| 10.01.2008, 15:03.03 | |
zkušenost s UPCDruhý rok využívám službu satelitní televize UPC direct.Když mi končila smlouva začalo mne zajímat jakou cenu budu platit, když budu pokračovat další rok.Pokoušel jsem se je kontaktovat přes jejich stránky (3x!) bez jakékoliv reakce.Po nějaké době mi přišla nabídka nové smlouvy.K mému překvapení za plnou palbu.Rozhodl jsem se tedy skončit s jejich službami.K mému překvapení jsem zjistil, že toto údajně není možné přes jejich zástupce.Tam je údajně možné jenom uzavírat nové smlouvy a doobjednávat služby.Pokoušel jsem se tedy dovolat na jejich klientskou linku.Taky skvělé!Vše řeším od začátku prosince a mám na svém účtu tak minimálně 100 pokusů s touto linkou.Buď to hlásí, že všichni operátoři hovoří nebo čekejte prosím, ale stejně se nedočkáte.Jediné, že se během toho dočkáte informací kde došlo k výpadku signálu, internetu atd...Výsledek poznáte jenom na měsíčním vyučtování telefonu.Ze zoufalství jsem se pokusil dovolat na objednávkovou linku UPC.Od krajně nepříjemné babky jsem se dozvěděl, že pouze objednávají služby, ale nic neruší.Telefonát vyvrcholil tím, že se zachovala jako profesionál a praštila telefonem.Složenky chodí dál, ale nic platit nebudu.UPC už mi nesmí do baráku.Takže rada pro všechny zní: Objednávejte, přiobjednávejte , ale jak budete chtít něco zrušit máte smůlu. |
![]() Baubau |
| 10.01.2008, 15:15.08 | |
RE: zkušenost s UPCA proč telefonujete...? To si myslíte, že Vám službu někdo v UPC na základě telefonického přání někdo zruší...?Na webu UPC je kontaktní formulář, vyplnit a požádat o zrušení... Duplicitně na papír napsat výpověď Smlouvy s uvedením Vašeho klientského čísla nebo čísla smlouvy, podepsat se Pepa Novák i s adresou, připojit datum, dát do obálky, olíznout známku a přilepit, napsat adresu UPC na Nákladové nádraží Praha 3, doporučeně podat na Poště... Od příštího měsíce Vám poběží tuším 35 denní výpovědní lhůta... To je vše... Bez nervů a telefonátů... |
![]() AlanD |
| 10.01.2008, 15:23.22 | |
RE: zkušenost s UPCJo a když to takhle uděláš,tak ti po prvním následujícího měsíce brnknou,že ti daj základ na rok za 350 Kč a balíček+ a HBO na šest měsíců za 1 Kč.Telefonem žádnou smlouvu ukončit nelze,to dá rozum.Tvoje hloupost,že utrácíš za telefon.Nejdřív si vše zjistím a pak konám. :))) :scared: |
![]() Sony |
| 10.01.2008, 15:49.33 | |
AlanDDík za info.Zkusím to tedy ještě písemně.Jinak na tom kontaktním formuláři jsem to zkoušel- bez reakce.Jenom potvrzení, že zpráva došla.Pošlu tedy ještě ten dopis a snad to bude ok. |
![]() Baubau |
| 10.01.2008, 16:01.24 | |
RE: zkušenost s UPCKdo chce kam.... pomozme mu tam.... |
![]() kacenkin |
| 10.01.2008, 16:34.52 | |
Rušení UPC a čehokoliv:...pro rušení UPC (a mnoho dalších činností) platí univerzální postup: nejlepší začátek je přečíst si obch. podmínky, které jsou přiloženy ke každé takovéto smlouvě. Myslím, že UPC je má na druhé straně smlouvy. Posl. větou si nejsem jistý, co začalo Digi tak jsem UPC montoval 3 ks. |
![]() lynxx |
| 10.01.2008, 16:50.52 | |
RE: zkušenost s UPCZdravý sedliacky rozum hovorí, že keď chcem zrušiť zmluvu, tak to musím urobiť písomne. Nato nepotrebujem žiaden formulár kdesi zahrabaný na stránkach upc.cz. Písať výpoveď sme sa učili ešte na Občianskej náuke za komunistov. Výpovedná lehota u UPC CZ je 30 dní od doručenia žiadosti. |
![]() Crescenzio |
| 10.01.2008, 17:13.51 | |
RE: zkušenost s UPCNemáte pravdu... Počíná běžet od prvního dne v měsíci následujícím po měsíci, v němž byla výpověď doručena... Výpovědní doba je 35 dní... Tedy může prakticky nastat i případ, že uplyne více než 60 dní od doručení... |
![]() AlanD |
| 10.01.2008, 17:25.04 | |
kušenost s UPC30 dnů a písemně.Od doručení písemné žádosti,nebo e-mailem.Pak doplatíš ještě měsíc,pošleš kartu,nebo vrátíš harampádí a je to .Čest práci |
![]() mrakodrap |
| 10.01.2008, 22:31.16 | |
RE: zkušenost s UPCJa som im výpoveď posielal 21. 11. 2007. V pondelok 26. 11. 2007 ma kontaktovali telefonicky, že žiadosť dostali a 30 dňová výpovedná lehota začala bežať 25. 11. 2007. Zmluva bola ukončená k 25. 12. 2007. Okolo 2. 1. 2008 už zablokovali aj kartu. Píšem o UPC CZ. Zajtra im vraciam prijímač a kartu. |
![]() Crescenzio |
| 11.01.2008, 08:33.47 | |
No tak ještě jinak:Asi už to není aktuální se vracet ke včerejšímu tématu. Napíšu to jinak: neřiď se ničím co říkají na fóru, to bez jako doporučení. Sice jsou tu často užitečné a pravdivé informace. Něřiď se žádnými internetovými stránkami ani tím co ti napovídá trafikant. Jediné co je pro Tebe závazné je smlouva. Tu si přečti a podle té jednej. Určitě je tam článek o zrušení služby a jak v tomto případě postupovat. Až se stane nějaká chyba tak Ti žádné odvolání typu "psali to na fóru" nepomůže. Zajímat je budou jedině jejich vlastní podmínky a podle těch budou jednat. To je můj názor.Denně se setkávám se zákazníky, zejména u Digi tv, kteří složitě volají na zák. linku a utratí za to slušné prachy. Dovolat se na zákaznické linky (UPC, Digi, Gital i TT - všechno stejné)je nadlidský výkon. Přesto mnoho lidí sedí celé dopoledne u telefonu a nervují se, než by vzali do ruky to co mají u nosu (smlouva, obch. podmínky, návod k použití) a 10 minut četli. |
![]() lynxx |