| 31.05.2008, 18:08.37 | |
Digi-TVPo delší době jsem zpnul příjmač od Digi dualbox a na programech,které jsou součástí Digi mě píše,že karta vypršela.Druhá karta je funkční.Poradí mě někdo.Prosim solidně a děkuji. |
![]() Liska |
| 31.05.2008, 18:12.17 | |
Re: LiskaRe:Kontaktuj poskytovatele služby nebo technika co ti to montoval! |
![]() Digi tv |
| 31.05.2008, 18:19.13 | |
RE: Digi-TVzavolej na infolinku a požádej o reaktivaci tý nefunkční karty. |
![]() moonword |
| 31.05.2008, 18:33.04 | |
RE: Digi-TV:laughing: co je,však již delší dobu,k nelibosti zdejším eskamotérům,žádná změna key,tak v čem je kłopot :))) ale jak zde již píši velikání sat techniky zavolej kvalifikované call centrum,nějaká blonďína to vyřeší :scared: |
![]() MilhausCT |
| 31.05.2008, 18:42.29 | |
@Milhausnekecej do toho. já s tím mám zkušenosti. blondýn to vyřešil za dvě minuty. jenom jsem mu nadiktoval číslo karty. |
![]() moonword |
| 31.05.2008, 18:51.07 | |
moonwordpotrefený eskamotér se ozval,to se dalo čekat :laughing: tos jako psal za lišku jo,ty seš fakt :scared: ,vlastně né,seš blondýn na callcentr :laughing: |
![]() MilhausCT |
| 31.05.2008, 18:59.22 | |
@Milhausjá ti přestávám rozumět co vlastně píšeš a co máš přesně na mysli :laughing: buď postupem času blbnu a nebo už tobě to emu leze na mozek. a kdybys o tom něco věděl, tak by ses nedivil že když jsou stejný keys tak proč to nejede. keys totiž nejsou zdaleka to jediný co se posílá na kartu. |
![]() moonword |
| 31.05.2008, 19:09.19 | |
to moonwordtak to fakt nevím o čem píšeš ty :bigeyes: Já se něčemu divil? Já řešil proč to nejede? Max.se divím,že to někdo platí :)vlastně že se s tím trápí :)) a ty si dej fakt pauzu,věřím ale ,že na tom callcentru u Digi máte moc práce (reklamace,výpovědě) :laughing::fuming: SAT4ALL :fuming: |
![]() MilhausCT |
| 31.05.2008, 19:13.15 | |
RE: Digi-TVMilhaus napsal: "...co je,však již delší dobu,k nelibosti zdejším eskamotérům,žádná změna key,tak v čem je klopot..." |
![]() moonword |
| 31.05.2008, 19:52.17 | |
RE: Digi-TVVážení,děkuji za rady.Prosil jsem solidně.Nakonec jsme to vyřešili s tou blondýnou.Stačil restart,ale vy jste si to někteří stejně mysleli.Sory za pravopis. |
![]() Liska |
| 31.05.2008, 22:19.07 | |
RE: Digi-TVMne znefunkcnilo karty v Dualboxe, ked som ich vytiahol a vlozil zpat ;) Ale pomohlo vypnut pristroj z elektriky a znova ho zapnut. Inak, zo slovenskou info linkou co sa tyka zfukcnenia kariet po nejakej zmene (napr. pri poslednej revizii, ktora im tusim aj tak drek pomohla), mi typek v call centre behom par minut zpristupnil karty.Btw., ked to tak pojde dalej, tak Digi Tv skonci, lebo sice zaujemcov ma, ale nema dostatok suprav, neplati dealerom,atd. O piratskom prijme ani nehovoriac...jedine, ze sa to nejako zmeni alebo uz teraz maju dostatok platiacich zakaznikov na to, aby sa s celou situaciou vyrovnali a nesli do cervenych cisel... |
![]() adman |
| 31.05.2008, 22:31.35 | |
RE: Digi-TVnevěřím že Digi-tv položí lidi jako je milhaus :laughing: většině je to úplně jedno jestli platí 260 za duál nebo jestli to sledujou na keys. protože většina lidí přijímač ani parabolu předtím neměla. a nakoupit místo toho dva openboxy + parabolu + montáž ... :laughing: by to muselo jít v emu další dva roky aby se to vyplatilo. |
![]() moonword |
| 01.06.2008, 07:36.42 | |
co to meleš moonwordepane díílere moonworde :bigeyes: návratnost pštrosa emu je do cca 3 měsíců :laughing: , zobrazeno čísly 3x500 kačen = přístroj+talíř+LNB+vlastní montáž, hlavně mi ale nepiš o nějaké HDTVsatu,já koukám na nebe P6010 a jsem spoko,mám ho mnoho a mnoho let,tos ještě o cikorkách z RU ani neslyšel :laughing: |
![]() MilhausCT |
| 01.06.2008, 09:25.38 | |
RE: Digi-TVBože MilhausCT, radšej už nepiš nič,ty expert 13 ročný |
![]() ronyfun |
| 01.06.2008, 10:30.23 | |
Re: MilhausCTmyslím, že roční předplatné Digi TV nestojí o moc víc, než zarízení schopné emu, nemluvě o čase stráveném u PC, vyhledáváním na fórech a otázkami typu jde-nejde...Pokud ti schází info o vlastníkovi Digi TV, pak něco najdeš tady:http://en.wikipedia.org/wiki/RCS%26RDS, dá se očekávat, že si tato společnost s Milhausi a dalšími určitě poradí... |
![]() dvb.cz |