Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.01.2008, 10:15.16

PVR prijimax s HDD

Caute,
chtel bych se poptat, jestli by nekdo nemel tip na prijimac s vestavenym hdd a funkci PVR. Jde mi hlavne o nasledny bezproblemovy prenos dat z HDD do PC, tedy USB nebo Ethernet(Nejlepe v nejakym rozumnym formatu, tedy TS nebo neco, co se nemusi prevadet pomoci spec. softu).
Samozrejme uni ctecka nebo CI slot by tam mel byt taky.
Pristroju je jiste cela rada, nicmene bych rad dostal nejaky doporuceni, nejlepe z vlastni zkusenosti.
Koukal jsem po Dreamboxu, ale tam me odrazuje trochu cena a pak hlavne slozitost ovladani, nechci nad tim stravit mladi.
Mam doma SS2, ale chtel bych to mit tak, aby ten pristroj nahraval denne v nejakou nastavenou dobu porad a po tydnu by se to preneslo do PC na sestrihani atd.
Diky za tipy.
uživatel
Batul
09.01.2008, 10:28.55

PVR prijimax s HDD

Tiez som zacinal s SS2 a dodnes ju mam. Ma svoje caro. Ja som sa dal zlanarit na AB IP BOX 250PVR. Ma vsetko co pozadujes. Je to na kazdom individualne, co sa komu co zapaci. Podpora je obstojna.
uživatel
matov3
09.01.2008, 15:21.11

RE: PVR prijimax s HDD

Mám Topfield PVR 5400 (DVB-T,DVB-S,motor,HDD,Gital-ZETA CAM) a jsem s ním moc spokojený. Ovládání jednoduché přepínání mezi sat i pozemní rychlé. Jen to seřízení je porod(motoru).
uživatel
charlis