| 29.07.2008, 12:03.03 | |
Sky-link - výměna karty.Zdravim zdravim. Mám starou bílou kartu Sky-link a chtěl bych jí vyměnit. Registrovanou na sebe. Poraďte mi prosím jak nejsnadnějším způsobem zaslat těch 400,- Sk na Slovensko na ten jejich účet. Díky. |
![]() chinda66 |
| 29.07.2008, 12:22.48 | |
RE: Sky-link - výměna karty.a co bankovym prevodem ?, internet banking k vam jeste nedojel ?? |
![]() Vlado Fogo |
| 29.07.2008, 13:02.25 | |
RE: Sky-link - výměna karty.internet banking k nám už dorazil.Ale nestačil jsem si všimnout, že by Sky-link uváděl číslo toho konta v mezinárodním formátu - to zn. IBAN - potom SWIFTOVÍ kód BIC - atd. Tyhle věci já potřebuju a fakt jsem je nikde nenašel. A operátorky u nich !! Škoda mluvit. Takže hledám nějakou rozumnou cestu. |
![]() chinda66 |
| 29.07.2008, 14:16.14 | |
RE: Sky-link - výměna karty.co tak skusit dialog sluzbu v tvojej banke, hmm ? kazda dobra banka disponuje udajmi o inych bankach. v pripade ze by si nepochodil existuje aj nieco take ako google a v nom urcite najdes pozadovane udaje. sam som nedavno platil inetbankingom webhosting na ucet CSOB cz a udaje ako swift a iban sa dali krasne najst na ich stranke .. chcelo to len trosku pohladat, pokial nemas cas alebo sa ti nechce pohladam to za teba, samozrejme nie zadarminko |
![]() Vlado Fogo |
| 29.07.2008, 14:52.24 | |
Drahá konverze!Před půl rokem jsem platil pobyt v lázních na Slovensku - faktura a příkaz k platbě. Za převod si e banka účtuje 500Kč!Je lépe se napřed informovat |
![]() duml |
| 29.07.2008, 16:16.34 | |
RE: Sky-link - výměna karty.Choď do svojej banky, zdvihni telefón zavolaj do svojej banky, zasurfuj po internete... |
![]() Crescenzio |