| 10.01.2008, 16:05.48 | |
Technisat Digiplus STR1.Po nainštalovaní podla návodu nejde obraz.Vypisuje žiadny signál.Ked som vošiel do menu LNB mi prvý riadok ukázal 66,druhý kvalita 0.Prepínal som medzi typmi,ale nič sa nezmenilo.Ale LNB mám dobré,lebo druhý prijímač šlape.Za radu vopred dakujem. |
![]() marko |
| 10.01.2008, 16:20.18 | |
RE: Technisat Digiplus STR1.Na co máš nastavenou parabolu, kolik LNB,máš nastaven Disegc ? |
![]() CES |
| 10.01.2008, 16:34.16 | |
RE: Technisat Digiplus STR1.Běž do MENU,Nastavení a dále LNB, pokud máš jen jeden LNB, vypni Disegc. Pokud máš více LNB tak ho zapni pak přiřaď družici na pozici jak ji máš zapojenou u paraboly.Když družici správně přiřadíš hned se ti ukáže na grafu kvalita (pokud máš parabolu správně nastavenou a to asi máš, když na jiný sat. přijímač ti to šlape). Ještě LNB nastav Jednoduchý. |
![]() F123 |
| 10.01.2008, 16:34.23 | |
RE: Technisat Digiplus STR1.Nejste evidentně na správné družici, jste-li vůbec na nějaké... |
![]() AlanD |
| 10.01.2008, 16:48.06 | |
RE: Technisat Digiplus STR1.Pokud píše,že mu jiný příjmač šlape, tak nemůže být na špatné družici. Zde jde evidentně buď o špatně nastaveném Technnisatu nebo jeho závadě. |
![]() F123 |
| 10.01.2008, 16:48.14 | |
RE: Technisat Digiplus STR1.Disegc mám vypnutý,LNB single. |
![]() marko |
| 10.01.2008, 16:52.33 | |
RE: Technisat Digiplus STR1.Omlouvám se, přehlédl jsem tu zmínku o druhém přijímači... |
![]() AlanD |
| 10.01.2008, 17:25.51 | |
RE: Technisat Digiplus STR1.Ještě musí být vypnuto Multithene nebo podobně (nevím zrovna jak se to správně píše)Potom přejdi na satelit, stiskem tl.OK se ti rozvine roletka a z ní vyber družici o kterou ti jde, pravděpodobně 23,5 a stiskni OK.Pak by měl zezelenat i druhý sloupec. Jinak teď nevím mám dva Technisaty, jeden SRT1 a druhý o něco starší na ovládání podobný. Již je to dlouho co jsem je spouštěl, musel bych se podivat do manualu. Ale nejlepší bude, když se do něho podiváš sám,pokud ti nepomohla ani má poslední rada. Případně napiš jak jsi dopadl, možná ti někdo poradi co dál. |
![]() F123 |
| 10.01.2008, 18:22.49 | |
RE: Technisat Digiplus STR1.Je to ono.Nabehlo to.Uprimná vdaka,ked niekedy zablúdiš do Trnavy,daj vediet,si pozvaný do vinotéky na flašku 5-putnového Tokaja. |
![]() marko |
| 10.01.2008, 19:29.05 | |
dobrá koupědobře jsi koupil kamaráde je ho mám už pul roku a šlape bez problému.A další dva co jsem montoval taky šlapou v pohodě.Přeji příjemné zážitky. |
![]() Miroslav B |
| 10.01.2008, 19:55.48 | |
RE: Technisat Digiplus STR1.Odměnou pro mne je, že ti to pomohlo a přeji mnoho příjemných chvil s tímto i dle mého názoru dobrého přijimače. |
![]() F123 |
| 10.01.2008, 20:04.56 | |
RE: Technisat Digiplus STR1.Dakujem Vám všetkým.Ide tam dat češtinu do menu?Ja tam mám nemčinu. |
![]() marko |
| 10.01.2008, 21:02.27 | |
jdeale záleží jak je starý?Pslední co Já jsem montoval v Prosinci už češtinu měl. |
![]() Miroslav B |
| 10.01.2008, 21:17.12 | |
RE: Technisat Digiplus STR1.Od prosince se již prodává s kompletní češtinou.Nový soft s českým menu do starší verze ti nahrají v Omku.Nesmíš ale provádět aktualizaci sw ze satelitu (není určeno pro ČR !) |
![]() Jaros |
| 10.01.2008, 21:35.06 | |
technisat Digiplus STR1Zaujala mě hned první rada od pana F123 vlastním TECHNISAT DigiT CCI2 od prosince se potýkám s problémem zapojení 4LNB. Z toho 3 jsou na parabole na balkoně panel.bytu a jedno LNB je přivedeno ze spol. sat. zásuvky pro celý důmk diseq př.4/1 jeden přepínač "Chess 4x1"jsem už měnil za Golden Interstar 4x1 GI-411 oba vždy po nastavení jednotlivých posic šlapali nějaký čas bez problémů ten Chess jako by odešel úplně tak došlo k jeho výměně za jmenovaný Golden ale ten po týdnu bez problémového chodu začal zlobit a to právě u LNB ze společné sat. zásuvky kde prvně vypadly docela nepochopitelně silné kanály např.ARD,ZDF.DSF vypadalo to že to způsobila námraza na venkovních konstrukcích ale po opadání námrazy se situace nezlepšila tak jsem spřeházel pořadí na vstupu do diseq př. a vždy dojde k tomu že jedno LNB zlobí a nemůžu přijít na na to co to způsobuje už to vzpadalo že je to právě s té spol.sat. zásuvky ale když ji zapojím do4.vstupu tak to jde a dnes mě jdou spolehlivě 3 pos.(19,2°;28,2°;23,5)a na hot bird 13°;jdou jenom některé kanály tak potom jsem objevil vaši radu ohledně nastavení parametrů tak jsem dal typ LNB jednoduchý u všech posic a u té 13°jsem zkoušel dá jiný LNB nastavil jsem parametry RAI zkoušel jsem měnit hodnoty v řádku LOW BAND a HIGH BAND a při nastavení ve třetí kolonce vtom řádku jsem zadal 12750 a úroveň na spodní liště vyskočila na cca 4dcb ale na vylepšení u ostatních kanálů(tj. na jiných transpordérech)to vliv nemělo ba naopak u jiných toto nastavení nefungovalo u toho RAI transp.při přepnutí do polohy jednoduchý spodní úroveň zase spadla na nulu tudíž se ztratily i stanice.Vím že mi takhle na dálku nikdo neporadíže to naráz vyřeším a ono to nakonec bude opravdu v přep. anebo budu muset přidělat do multifokusu i 4.LNB a spol.sat. zásuvku nechat v záloze. ;P ;P ;P |
![]() kaliv |
| 10.01.2008, 22:15.06 | |
RE: Technisat Digiplus STR1.Mam podobny problem, jeden vystup se mi "hadal" s multiswitchem, nesli mi 2 pasma. Musel jsem nouzove pridat solo prijimac, ktery jsem spojil pres LNB out s puvodnim prijimacem. Prakticky mi novy prijimac prehazoval pasma a polarizace pro muj puvodni prijimac. |
![]() blik |
| 10.01.2008, 22:35.51 | |
RE: Technisat Digiplus STR1.Ohledně češtiny má Jaroš pravdu. Ptal jsem se na to začátkem prosince v Omku, tehdy sice již tyto přístroje prodávali s češtinou, ale pro dříve koupené ji ještě neměli, ale slíbili že v lednu to bude.Takže asi dodrželi slovo.Mně by to sice bylo jedno, protože umím německy,ale žena s tím má trochu problémy.Pokud jsi ale přístroj koupil nedávno, nastav v Menu hned při prvním stisknutí tlačítka je úplně dole Bediensprache, přejdi na to šipkami a potvrď OK.Rozbalí se roletka a tam vyhledej česky (slovensky tam asi nebude, nevím) a potvrď OK.kaliv: Myslím, že by bylo nejlepší dát si na vlastní parabolu další LNB pro tu 13. Já sám mám na jedné parabole všechny čtyři a šlape to výborně.Na středový si dej 19 st. na levou stranu z pohledu za parabolou 13 st. a na pravou stranu prvně od středu 23,5 st. a pak 28 st.Ale jsou i jiné možnosti, kterou družici dát na střed, mně se nejlépe osvědčilo toto uspořádání. |
![]() F123 |
| 12.01.2008, 20:19.00 | |
RE: Technisat Digiplus STR1.Ked si dá kartu v menu v tabulke keys3,4.ked dám ok nič neukazuje.V návode otom nie je nič. |
![]() marko |