Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.01.2008, 08:59.35

BlbIP HOST BLACKLIST

Já bych rád upozornil redakci, že se tady pochybuje několik velice hloupých a velice závistivých lidí, kteří ničí fórum svými pitomými příspěvky, které se vůbec nevztahují k satelitní technice. Porušují tak naprosto nekompromisním způsobem opravdila, která jsou stanovena a snad platí pro všechny?
Navrhuji, aby byli navěky zabanováni.
Jejich existence tady je navíc úplně zbytečná, nic neví, nic neznají, jenom prudí ostatní účastníky diskuse.

Typickým příkladem je nick skohy.
Ale není sám.
Navrhuji exemplárně zabanovat nick skohy.
Možná pak jemu podobní kubové dají pokoj a budou se starat o satelitní techniku.
uživatel
Antonín
08.01.2008, 09:22.10

RE: BlbIP HOST BLACKLIST

takých je tu viac - príklad NORBERTOO. Denne aj 5 príspevkov . píše tu nezmysly , nič nevie . Taký táraj , som už naňho alergický. Samozrejme na druhý deň už rozdáva rozum. Tiež by bolo dobré poriešiť ho.
uživatel
oneeeee
08.01.2008, 09:30.05

Popravdě řečeno hlavně nemám rád bonzáky. A ještě méně jejich krysí odrůdu - bonzáčky a připrcávače. Hňupa rozdýchám snadno, je jich okolo na světě moc na to, aby se tím člověk nechal vykolejit.

Když rozbijete zrcadlo, tak se nestanete krásnějíšími. Když zabanujete všechny, co vám ukazují, že jste tukani, nepřestanete jimi být.
uživatel
Antonín
08.01.2008, 09:42.56

Antonín

tu nejde o bonzáctvo , ale o poriadok . Pred rokom tu bol poriadny bordel , boli tu ohlasy aby sa to napravilo . Tak nech tu niekto zbytočne netára a nedáva rozumy tým ostatným.Smradov je tu v poslednej dobe dosť.
uživatel
oneeeee
08.01.2008, 10:00.30

To chce klid, Antoníne... Znáte to přísloví:
"Jak si kdo ustele... sám do ní padá"
uživatel
Baltazar
08.01.2008, 11:46.07

Já bych rád upozornil redakci, že se tady pochybuje Opět Jaivan pod nickem Baltazar a pokud vím,tak pár příspěvků nazpět to vypadalo.že ho tu 007 nechce,z toho vyplívá, že ho asi zabanuje. Ale ještě se tak nestalo. Nebo snad je přípustné, se po zabanování opět přihlásit pod jiným nickem ? Prosím 007 o nápravu.
uživatel
kuba
08.01.2008, 12:01.34

Ale pánové, píše se rok 2008, nechejte toho žalování, doba normalizace je pryč. /snad/
uživatel
pep9k
08.01.2008, 12:29.01

I ja bych rad upozornil redakci ze tu Jaivan a ze mi vubec NEVADI. zabanujte lidskou hloupost a lenost, pokud to pujde celosvetove. dekuju za kladne vyrizeni zadosti
uživatel
bublajs
08.01.2008, 12:55.45

@kuba: Vyrizeno. Rano jsem to nestihnul ...

@all: Zase naprosto zbytecne zalozene vlakno, ano souhlasim, ze nekteri jedinci stoji za to, ale to clovek by nedelal nic jineho nez kazdeho "hlidal".

Moje hobby je satelitni technika a te venuji maximum casu. Pokud bych mel cist kde jaky dementni prispevek, tak bych nedelal nic jineho ...pokud ale vidim porusovani pravidel a zasad slusneho chovani nekompromisne zasahnu, at se to nekomu libi nebo ne ... bonzovat se nema, ale zase nekdy hlasit se to musi :laughing: :laughing:

Co se tyka nicku skohy, ja jsem zadne poruseni pravidel nezaznamenal (ale treba jsem to jen necetl?), to ze je nekdo mene znaly a blbe se pta neni poruseni pravidel, kazdy nekdy zacinal ...a to i ti mistri ...
uživatel
007
08.01.2008, 13:06.56

Antonín

všechno zná,všechno ví...prostě je nej..vid?:-)

ps:pokud mohu k tomuto napsat taky něco,tak jediné co s Antonínem souhlasim,že taky nemám rád bonzáčky...to jsou lidi ,kterým se prostě nedá věřit.Pak nemám rád chytrolínky,kteří se povyšují nad ostatními a pak v neposl. řadě je zde hodně ID s velmi špatnou sociální výchovou a o nadměrně všímavých lidí a lidí co přidávají urážky ke druhým....ale jinak je to tu v poho ne?:-)))))))))))))) :8)
uživatel
cb21
08.01.2008, 13:33.28

Antoníne

to bych od tebe nečekal,dokonce jsem pojal podezření,že to je záměna,Velmí nepřijemné zjištění je ,že v tomto národě bonzáctví asi nevymizí.
uživatel
spyko
08.01.2008, 13:37.05

Bonzovat se nemá,

skohy si někde něco přečetl a práská, jinak založil dvě vlákna na toto téma, že mu někdo pod nickem začínajícím na B leží v žaludku je pouze jeho věc a nikoho jiného to nezajímá. Pokud někdo nemele samé kraviny a vystupuje korektně (v rámci možností), tak proč by tu nemohl být? (Jaivan je toho příkladem, nečetl jsem od něj poslední dobou jediné sprosté slovo) R^
uživatel
poky1
08.01.2008, 13:59.23

@Antonin

hele Antonine ja se do niceho nemotam a za zbytecne zalozene vlakno jsem se omluvil,ja jsem pouze upozornoval na jisteho cloveka a jestli ti to vadi tak jsi to nemusel cist nachytro si nepripadam a o klice jsem te take nikdy nezadal a tech par mojich prispevku snad az zase tolik tento web nezatezujea jestli tu chces mit gulas tak si zde nektere uzivatele klidne nech.skohy
uživatel
skohy
08.01.2008, 14:41.01

cb21

Re. ,tak jediné co s Antonínem souhlasim,že taky nemám rád bonzáčky...to jsou lidi ,kterým se prostě nedá věřit.

Nevím, ale pokud dobře vidím, tak vlákno založil Antonín!
uživatel
kuba
08.01.2008, 15:17.10

kubula a kuba kubikula

ano jistě..nicméně dle mého soudku zbytečně ;)
uživatel
cb21
08.01.2008, 15:37.11

pro ty, co to nepochopili (a 007)

Jde mi o vlákno Téma: VIP HOST BLACKLIST, o kousek dále.

Nick skohy ho založit zcela bezdůvodně a zcela proti pravidlům fóra, aniž by se co stalo. Źe nemáte rádi Jaivana, s tím nic nenadělám, přestože si myslím, že je-li slušný a odborně přesný, tak by to bylo spíše ku prospěchu, než proti. Nastvuje vám zrcadlo a vá stne obrázek dráždí. Ale jestliže má platit, že se na fóru nebude prudit, tak mne zajímá, jaktože to projde skohymu - a to horší věc, než co tady možná prudí Baltazar.
uživatel
Antonín
08.01.2008, 16:28.10

Dokázali jste ho zase

dostat na černou listinu, kdyby se nepřiznal že je Jaivan mohl zde být, souhlas s Antonínem a pod nickem Baltazar nikomu nenadával, ale třeba se tu zase někdy objeví nějaký Melichar. R^
uživatel
poky1
08.01.2008, 16:41.25

On se nemusi k nicemu priznavat, je to videt z jeho stylu komunikace. Jinak nick skohy zalozenim vlakna VIP HOST BLACKLIST pouze upozornil na pritomnost tohoto pana a za to bych mu mel dat ban? Ani omylem.
uživatel
007
08.01.2008, 18:02.28

Připadá mi

to přitažené za vlasy,je tu celkem klid, tak proč se vždy musí najít nějaká hlava pomazaná./od h...n/.Je to hnus velebnosti!
uživatel
spyko