Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.01.2008, 09:28.08

Toto fórum v novém kabátě?

Už nějakou dobu mne drží myšlenka ohledně tohoto fóra, které se mi líbí a myslím si, že je nejnavštěvovanějším svého druhu u nás. Nejsem odborníkem na spravování takovéhoto fóra, ale myslím, že by mnozí včetně mne uvítali rozčlenění do jendotlivých sekcí. Např. dle typových řad receiverů, témat a pod. Vím že namítnete, že to není nic nového (stačí se rozhlédnout "kolem") a budete mít pravdu :-). Nicméně si myslím, že pokud je to technicky možné, přispělo by to k přehlednosti fóra, snížení opakování dotazů, zakládání několikerých vláken se stejným obsahem a usnadnění hledání nám začátečníkům. Díky za Vaše připomínky a názory.
uživatel
Mooonty
08.01.2008, 09:32.55

RE: Toto fórum v novém kabátě?

Aj mne sa páči toto fórum je lepšie než na satcentrume a naozaj by mohly byť kategórie jako karty,Rady,kľúče ,pomoc a pod.
uživatel
Jupi
08.01.2008, 09:51.46

Rady, klíče, pomoc. Hm.
A co třeba kategorie: Zkušenosti, Nápady, Zajímavá konstrukční řešení, Úlovky z Orbitu apod.? To už asi není pro každého, chápu.
uživatel
Baltazar
08.01.2008, 11:51.01

Já si zase myslím, že toto je právě výhoda tohoto fóra. Vše je pohromadě. Všechny ostatní jsou právě členěny na sekce. Nemusím se proklikávat do sekcí.
uživatel
vlastju
08.01.2008, 12:14.51

vlastju

přesně tak,kdyby někdo chtěl poradit,má zde větší šanci nežli jinde kde je to právě z duvodu škatulkování rozděleno...to redakce: mám pravdu??:-)
uživatel
cb21
08.01.2008, 13:18.13

Už zase

vymyšlíte ptákoviny,proto je tu tolik lidí,neboť tu nejsou šuplíky.Nechte toho!
uživatel
spyko
08.01.2008, 13:32.26

Kdo umi pouzivat "suplikove" forum ,tak si muze taky zobrazit vsechno v jedne kupe. Tohle forum je relativne rychle ovsem opravdu zajimave naprogramovane (mezery) stejne jako cely tento portal viz hledani. Rekl bych ze by to chtelo modernizaci po vsech strankach...
uživatel
Warp
08.01.2008, 14:21.43

Re:

Já si myslím, že tak jak to je nyní, tak to nemá chybu. Dovedu si představit, že na rozškatulkovaném foru zadám dotaz na konkrétní přijímač a teoreticky nemusím dostat odpověď, protože tam dotyčný odborník nebude.
uživatel
mirecek
08.01.2008, 15:12.04

mireček

no....nooo a vo vo votom to jeee :bigeyes:
uživatel
cb21
08.01.2008, 15:27.14

@všem

Každému se líbí jiný formát diskusního fóra. Potíž je v tom, že nelze vždy vyhovět všem ve všem.
Jakékoliv náměty na vylepšení stránek můžete posílat na e-mail (je zbytečné zde plnit diskusi věcmi, které ostatní čtenáře ani nemusí zajímat).
uživatel
redakce