| 09.01.2008, 10:07.25 | |
Pre redakciu..Hello..chcel by som sa spytat, ci by nebolo mozne forum rozdelit na nejake hlavne sekcie... napr.1.prijimace 2. prislusenstvo 3. rady pre zaciatocnikov 4. kluce ...... atd..atd.. pod nimi by boli jednotlive podsekcie. kazdy by potom mohol prispievat do jednotlivych sekcii a nie vsetko neprehladne na hromade... dovod?? sem tam sa tu objavy fakt dobre vlakno s dobrymi radami..zial potom par ludi zalozi vlakna ohladne klucov, alebo vybere sat pristroja a tak to co by zaujimalo vacsinu uzivatelov zapadne do zabudnutia a povedzme si ako je..kto cita prispevky z pred dvoch dni??? Odburalo by sa tym mnozstvo opakujucich sa prispevkov..ked sa na nieco spytate dnes..tak ked nedostanete odpoved este dnes, tak ju uz nedostanete.. a tak sa spytate aj zajtra aj pozajtra... takto by stacilo zadat konkretny dotaz do konkretnej sekcie a aj po tyzdni by ste nan dostali odpoved... Dakujem |
![]() jdodo |
| 09.01.2008, 10:17.59 | |
Nájdi si iné fórumTu to už bolo a nikto to nechce. To by sme sa tu uklikali, kým by sme niečo našli. nám to tu vyhovuje , vlastne sme radi že je aké je. Ak nie si spokojný , nikto ťa tu nedrží. |
![]() oneeeee |
| 09.01.2008, 10:30.07 | |
RE: Pre redakciu..Myslis, ze to nikto nechce?? Odkial si na to prisiel? Myslim, ze by sa nasli taki. co by sa pridali a otravuje ich ked si tu kazdy den precitaju.. vlakna typu poradte pri vybere... takto by sa ten, kto by chcel radu pozrel na starsie prispevky do konkretnej sekcie...ale nic.. bol to len navrh pre redakciu... mozno ak ma niekto podobny nazor ako ja tak by to mohol podporit.. |
![]() jdodo |
| 09.01.2008, 10:40.06 | |
jdodovčera sa o tom písalo skús napísať email do redakcie. |
![]() Jupi |
| 09.01.2008, 10:46.32 | |
RE: Pre redakciu..Jupi len potvrdil moj nazor... vcera sa o tom pisalo.. a ja kedze som asi podobne lenivy ako 99 % ludi som sa na starsie vlakna ani nepozrel... takze som vlastne nechtiac vytvoril duplicitne vlakno.. a tychto duplicit je tu az az...ale hovorim, je to len moj nazor ... |
![]() jdodo |
| 09.01.2008, 10:47.34 | |
@ jdodona jiných fórech to mají podobně rozdělené - a právě proto tam NECHODÍM... Rv |
![]() hlek |
| 09.01.2008, 10:50.55 | |
RE: Pre redakciu..ok..uz ma tolko nebite... bol to len moj nazor..ked sa neujal... uz to nebudem rozmazavat.. |
![]() jdodo |
| 09.01.2008, 11:50.16 | |
nechat takale pro lenivý - chce si přečíst alespoň pokaždé den dozadu nadpisy,třeba je tam právě odpověď. |
![]() v.h |
| 09.01.2008, 11:59.23 | |
RE: Pre redakciu..sekcia "kľúče" by bola fakt najlepšia-nemyslim si,že by si parabola zobrala na zodpovednosť takuto sekciu Rv |
![]() s@t@n |
| 09.01.2008, 12:53.42 | |
satanejá jsem taky proti to tu rozdělit ale alespon sekce klíč a ostatní by opravdu mohlo....to jo R^ :lookaround: |
![]() cb21 |
| 09.01.2008, 13:30.37 | |
RE: Pre redakciu....jistě, je tady mraky registrovaných, které keys vůbec nezajímají. A taktéž je nezajímá ani Digi TV...čímž chci říci, proč by nemohli mít vlastní chlívek. Potom mě zajímá možnost upozorňování na příspěvky. |
![]() fido1 |
| 09.01.2008, 13:34.19 | |
RE: Pre redakciu..Co pořád blbnete?Klíčů jsou moře na různých int.adresách,kdo chce tak si je najde,když to neumí,nezaslouží si koukat!! :))) :))) |
![]() zzaner |
| 09.01.2008, 13:44.50 | |
zzaner:-)))))))))))) :8) |
![]() cb21 |