| 12.07.2008, 11:24.28 | |
Deaktivácia karty T and T...čo s ťým?Mal som kartu T & T registrovanú na známeho v českej republike, ktorý sa cca po roku z mne neznámeho dôvodu rozhodol deaktivovať kartu T & T na príjem českých programov. Overoval som si najprv na ich vebe aktiváciu podľa čísla karty a potom som písal majl do T & T a tam som sa toto dozvedel, že karta bola deaktivivaná majiteľom. Známy mi neberie telefón a neodpovedá na majly. Čo sa dá v takomto prípade robiť? Dá sa karta preregistrovať na niekoho iného, alebo mi ostane škrabka na okno a oči pre plač? |
![]() Citron |
| 12.07.2008, 11:31.31 | |
RE: Deaktivácia karty T and T...čo s ťým?daj si na seba gitalku a máš pokoj |
![]() Jupi |
| 12.07.2008, 11:48.20 | |
:-((Jasné, aj o tom som uvažoval, ale štyri litre sú v (nevhodné slovo)i :-(( |
![]() Citron |
| 12.07.2008, 11:51.31 | |
RE: Deaktivácia karty T and T...čo s ťým?Tak to máš teda pech a nebo jsi mu něco dlužen. |
![]() Jarous |
| 12.07.2008, 11:53.01 | |
RE: Deaktivácia karty T and T...čo s ťým?Aj Gital musi na niekoho registrovat. Aked mu spravi to iste??? |
![]() NR Laco |
| 12.07.2008, 11:54.08 | |
:-((Nikomu niesom nič dlžný, žijen do výšky svojho platu. Tak mám "pech" ... |
![]() Citron |
| 12.07.2008, 11:59.59 | |
:-((Toto sú také drobné podrazy na občanov v "demokratických" krajinách,(zakódovaná televízia...atp.) kde sú na prvom mieste peniaze, tak dlho dlho nič, potom tri vagóny piesku, tak zas peniaze a tak je niekde občan, vôl-ič, platca daní, základný kameň štátu atp...šak snáď nechcem toho až tak veľa, iba si občas pozrieť niekedy v minulosti úplne bežnú, bratskú časkú televíziu. Howgh! |
![]() Citron |
| 12.07.2008, 12:11.18 | |
NR LacoTu gitalku staci zaregistrovat na toho,na kom je napisany koncesionarsky poplatok v dome alebo byte :8) :laughing: :laughing: :laughing: |
![]() jank |
| 12.07.2008, 12:11.50 | |
RE: Deaktivácia karty T and T...čo s ťým?Bývá naprosto normální: že Čech aktivuje naše karty a Slovák vaši, drží si navzájem aktivační údaje a nemůže k něčemu takovému dojít!!! :8) |
![]() poky1 |
| 12.07.2008, 12:13.29 | |
RE: Deaktivácia karty T and T...čo s ťým?prdlačky kludne si tam môže dať vlastnú adresu len namiesto kde ju bude používať dá ČR namiesto SR a hotovo |
![]() Jupi |
| 12.07.2008, 12:23.48 | |
RE: Deaktivácia karty T and T...čo s ťým?Normalne si najdi nejakeho jineho cecha, ktery by byl ochoten vyplnit registracni formular na nete TaT. Dat tam sve udaje, cislo SIPO atd. Nakonec cislo te one karty. No a pokud ti ji to odmitne registrovat a napise, ze je uplne deaktivovana, tak asi ten Gital. Nemyslim si, ze by ji treba schvalne deaktivoval. Mohlo byt treba vice duvodu, prestal platit koncesionarske poplatky atd... |
![]() faust |
| 12.07.2008, 12:29.06 | |
RE: Deaktivácia karty T and T...čo s ťým?ta původní karta je mrtvá, musel by mít ten další (čehůn) papír od toho kdo to registroval |
![]() poky1 |
| 12.07.2008, 12:29.50 | |
RE: Deaktivácia karty T and T...čo s ťým?To co napsal faust by mohlo být nejpravděpodobnější.Mohlo se mu něco přihodit, |
![]() Jarous |
| 12.07.2008, 12:32.45 | |
RE: Deaktivácia karty T and T...čo s ťým?Karta se dá normálně aktivovat na sebe, ale nejde to již přes internet, ale přes papírový formulář odeslaný třeba faxem. Zavolej telefonem operátora a domluv se s ním na dalším postupu. |
![]() grupen |
| 12.07.2008, 12:54.17 | |
:-((Ďakujem za rady, nejak to vymyslím, lebo fakt nám doma chýbajú české programy. Asi postupne skúsim všetky kroky...a keď nič nepomôže tak asi *ital na seba...uvidíme. T & T asi už nie. Keď sa to vezme dookola a dookola, ktovie koľko potencionálnych zákazníkov "vďaka" tomuto príspevku sa rozhodlo pre konkurenciu. Vidí sa mi, že takýmito "opatreniami" idú proti sebe. Ale to je iba môj názor. Bye! |
![]() Citron |
| 12.07.2008, 13:02.49 | |
žadný smajlík RE: Deaktivácia karty T and T...čo sžadný smajlík RE: Deaktivácia karty T and T...čo s ťým?ta původní karta je mrtvá, musel by mít ten další (čehůn) papír od toho kdo to registroval Toto je naprostý nesmysl, nedávno jsem jednu kartu také přeregistrovával přes operátora, žádný papír od původního majitele jsem nepotřeboval. Koupil jsem ji na inzerát. Karty se takto běžně prodávají např. když majitel zemře. |
![]() grupen |
| 12.07.2008, 13:08.53 | |
@grupenJá mám naprosto jiné zkušenosti, karta pocházela z výměny, nerozbalená, ale byla určena pro původního majitele, bez glejtu od něj, mi z TaT nabídli že mi za 1500Kč pošlou jinou. Rv |
![]() poky1 |
| 12.07.2008, 13:10.27 | |
RE: Deaktivácia karty T and T...čo s ťým?A tak tiež žiadné SIPO už nepotrebuješ,aj pri Gitalkach,aj pri T-T kartach pri elektronickej registrácii je to nepovinný údaj. |
![]() letas |
| 12.07.2008, 15:06.22 | |
Deaktivace T-TPOKUD CHCEŠ POŠLI MI NA EMAIL ČISLO KARTY A JA SE POKUSIM CO BY SE STIM DALO DĚLAT.kosakzdenek@seznam.cz |
![]() 16zdenda |
| 12.07.2008, 18:20.06 | |
Deaktivace kartyKoupil jsem satelit.komplet i s kartou za 1000kč(TaT karta)Řeším ted jak ji přeregistrovat na mě.má někdo zkušenost??? |
![]() Cucerak |
| 12.07.2008, 18:25.22 | |
RE: Deaktivácia karty T and T...čo s ťým?A zavolali jste tento dotaz na provozovatele te karty?Ja bych asi poslal dopis na dodejku s tim, ze se meni spojovaci SIPO cislo jako cislo majitele / platce koncesionarskeho popp. ke karte XY a registracni adresa a vyckal bych. Jak to maji u TaT netusim, ale na pisemny pozadavek predpokladam reagovat pisemne budou muset... |
![]() gorro |
| 12.07.2008, 18:31.46 | |
Deaktivace kartyJá jsem psal meil,odepsali že to řešej,jo ale asi až v pondělí.Hned jim tam pošlu přihlašovací formulař co jsem stáh od nich z netu,dám tam moje údaje a at se staraj. |
![]() Cucerak |
| 12.07.2008, 19:17.57 | |
TaTJa sam kartu registroval netom na seba-žiadny problém. |
![]() TOMAšKO |