je spokojený. Já montuju GI, a nemám s nima problém. Dobrá cena - dobrá kvalita. Pokud nepotřebuješ extra speciál LNB pro extra speciál exotický příjem, tak je to v podstatě úplně jedno. Když budeš porovnávat 50 LNB od pěti výrobců, vždy po deseti kusech, tak zjistíš, že jsou větší rozdíly mezi jednotlivými kusy jednoho výrobce, než mezi jednotlivými typy!
uživatel
Enik
12.11.2007, 10:35.02

Nemám takové zkušenosti jako autor článku Enik,ale na motor,z mých zkušeností se nejlépe hodí Invancom.Má sice dvě nevýhody:je dražší a hmotnější než většina LNB.Zatím jsem se nesetkal s nekvalitním provedením tohoto konventoru.
uživatel
hobza
12.11.2007, 11:28.25

ake LNB mas na parabole je nepodstatne, samozrejme ak je funkcne, dolezita je parabola a jej nastavenie
uživatel
amantius1
12.11.2007, 12:43.17

tento!

Smart TSX single 0.2dB - Titanium Edition

jako gespa...
mam ho a chodi naprosto spickove.Ciao
uživatel
paolous
12.11.2007, 20:41.11

Je to jak psal Enik, nicméně u toho Smartu je Z MÉHO POHLEDU jedna důležitá věc: nemá takové extrémní silové zesílení (!neplést s nějakým parametrem zisku či kvality!) jako většina ostatních konvertorů na trhu, takže se podle mých zkušeností nezahltí tak snadno jiným nežádoucím signálem. Přičemž kvalitativní složky signálu má na velmi slušné úrovni a tuto si celkem drží i v sériích. Toť k mým zkušenostem k tomuto LNB.

Nicméně nemontuju ho standardně, jen při problémových situacích (standardně montuju to, co je nejlevnější při součastné malé kazivosti a alespoň průměrném či lehce nadprůměrném zisku v oblasti kvalitativních složek signálu).
uživatel
gespa
13.11.2007, 12:54.58

Vybral jsem si konvertor ...

Smart TSG single 0.2dB - 2nd Titanium Edition, je to vylepšený TSX , více informací je na adrese smart-electronic.de
uživatel
tanus