Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
31.05.2008, 18:08.37

Digi-TV

Po delší době jsem zpnul příjmač od Digi dualbox a na programech,které jsou součástí Digi mě píše,že karta vypršela.Druhá karta je funkční.Poradí mě někdo.Prosim solidně a děkuji.
uživatel
Liska
31.05.2008, 18:12.17

Re: Liska

Re:Kontaktuj poskytovatele služby nebo technika co ti to montoval!
uživatel
Digi tv
31.05.2008, 18:19.13

RE: Digi-TV

zavolej na infolinku a požádej o reaktivaci tý nefunkční karty.
uživatel
moonword
31.05.2008, 18:33.04

:laughing: co je,však již delší dobu,k nelibosti zdejším eskamotérům,žádná změna key,tak v čem je kłopot :))) ale jak zde již píši velikání sat techniky zavolej kvalifikované call centrum,nějaká blonďína to vyřeší :scared:
uživatel
MilhausCT
31.05.2008, 18:42.29

@Milhaus

nekecej do toho. já s tím mám zkušenosti. blondýn to vyřešil za dvě minuty. jenom jsem mu nadiktoval číslo karty.
uživatel
moonword
31.05.2008, 18:51.07

moonword

potrefený eskamotér se ozval,to se dalo čekat :laughing: tos jako psal za lišku jo,ty seš fakt :scared: ,vlastně né,seš blondýn na callcentr :laughing:
uživatel
MilhausCT
31.05.2008, 18:59.22

@Milhaus

já ti přestávám rozumět co vlastně píšeš a co máš přesně na mysli :laughing: buď postupem času blbnu a nebo už tobě to emu leze na mozek. a kdybys o tom něco věděl, tak by ses nedivil že když jsou stejný keys tak proč to nejede. keys totiž nejsou zdaleka to jediný co se posílá na kartu.
uživatel
moonword
31.05.2008, 19:09.19

to moonword

tak to fakt nevím o čem píšeš ty :bigeyes: Já se něčemu divil? Já řešil proč to nejede? Max.se divím,že to někdo platí :)vlastně že se s tím trápí :)) a ty si dej fakt pauzu,věřím ale ,že na tom callcentru u Digi máte moc práce (reklamace,výpovědě) :laughing:
:fuming: SAT4ALL :fuming:
uživatel
MilhausCT
31.05.2008, 19:13.15

Milhaus napsal: "...co je,však již delší dobu,k nelibosti zdejším eskamotérům,žádná změna key,tak v čem je klopot..."
uživatel
moonword
31.05.2008, 19:52.17

Vážení,děkuji za rady.Prosil jsem solidně.Nakonec jsme to vyřešili s tou blondýnou.Stačil restart,ale vy jste si to někteří stejně mysleli.Sory za pravopis.
uživatel
Liska
31.05.2008, 22:19.07

Mne znefunkcnilo karty v Dualboxe, ked som ich vytiahol a vlozil zpat ;) Ale pomohlo vypnut pristroj z elektriky a znova ho zapnut. Inak, zo slovenskou info linkou co sa tyka zfukcnenia kariet po nejakej zmene (napr. pri poslednej revizii, ktora im tusim aj tak drek pomohla), mi typek v call centre behom par minut zpristupnil karty.Btw., ked to tak pojde dalej, tak Digi Tv skonci, lebo sice zaujemcov ma, ale nema dostatok suprav, neplati dealerom,atd. O piratskom prijme ani nehovoriac...jedine, ze sa to nejako zmeni alebo uz teraz maju dostatok platiacich zakaznikov na to, aby sa s celou situaciou vyrovnali a nesli do cervenych cisel...
uživatel
adman
31.05.2008, 22:31.35

nevěřím že Digi-tv položí lidi jako je milhaus :laughing: většině je to úplně jedno jestli platí 260 za duál nebo jestli to sledujou na keys. protože většina lidí přijímač ani parabolu předtím neměla. a nakoupit místo toho dva openboxy + parabolu + montáž ... :laughing: by to muselo jít v emu další dva roky aby se to vyplatilo.
uživatel
moonword
01.06.2008, 07:36.42

co to meleš moonworde

pane díílere moonworde :bigeyes: návratnost pštrosa emu je do cca 3 měsíců :laughing: , zobrazeno čísly 3x500 kačen = přístroj+talíř+LNB+vlastní montáž, hlavně mi ale nepiš o nějaké HDTVsatu,já koukám na nebe P6010 a jsem spoko,mám ho mnoho a mnoho let,tos ještě o cikorkách z RU ani neslyšel :laughing:
uživatel
MilhausCT
01.06.2008, 09:25.38

Bože MilhausCT, radšej už nepiš nič,ty expert 13 ročný
uživatel
ronyfun
01.06.2008, 10:30.23

Re: MilhausCT

myslím, že roční předplatné Digi TV nestojí o moc víc, než zarízení schopné emu, nemluvě o čase stráveném u PC, vyhledáváním na fórech a otázkami typu jde-nejde...Pokud ti schází info o vlastníkovi Digi TV, pak něco najdeš tady:
http://en.wikipedia.org/wiki/RCS%26RDS, dá se očekávat, že si tato společnost s Milhausi a dalšími určitě poradí...
uživatel
dvb.cz