| 14.01.2008, 19:10.15 | |
DVD rekorder z HDDZdravy vsetkych ktory su ochotny mi poradit. Ja viem ze to sem moc nepatri. Ale mam doma domace kino genius 5000 sw a chcel bi som k nemu pripojit nejaky DVD rekorder z hdd. Ale tu je problem kino ma 5.1 vystup a to rekordery moc uz nemaju. Teda aspon sa mi nepodarilo najst taky typ. nerad by som sa toho kina vzdal. Tak poradte ci existuje nejaky dobry DVD rekorder z HDD aspon priemernej znacky. Dakujem, |
![]() Dobko30 |
| 14.01.2008, 19:29.10 | |
RE: DVD rekorder z HDDTvá prosba je taková dost zmatená, tak schválně, jestli jsem to dobře pochopil. Ten Genius, to bude spíš repro soustava se zesilovačem 5.1 ano? Má pouze 5.1 "vstup", nikoli výstup, jestli chápu. Rekordéry moc 5.1 výstupem nedisponují, ale poradím ti aspoň jeden - např. Sencor SHR-8216 se 160GB diskem. Ten má 5.1 výstup. Dělá se ještě model s 250GB diskem, ale tam nevím označení. |
![]() prochor |
| 14.01.2008, 19:33.23 | |
RE: DVD rekorder z HDD...každe Domácí Kino má výstup 5.1.,některé i víc.Ale Tobě jde spíš o vstup,nepletu se?Tvé kino má analogový vstup se šesti konektory Cinch a Ty hledáš DVD/HDD s tím samým?Pokud hledáš DVD/HDD takový,aby Ti přehrál orig. DVD disky s 5.1. zvukem přes Digitální výstup,pak v klidu kupuj třeba Panasoniky či jiné slušné.Tyhle kousky pouze vyrábí disky DVD disky s 2.0 zvukem z pořízeného záznamu z tuneru či AV vstupů. |
![]() Saxon |