Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
29.07.2008, 12:03.03

Sky-link - výměna karty.

Zdravim zdravim. Mám starou bílou kartu Sky-link a chtěl bych jí vyměnit. Registrovanou na sebe. Poraďte mi prosím jak nejsnadnějším způsobem zaslat těch 400,- Sk na Slovensko na ten jejich účet. Díky.
uživatel
chinda66
29.07.2008, 12:22.48

RE: Sky-link - výměna karty.

a co bankovym prevodem ?, internet banking k vam jeste nedojel ??
uživatel
Vlado Fogo
29.07.2008, 13:02.25

internet banking k nám už dorazil.Ale nestačil jsem si všimnout, že by Sky-link uváděl číslo toho konta v mezinárodním formátu - to zn. IBAN - potom SWIFTOVÍ kód BIC - atd. Tyhle věci já potřebuju a fakt jsem je nikde nenašel. A operátorky u nich !! Škoda mluvit. Takže hledám nějakou rozumnou cestu.
uživatel
chinda66
29.07.2008, 14:16.14

co tak skusit dialog sluzbu v tvojej banke, hmm ? kazda dobra banka disponuje udajmi o inych bankach. v pripade ze by si nepochodil existuje aj nieco take ako google a v nom urcite najdes pozadovane udaje. sam som nedavno platil inetbankingom webhosting na ucet CSOB cz a udaje ako swift a iban sa dali krasne najst na ich stranke .. chcelo to len trosku pohladat, pokial nemas cas alebo sa ti nechce pohladam to za teba, samozrejme nie zadarminko
uživatel
Vlado Fogo
29.07.2008, 14:52.24

Drahá konverze!

Před půl rokem jsem platil pobyt v lázních na Slovensku - faktura a příkaz k platbě. Za převod si e banka účtuje 500Kč!
Je lépe se napřed informovat
uživatel
duml
29.07.2008, 16:16.34

Choď do svojej banky, zdvihni telefón zavolaj do svojej banky, zasurfuj po internete...
uživatel
Crescenzio