| 29.07.2008, 00:39.59 | |
BBC a ITVČaues. Mám na vás takový dotaz. Teď jsem se vrátil z Řecka a na ostrově zakyntos byla hospoda, kde venku reklamovali příjen BBC a ITV v této taverně. Uvnitř jsem nebyl, neboť jsem projížděl busem do přístavu. Je vůbec možné v těchto jižních končinách příjmat tyto programy z družice, která je směrovaná jen na Anglii? |
![]() libor129 |
| 29.07.2008, 01:23.58 | |
RE: BBC a ITVty vole mat tvoje starosti ..a netrapi ta nahodou aj roztapanie ladovcov a nasledny uhyn ladovych medvedov ?, kua sak si natukam dobrowsera lyngsat.com kuknem na vyzarovaci diagram a nerobim zo seba blba na parabole.cz :fuming: |
![]() Vlado Fogo |
| 29.07.2008, 08:05.04 | |
je to celkom možnéje normálne že v tejto oblasti majú na strechách parabolys priemerom 3 - 5 metrov. pozri si stránku dxsatcs bodka com inak, podla vyžarovacích diagramov arabských družíc na 26E alebo 7W by sme nemali ani so 150cm šancu, a v praxi to ide pri normálnom počasí na 80-ky. |
![]() janoZV |
| 29.07.2008, 08:09.59 | |
Nevěřím !Astru 2D určitě nezachytí i kdyby měli 5m parabolu. To bude jen inzerce na BBC World nebo BBC News 24 popř. BBCi. |
![]() ivo2001 |
| 29.07.2008, 08:25.30 | |
RE: BBC a ITVHmmm koukám že VFogo se vrátil z dovolený pod stanem na Zemplínksý Širavě.Aaaa a dovolenkovanie se asi nevydarilo dle příspěvků bude se buzerovat..Na nic neptejte,nic nepište radši ani nezapínejte PC a nedýchejte.. |
![]() pat |
| 29.07.2008, 08:50.54 | |
BBC a ITVTaky se mi zdá že to nemá cenu. Bohužel se mi to taky nezdálo, ale jak jsem psal nemohl jsem si to ověřit. Prostě jen dotaz. Sorráč všichni chytrolíni |
![]() libor129 |
| 29.07.2008, 09:18.54 | |
RE: BBC a ITVPlacené kanály hrají hodně jižně.Ne ty free. Rozhodně fungují bez obtíží na Maltě i na Tenerife. Skoro bych se vsadil, že je to i ten Zakynthos. SkyUK...s kartou. Proto to taky inzerují, to není zadax. |
![]() Antonín |
| 29.07.2008, 09:48.01 | |
RE: BBC a ITVNo ale ke vsemu tomu si nemyslim ,ze Zakyntos je nejaka koncina...ona to kdysy bylo pod vladou anglicanu....to jen tak :bigeyes: :sly: :sly: |
![]() kos |
| 29.07.2008, 10:07.54 | |
@patach jo pate.. je to asik blba ceska mentalita strkat rypak vsude a za kazdou cenu ..co tak chlapci bavit sa radsej o tom ako ochranir sateli pred bliziacou sa burkou, pripadne musim/nemusim vypnut vsetky el. zariadenie zo siete. verte ze to bude inteligentnejsia debata ako to co pozeralo par ozranov na coala lumpur ... ;P :))) |
![]() Vlado Fogo |
| 29.07.2008, 10:18.39 | |
RE: BBC a ITVJenom ITV1 s kartou Sky. Jinak jde vsechno, ale chce to mit hodne rychly internet a VPN... |
![]() Dusan |
| 29.07.2008, 10:50.13 | |
korintos, rodos YesKastoria - North west - 20kms from AlbaniaReceiver: NOKIA 9600 dvb2K & Echostar 3000 receiver Dish: 2.4m Prime focus dish LNB: Invacom 0.3 dB C-120 I can receive only the Horizontal 2D frequencies. In the morning I have a limited reception (with better frequencies 10744 H and 10773 H). If I adjust my dish (motorised), I am sure that I can get all horizontal frequencies as well. On the afternoon all frequencies are receivable. At night the signal is stronger, I think that between 20.00-24.00 CET ) it could be picked up with an 1.5m antenna. signals without freezing. Rhodes Receiver: Panasonic TUDSB30 Dish: 2.4m dish Aris plus wings total surface 3.0 m LNB: Invacom 0.3 Quattro Reception of the Vertical frequency of ITV, including ITV2 (10.906 V), though not all day. Rhodes Receiver: Panasonic 20 & 30 Dish: 5.0m Prime Focus dish LNB: Invacom C120 Quad Posted 22-06-03 Can receive BBC 1 London, ITV 1 and ITV 2. Aris |
![]() janoZV |
| 29.07.2008, 11:48.24 | |
Áno je to tak,či sa to niekomu páči, alebo nie a môže sa odvolávať na vyžarovacie diagramy koľko len chce.Bol som aj na Rodose aj na Zakyntose. A nie je samozrejme nijako možné =ťažkému= sateliťákovi zakázať zaujímať sa o viditeľné okrúhle objekty na strechách barov a hotelov, alebo aj o tie, ktoré sú umiestnené v konštrukcii na zemi - niekedy blížiace sa veľkosťou k známym uplinkovým parabolám z Betzdorfu, či iných centier prevádzkovateľov družíc či vysielateľov. Dovolím si tvrdiť, že som natoľko bystrý aby som dokázal z loga alebo z vysielanej upútavky identifikovať stanicu a aj =jej= vysielajúci satelit. Takže na oboch ostrovoch boli k dispozícii FTA z 2D a pay-tv minimálne zo základu. Filmové Sky Movies som videl myslím len v jednom pube, Sky Sports sú samozrejme nevyhnutnosťou. Celé to súvisí s obľúbenosťou gréckych ostrovov medzi ľuďmi z UK, takže ak ich chceš do svojho hotela musíš im dať ich telku. Lebo prázdniny sú síce pekná vec, ale o Emmerdale alebo Coronation Street, či dôležité športové udalosti nechcú prísť. A je to asi aj o nejakej tichej tolerancii BSkyB voči porušovaniu ich =terms and conditions=. Je tiež dosť pravdepodobné, že Murdoch Jr. do Grécka nechodí a nikto iný mu info neposunie :-) Sa skúsim pozrieť a prípadne uploadnem foto oných zariadení... |
![]() anonym2 |
| 29.07.2008, 16:18.41 | |
RE: BBC a ITVNic nefoť, SkyUK se běžně přijímá v celém Středomoří. Providerovi to nijak nevadí, formálně to nepovoluje, prakticky nic proti tomu nedělá. Je to stejné jako všichni.Jestli by měl nějaké nervy, tak ne z toho, že to je na ostrově XYZ a ne na území UK, ale z toho, že je to v hospodě a má to jen kartu určenou pro privát. Ale ani to je zjevně nedráždí. V barech a tavernách mívají buď kompletní nabídku, nebo základ+sport. SkyUK je daleko nejlepší satelitní provider v Evropě, tak láká všechny - snad s výjimkou velkých národů Němců a možná Francouzů. V Itálii, Řecku, Maltě, Španělsku i Albánii :-)zcela běžné. |
![]() Antonín |
| 29.07.2008, 18:37.35 | |
@ Antoníntie fotografie by iba demonštrovali to, že ide o "nekonzumné" paraboly relatívne veľkých rozmerov.Hlavný "spor" tohto vlákna bol totiž o kanáloch z 2D na Zakyntose (či iných gréckych ostrovoch) a nie o tom, či ponúkajú kanály SkyUK, ktoré sú vysielané z 2A,B alebo C... |
![]() anonym2 |
| 30.07.2008, 18:55.05 | |
RE: BBC a ITVNevím nic o tom konkrétním baru, ale velká většina podobných středomořských barů používá SkyUK a normální velikost paraboly. Nejspíše to bude i případ onoho baru.Velké paraboly, které jsou občas tamtéž k vidění, mířívají na jiné družice. P.S. Rozměr 5m je nesmysl pro klientský příjem. |
![]() Antonín |