| 28.07.2008, 23:09.14 | |
Digi tv - firma, která nestojí o zákazníkyPořídil jsem si Digi tv. Každdý mesíc jsem musel žádat operátora, aby mi aktivoval příjem. Někdy to trvalo i několik dní. Až jednou mi sdělili, že nám kartu deaktivovanou a že už nejde spustit. Zaplaceno jsem samozřejmě měl. To se stalo v únoru. Podal jsem písemnou výpověď. Dodnes mi chodí složenky a částka narůstá. Mě však dluží Digi za poslední měsíc kdy jsem ještě zaplatil. Co s tím? |
![]() Trumfík |
| 28.07.2008, 23:17.00 | |
RE: Digi tv - firma, která nestojí o zákazníkyI tato firma musí z nečeho žít, tak ji to neměj za zlé.Bohužel ji noví zakazníci moc nepřibývaj protože nemají dostatek přijímačů, naopak někteří (jako Ty) to odhlašují. Tímto tempem se prostřídá celej národ (přihlášení-odzkoušení-odhlášení) tak do deset let a pak tato firma krachne. Když si podal výpověď tak se to jistě již nebude opakovat. |
![]() krasavec |
| 28.07.2008, 23:17.06 | |
RE: Digi tv - firma, která nestojí o zákazníkynic, jsou velice neseriozní.......... |
![]() miks |
| 28.07.2008, 23:44.46 | |
krasavecdeset let? jsi optimista,tu močku co lidem cpou,jim tak dlouho žrát nebudou,cigáni už to maj všichni,normální lidi to nepřežijou |
![]() pierrepetr |
| 29.07.2008, 00:09.10 | |
@Trumfíkpepo nezda se ti ze tady bulíš na nespravnym hrobe ?, toto tady neni digi forum, ale sat forum.. tak metelesku blesku na Digi forum Rv |
![]() Vlado Fogo |
| 29.07.2008, 00:17.11 | |
@VFjsem si teda vždycky myslel, že DIGI TV je satelitní platform?? :O |
![]() miks |
| 29.07.2008, 00:28.51 | |
RE: Digi tv - firma, která nestojí o zákazníkyi slzy někdy potěší,jen si poplakej a pak hybaj na piškvorky digi TV |
![]() pierrepetr |
| 29.07.2008, 00:42.18 | |
@miksano je satelitna platforma ale my ako bezny uzivatelia naozaj nic neporiesime s ucastnickou administratvou digi tv. pisatel by sa mal predovsetkym obratit na call centrum, pripadne pisomne a doporucene opatovne ziadat o zrusenie pokial tak uz neurobil.ak ma doklad o vypovedi moze prilozit fotokopiu notarsky overenu a zaslat opatovne.. to su vsetko nastroje ktore moze pouzit. vyplakavanie na parabole.cz je dost od veci |
![]() Vlado Fogo |
| 29.07.2008, 07:09.44 | |
Vlado FogoPrečo by mal posielať overenú výpoveď ešte raz?Ak im poslal výpoveď formou doporučeného listu a bola dodržaná výpovedná lehota ,tak ďalšie faktúry ho nemusia zaujímať.V Digi majú v tom nehorázny chaos .Poznám človeka ,ktorému to po výpovedi funguje už pol roka.Ani ho nevypli,ani nepýtajú peniaze |
![]() jurko |
| 29.07.2008, 07:14.39 | |
RE: Digi tv - firma, která nestojí o zákazníkyVěří, že po změně kódování se znovu přihlásí..a ušetří za montáž..:) |
![]() Tomik535 |
| 29.07.2008, 07:46.43 | |
jsou uz prijimace ?jeden muj zoufalej znamej si to chce objednat a ja mu rikam ze si pocka. jak to vypada s prijimacema ? uz ani nevim jak tu mam rozmluvit :( |
![]() bublajs |
| 29.07.2008, 08:04.46 | |
RE: Digi tv - firma, která nestojí o zákazníky@jurko Tie karty od DIGI su jednorazovky, ked ju raz vypnu tak uz ju nenahodia, preto to nechavaju bezat.@bublajs Nemusis nic rozmlouvat, nahod mu DIGI cez EMU na 60 parabolu, dolad len od oka, aby mu to vypadavalo pri dazdi a ma DIGI v plnej krase. Potom nech sa rozhodne ci za to bude ochotny platit. |
![]() krasavec |
| 29.07.2008, 08:29.02 | |
RE: Digi tv - firma, která nestojí o zákazníkyJa mam od nich 2 zmluvy - na jednej mi omylom bez mojej poziadavky aktivovaly pred vyse rokom HBO, no platil som len zakladny balik. Po vyse roku mi zrazu prisla zlozenka na vyse 3500 Sk (presne si nespominam na sumu) akoze doplatok za pouzivanie HBO. Samozrejme som to hned reklamoval, v tom zmysle, ze som o to sam nepoziadal a ani som o tom nevedel ze HBO ide a reklamaciu mi v celej vyske uznali. Samozrejme HBO uz potom vypli.Dalsia skusenost - pri zmene trvaleho prikazu som omylom na obe platby zadal rovnaky VS - teda na jeden satelit som platit 2x, na druhy vobec. Po pol roku mi odpojili jeden prijimac a ked som volal, ze co sa deje - az vtedy som zistil chybu. Bohuzial previest peniaze z jedneho satelitu na druhy sa im nedalo, tak som musel doplatit, ale po poziadani mi cely preplatok z prveho satelitu vratili na ucet. Cize v tomto smere ja s nimi nemam ziadny problem. Je sice pravda, ze maju dost mizernu kvalitu obrazu, ale na male klasicke TV v spalni a v detskych izbach to staci. V obyvaku mam samozrejme lepsiu kvalitu, ktoru si dufam coskoro este vylepsim s Vantage HD8000 ... |
![]() tibko |
| 29.07.2008, 09:13.56 | |
DIGI je super!Děcka já mám s Digi jen zkušenosti jen ty nejlepší. Sám užívám již druhý rok dva singly(mám jakoby dvojitý barák ;) a tehdy ještě duál nebyl). Montáž jsem udělal vždy sám, padne to jen na pár minut při lijáku, což je myslím si normál. Podotýkám, že nejsem profík, sílu mám vždy téměř 90% a kvalitu i ke 100%. Že nejsou karty je blbost. Bez problému jsem to sehnal známýmu(singl) asi před 10 dny a včera zase pro dalšího kámoše duál. Nevím tedy, co se tu už týdny řeší. Pokud někde nejsou Digikomplety, bydlím na okrese Žďár, dojeďte si. Zdravím a Digi zdar! ;) |
![]() smscz |
| 29.07.2008, 09:20.47 | |
DIGI je SUPER!Ještě si dovolím zmínit, že mi to běží na plazmě 106cm i na CRT 60cm bezchybně. Předtím jsem měl slavné UPC a to byla opravdu bída.Pokud někde Digi není k dostání či sehnání, bude zřejmě opravdu pouze chyba místního prodejce. Při včerejší návštěvě -mého- prodejce, jsem viděl, že se tam nakládá několik dalších kompletů a jeli je montovat dalším zákazníkům. Takže asi tak. Digi zdar !! |
![]() smscz |
| 29.07.2008, 09:38.01 | |
RE: Digi tv - firma, která nestojí o zákazníky1. Na DigiTV není o nic lepší obraz než v UPC. Přání je otcem myšlenky, ale je to jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet.2. Není normál, když to padne při lijáku častěji než jednou dvakrát do roka, musí to být opravdu nabitá mračna, aby to vypadlo - asi tak jako ve Vídní při finále Eura. Obyčejný, byť i silný déšť ne má co dělat výpadek. 3. Procenta jsou nesmysl. Nemá to vůbec žádnou vypovídací hodnotu. Poměrně snadno mám v přijímači ukazovatel kvality třeba na 6548% procentech (je to jenom softwarový koefient, holoubci). Je to určeně jen v vyhledání maxima. 4. Z toho, co napsal v prvním příspěvku Trumfík, se obávám, že možná neví, co je to "výpověď", co je to "poslal" a že se jednoho krásné dne může dočkat návštěvy exekutora, a nebude se stačit divit. Místo dluhu 3548 Kč za rok příjmu z toho bude najednou 20000 Kč plus úroky...seberou mu televizi, kterou koupit za 30kKč a prodají v dražbě (nedělejte si žádné iluze) za 5kKč dobře informovanému kámošovi. Reálně ho ta prča bude stát třeba i ke 100000 Kč na zabaveném majetku. Pokud moc nerozumíte tomu, co děláte, pokud vám chodí složenky, tak to neberte na lehkou váhu. Je sice dobře možné, že je to jenom chaos u providera, ale pokud není, tak vy na něj špagáít nemáte, kdežto on na vás ano. Skočte aspoň do poradny pro spotřebitele, bývá tam advokát zadarmo. Koune se vám aspoň na základní věci. |
![]() Antonín |
| 29.07.2008, 09:43.16 | |
RE: Digi tv - firma, která nestojí o zákazníkySe divím prodejcům,že řeší problémy kde nemají.Pokud chtějí montovat a nejsou DIGI,jsou snad nějaké kvalitní příjmače,do kterých si dají prepad UPC a mají pro zákazníka náhradní řešení.Kdo neumí improvizovat,nemá co v kšeftě dělat a je jen dobře když krachne.Už nežijeme v"socializmu",teď je na každém jak se umí smekat. :))) Rv :bomb: |
![]() zzaner |
| 29.07.2008, 10:01.48 | |
RE: Digi tv - firma, která nestojí o zákazníkyJA LEN PRIDAVAM ŽE AK JE LEJAK TAK VYPADAVAJU AJ astra 19° hot bird13°slovak link a ine satelity! a pritom je sila cez 90%. |
![]() TELEFONIST |
| 29.07.2008, 13:52.58 | |
RE: Digi tv - firma, která nestojí o zákazníkyPokud ti to vypadá i při obyčejném silnějším dešti, pak to máš blbě udělané. Síla je nesmyslný pojem a procenta jakbysmet. Je to jenom ukazatel pro nalezení maxima, samo o sobě je to úplně nic neříkající hodnota.Blbě může být: - příliš malá anténa - špatně nastavení anténa - nekvalitním LNB - špatně udělané F-ka - vadný DiseqC - nekvalitní kabel - vadný nebo málo citlivý tuner. U sebe si nepamatuji výpadek na A1,A2,A3,HB několik let, ale je pravda, že přímo směrem na jih u nás nebyla dlouho nízká nabitá mračna. Silné bouře jdou "epicentrem" buď severně, nebo jsou jižně pár kilometrů daleko. Mám obyč Fe 85 cm šilhací a na motoru FE 105 cm. Nijaká zvláštní LNB - ani nevím, co to je za typy. |
![]() Antonín |
| 29.07.2008, 16:04.25 | |
Digi je Super !!Netuším jak bych zjišťoval v jakém stavu nabití jsou nade mnou mraky při bouřce, ale pravda je, že jsem měl už příjmy kromě 1W, také ze 13°E, 16°, 19.2°, 23.5 a padalo to občas všude. Zřejmě jsem měl "blbě" nastavenou anténu atd. atd. prostě vše špatně (dle výše příspěvku :) )pokaždé a vždycky. |
![]() smscz |
| 29.07.2008, 16:29.19 | |
RE: Digi tv - firma, která nestojí o zákazníkyZjišťuje se to dost jednoduše - velký počet blesků - "vzduch-vzduch" směrem přímo na jih ve vzdálenosti cca 1-3km. Pokud ti to "občas" padá všude, a pokud to občas je častěji, než jednou, dvakrát za rok, tak:a. jsi na neobyčejně smolném místě husté bouřky přitahujícím (může být třeba někde v horách?) b. skutečně nemáš správně nastavenou anténu, nebo je vadný některý z dalších uvedených parametrů. Třeba máš koaxiální kabel s velkým útlumem, který není určen pro satelitní vysílání. Co můžeme vědět, co máš blbě. Opakuji, že výpadek si u sebe nepamatuji několik let a rozhodně není k nějakému každotýdennímu výpadku důvod. |
![]() Antonín |
| 29.07.2008, 16:30.44 | |
Mohlo by se zdát,že jsem od Digi placen za reklamu, bohužel není tomu tak! Rád bych ;)Jsou to jen moje zkušenosti z praxe, ať už s pořizováním zařízení, komunikací s Digi, nebo s příjmem. ;) A ještě zajímavost pro ty, kteří tu řeší N3. V posledním mnou zmíněném singlu i ve včerejším duálu jsou již nové modré karty. |
![]() smscz |
| 29.07.2008, 18:14.18 | |
RE: Digi tv - firma, která nestojí o zákazníkyJe pravda,že plakať na parabole.cz tomu nepomôže-ale ja som to riešil tak,že keď mi nechceli/nemali čas,mali tam bordel a t.d./ukončiť zmluvu-zaobstaral som si prijmač,ktory podporuje "emu"-sice platím stále 290sk,ale mam všetko...- |
![]() yloh |
| 31.07.2008, 21:13.25 | |
RE: Digi tv - firma, která nestojí o zákazníkyNic neplat doktore taky jsem se na ně v... a ještě mě vrací peníze. |
![]() Fandax |
| 07.08.2008, 16:19.41 | |
RE: Digi tv - firma, která nestojí o zákazníkyNemyslím že jen digi tv má problém-nedavno znami si chtěli předplatit tu super novu cinemu u TT(na kterou jsem se ještě nikdy nedival-vlastně tam nic nehraje).A pani opsala čislo karty slovenske-a super program stale nehral!!Po telefonickem hovoru, musela pladbu opakovat a tu špatnou ji vratili složenkou-trošku opičarana-nešlo ty peníze jednoduše převest? |
![]() radakrtek |