| 08.01.2008, 09:28.08 | |
Toto fórum v novém kabátě?Už nějakou dobu mne drží myšlenka ohledně tohoto fóra, které se mi líbí a myslím si, že je nejnavštěvovanějším svého druhu u nás. Nejsem odborníkem na spravování takovéhoto fóra, ale myslím, že by mnozí včetně mne uvítali rozčlenění do jendotlivých sekcí. Např. dle typových řad receiverů, témat a pod. Vím že namítnete, že to není nic nového (stačí se rozhlédnout "kolem") a budete mít pravdu :-). Nicméně si myslím, že pokud je to technicky možné, přispělo by to k přehlednosti fóra, snížení opakování dotazů, zakládání několikerých vláken se stejným obsahem a usnadnění hledání nám začátečníkům. Díky za Vaše připomínky a názory. |
![]() Mooonty |
| 08.01.2008, 09:32.55 | |
RE: Toto fórum v novém kabátě?Aj mne sa páči toto fórum je lepšie než na satcentrume a naozaj by mohly byť kategórie jako karty,Rady,kľúče ,pomoc a pod. |
![]() Jupi |
| 08.01.2008, 09:51.46 | |
RE: Toto fórum v novém kabátě?Rady, klíče, pomoc. Hm.A co třeba kategorie: Zkušenosti, Nápady, Zajímavá konstrukční řešení, Úlovky z Orbitu apod.? To už asi není pro každého, chápu. |
![]() Baltazar |
| 08.01.2008, 11:51.01 | |
RE: Toto fórum v novém kabátě?Já si zase myslím, že toto je právě výhoda tohoto fóra. Vše je pohromadě. Všechny ostatní jsou právě členěny na sekce. Nemusím se proklikávat do sekcí. |
![]() vlastju |
| 08.01.2008, 12:14.51 | |
vlastjupřesně tak,kdyby někdo chtěl poradit,má zde větší šanci nežli jinde kde je to právě z duvodu škatulkování rozděleno...to redakce: mám pravdu??:-) |
![]() cb21 |
| 08.01.2008, 13:18.13 | |
Už zasevymyšlíte ptákoviny,proto je tu tolik lidí,neboť tu nejsou šuplíky.Nechte toho! |
![]() spyko |
| 08.01.2008, 13:32.26 | |
RE: Toto fórum v novém kabátě?Kdo umi pouzivat "suplikove" forum ,tak si muze taky zobrazit vsechno v jedne kupe. Tohle forum je relativne rychle ovsem opravdu zajimave naprogramovane (mezery) stejne jako cely tento portal viz hledani. Rekl bych ze by to chtelo modernizaci po vsech strankach... |
![]() Warp |
| 08.01.2008, 14:21.43 | |
Re:Já si myslím, že tak jak to je nyní, tak to nemá chybu. Dovedu si představit, že na rozškatulkovaném foru zadám dotaz na konkrétní přijímač a teoreticky nemusím dostat odpověď, protože tam dotyčný odborník nebude. |
![]() mirecek |
| 08.01.2008, 15:12.04 | |
mirečekno....nooo a vo vo votom to jeee :bigeyes: |
![]() cb21 |
| 08.01.2008, 15:27.14 | |
@všemKaždému se líbí jiný formát diskusního fóra. Potíž je v tom, že nelze vždy vyhovět všem ve všem.Jakékoliv náměty na vylepšení stránek můžete posílat na e-mail (je zbytečné zde plnit diskusi věcmi, které ostatní čtenáře ani nemusí zajímat). |
![]() redakce |