Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.12.2007, 10:54.34

Časté rozházení pořadí programů na ofiko Digi TV

Přátelé, jsem sice autorizovaný dealer Digi, ale čím dál více mě štve rozhazování pořadí programů. U jednoho zákazníka pravidelně snad ob den! Dělá vám to taky nebo můžete poradit, jak nastavit pořadí "napevno"? Dělají to hlavně single boxy od Humaxu, díky za radu. P.S. V Digi mi operátorky jen řekli, že je to normální, zákazníci vždy musí programy znovu po aktualizaci setřídit. Jenže ono to trvá min.15 minut a člověka to pořád sere, když mu volají nespokojený "rozházený"zákazníci!
uživatel
Dejf
19.12.2007, 11:04.51

RE: Časté rozházení pořadí programů na ofiko D...

Už se to tu psalo, je to dynamická aktualizace Zakázat v nastavení. Jsou to moje doměnky dle toho co jsem tu četl. přesně si to nepamatuju. Singl jsem měl a vyměnil za duál :-))
uživatel
alda10
19.12.2007, 12:03.17

Také mi to udělalo. Rozházelo mi to pořadí programů. Zakázal jsem dynamickou aktuakizaci kanálů a seřadil programy. Od té doby v pohodě.
uživatel
Rak
19.12.2007, 13:06.50

Je to tak, taky jsem to v menu zakázal a je pokoj. (snad) :zombie:
uživatel
Petross
19.12.2007, 13:21.32

No tak já jsem to zakázel už ten den nebo druhej po té aktualizaci -asi začátek měsíce .Už jsem si myslel že mám vyhráno a včera to udělalo zase, tady psali že se to má ještě potom vrátit do výrobního nastavení ale to jsem ještě nezkoušel. Takže na mašině už mám povoleno snad jen ž edo toho má jít proud ( zakázal jsem aktual.kanálu, autom.vyhledávání satelitu -no prostě všechno kde je možnost povoleno tak jsem zakázal a udělalo to znovu.Poslední možnost teda bude to zakázat provést výrobní nastavení ,znovu seřadit a uvidíme ...pak to asi vyhodím z okna!!!!
uživatel
petr25
19.12.2007, 13:23.45

ještě pro doplnění je to bedna HUMAX II -klasika jak s duálem nevím - jo a slováci podle četnosti stížností s tím takovej bordel nemají .....
uživatel
petr25
19.12.2007, 14:01.46

Chce to tovární nástavení,teprvezakázat dyn. act.Musí se ale doplnit transp.naladit a drží to,také jsem likvidoval tyto problémy.Na Digi jsou telátka.
uživatel
zzaner
19.12.2007, 14:50.49

Tomu triku s tovarnim nastavenim to pomohlo. Ale jen do teto nedele, rozhazelo se me to zas. Koluje fama ze pomuze dat programy do preferencnich listu. Ale jesli to k necemu bude nevim.
uživatel
jdobry
19.12.2007, 15:13.53

U mne,respektive,manželce to od té doby dělá dobrotu,zatím mě nenaháněla že jí to zase blbne.
uživatel
zzaner
19.12.2007, 16:28.04

nepomůže nic,

až nový soft, navíc kdo dá tov.nastavení již neuloží z jiných družic všechny programy, naladím ,ale po standby se vymažou, max se jich zachovalo 132, zkoušeno asi na 20 ks Humax II , u Humaxu III je starý soft ...03, tam je vše OK
uživatel
amc
19.12.2007, 16:35.39

když nedají

co nejdříve nový soft, řešení by bylo ( kdo má více než rok ) dát výpověd,vrátit a vzít si nový Humax III se softem ...03 a již nikdy nadávat aktualizaci, již jim nevěřím ( já osobně ANO nedal )
uživatel
amc
19.12.2007, 17:37.58

:) třeba to bude tím že je to rumun :laughing:
uživatel
pit178