Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
31.07.2008, 20:58.16

Vantage 7100S a spolupráce s Diablo 2.3

Po zapnutí přístroje fungují programy,které jdou s Diablem "rozchodit".Když přepnu na program který nejde "rozchodit" a přepnu zpět,na funkční program,ten už nejde.Když přijímač vypnu,zapnu to co mám fungovat,zase jde.Je to nový kus,Underworld 1.25,není to moje práce.Kde může být chyba?
uživatel
jito
31.07.2008, 21:09.42

Vantage 7100S a spolupráce s Diablo 2.3

1./ dej tam soft 1.26,aby Ti šlo vše máš soft kde nejdou všechny kanály CONAX
2./ U vantage 7100S HD to mám perfektně vyzkoušené/přepínání u jednotlivých transponderů na 1W canal digitál se to někdy sekne a neotevře to kanál,poznáš to podle toho,jestli to signalizuje CONAX nebo né,je to nemoc softu VANTAGE,protože u jiných přístrojů,které mám to nedělá/ řešení jednoduhé,nevypínej VANTAGE ,povytahni diablo a hned ho tam zas zastrč,vzhledem k ceně tohoto přístroje mě to malinko štve./podpora by měla být lepší/hodně softu a snad jeden z 3.5 2008 ten nejlepší pro spolupráci s diablem.Ale naštěstí jsem to vyřešil jinak a vše funguje jak má.
uživatel
hery
31.07.2008, 21:25.21

RE: Vantage 7100S a spolupráce s Diablo 2.3

Ten problém není jen na 1W ale i na programech v jiném kodování.To že přístroj nevypnu asi neřeší můj problém.Jak jsem psal,stačí přepnout mezi programi,a už to nejde.To by jsem musel pořád vyndavat modul.
uživatel
jito
31.07.2008, 21:42.15

jito

u jiných programů/POLAT,DIGI,PREMIERE,mi to nedělalo,většinou se to stalo na 1W CANALDIGITÁLnebo na ALBDIGIT W2 16E ale podotýkám pouze při změně programu na jiný transponder, jinak OK,Vyřešil jsem to změnou přístroje,který lépe spolupracuje s diablem,verze 2.2 a i verze 2.3- od té doby jsem na tento problém zapoměl,protože se mi to ještě nestalo.
uživatel
hery
31.07.2008, 21:51.47

Podle tebe se to dá vyřešit pouze výměnou přijímače?Počkám,jestli ještě někdo napíše podobnou zkušenost.Jinak díky.
uživatel
jito
31.07.2008, 22:07.02

jito

prozatím,VANTAGE si nechávám také,ale možná v budoucnu pro něj bude lepší podpora SW a softcamů,jako to je u jiných HD přijímačů,je zde pořád spousta nedořešených systémových chyb,jeden soft vyřeší jednu věc a dvě se zhorší,zatím to asi chodilo nejlépe snad s diablem ze začátku na tovární soft bez EMU.Mám ho dva a půl měsíce a zatím jsem zklamán,o kodování seca2,třeba RAI TV si prozatím ani neťukne.
uživatel
hery
31.07.2008, 22:25.22

@jito

To samé mi dělá diablo s Topfieldem 7700HCSI. Vypnu, zapnu, bohužel ;P
uživatel
pekad
31.07.2008, 22:45.17

@pekad

já tyhle problémy už asi něco přes týden nemám,problémy hoši jsou od toho aby se řešily,vyřešil jsem je po svém a vše OK.Jsem spokojen.
uživatel
hery
31.07.2008, 22:53.18

@hery

Uznávám tvé zkušenosti. Mám Premiumx a modul Diablo 2.3 a uvažuji o koupi HDTV přijímače. Počítal jsem s Vantage 8000, ale když všude čtu, jak topí a zvlášť s Diablem a vestavěným HD, tak mě přešla chuť. Jestli můžeš, tak sděl který HDTV přijímač dobře spolupracuje s Diablem nebo zda mám čekat na DM 8000. Dík za odpověď.
uživatel
Amadeo
31.07.2008, 23:15.52

Celkem mě to mrzí,o tomto problému jsem nikde nečetl když jsem vybíral přijímač.Mám ho týden a na vrácení můžu zapomenout.Tohle nebude argument na reklamaci.
uživatel
jito
31.07.2008, 23:21.20

john1

me to funguje ,jen to trosku trva nez se prepnou progromy.aspon zatim to funguje.co mas za soft v prijmaci?
uživatel
john1
01.08.2008, 00:25.38

vantage 7100S

Myslim,ze sa tu pisu dost zavadzajuce,nepresne informacie.Mozno je to nejaky obchodny tah lebo inac tomu nerozumiem.Nech si kazdy vybere z toho co chce a nech konfrontuje s realitou vlastnou
uživatel
lubo540
01.08.2008, 01:48.56

Tiez mi to nie je jasne o co tu ide pretoze nic nevytahujem, nic nevypinam iba spokojne prepinam kanaly a sledujem. A je uplne jedno z coho na co. Hmmm
uživatel
vuko
01.08.2008, 06:04.57

vuko,lubo540

Není žádný obchodní tah,jsem amater,jako každý z Vás,věnuji tomu dost svého času a zkouším všechny možné varianty.Stále však v porovnání s některými HD přístroji nemohu přijít na chuť tomu,že když vložím klíče SECA2 ručně,nebo upraveným OK softcamem do VANTAGE tak se to neotevře.Ta podpora není tak dobrá jak se slibovalo a jak se předpokládalo./viz počet dotazu,a různých připomínek na tomto foru,je toho mnoho co by se mělo u VANTAGE dodělat a co já jako zákazník,který zaplatil dost velké peníze za VANTAGE nemohu z velké části ovlivnit.Jinak,i spolupráce s kartamiTT a GITAL a diablem společně nastávají výše uvedené problémy,možná u někoho méně u někoho více,/viz opět množství příspěvku,
Vantage si nechávám a slouží manželce v obyvačce OK,je s ním spokojená/používá pouze kartu TT a jí stačí to emu co lze otevřít.Mě to nestačí mám diablo 2.2. a verzi 2.3 ,motor SG2100,chytám cca 24 družic a chci mít rozkodovaných co nejvíce programů v různých kodovacích systémech a přitom přijímat i co nejvíce HD programů proto ta změna/ na to používám jiný přístroj,který mě toto momentálně umožňuje a usnadnil mě používání diabla bez excesů o kterých tady všichni skoro píšeme.Nebudu chodit okolo horké kaše ,ale nyní používám OCTAGON SF918HD a ten splňuje prozatím svou podporou SW a softcamy moje představy i s diablem..Toto se může v budoucnu měnit,může mít za 2 měsíce lepší podporu třeba Vantage,proto používám oba přístroje,ale pro ty účely,ke kterým se zatím hodí a u kterých pracují spolehlivě.
uživatel
hery
01.08.2008, 07:02.18

jito

vrať to,máš na to 8dnů bez udání důvodu,14 dnů při zaslání přes net!!!
uživatel
misut
01.08.2008, 07:38.13

re-klokan

hahaha vidíš,tak se to dělá hahaha
uživatel
misut
01.08.2008, 08:11.21

re-misut

Chápu Tvé hahaha, neboť oba víme o čem je řeč, to co píše Hery je pravda, potvrzuji z vlastní zkušenosti, ty dva přístroje se moc rádi nemají, přestože je mám napojeny za sebou na jedné parabole, ale každý něco umí co ten druhý né, ale oba jsou jedničky!!!
uživatel
klokan49
01.08.2008, 09:11.48

Pánové,nebylo by vhodné k tématu "Octagon"hodit nějakou větu rozvinutou.Jestlipak splnil vaše očekávání.Zatím nikde nic co vše umí(vyhledávání kanalů,přepínání,spolupráce s moduly,teplota za provozu a co umí emulovat,hlavně jak ji jde SECA.)Měli by jste se trochu pochlapit a ne dělt s toho uzavřenou společnost. :)
uživatel
zzaner
01.08.2008, 10:37.48

zzaner

Vše je na stránkách Octagonu,musel jsem si to přečíst i já :laughing: :laughing: a už to vím :laughing: :laughing: počkej na Heryho,snad ti to osvětlí R^
Ale řeknu ti poznatek k Premiu a pak Diablu.Rozvrat v rodině:fuming: dveře,telefon apod.plná pohotovost,jak všichni kdo to zjistili vše okamžitě chtěli mít!!Diablo a pak Vantage jsem nechal Herymu,to samé má on nyní,a já klid :laughing: :laughing: :laughing:Jestli budeš chtít víš kde volat,kecnem jak s jinýma R^
uživatel
misut
01.08.2008, 11:22.34

zzaner

Přecházím,sice pomalu na systém misuta/// dnes Chalupa večer zábava,gril bez sat.příjmů mám tam pouze PREMIUM.X 7200 s diablem abych mohl kouknout na sport přes sobotu a neděli,jinak rekreační práce a odpočinek.Co by jsi chtěl vědět o obou přístrojích,co nevyčteš, tak jak píše misut,zavolej na skype,nebo dej email,zatím čau.
uživatel
hery
01.08.2008, 11:37.10

zzaner

Misut a Hery Ti to napsali jasně, všichni jsme se museli prokousát přes Premium až k těm novým resivrům¨, hlavně Hery si užil svoje, proto se nediv, že o podávání informací o všem novém ( V 7100, Oc 918 )u obou zájem upadá a já se k nim už taky připojuji.
uživatel
klokan49
01.08.2008, 11:51.29

klokan49

když jsem Heryho zasvěcoval do tajů Diabla,tak jsem mu toto vše říkal z vlastní zkušenosti :ogre: A vidíš dnes ovládá sám vše ,ale chce to hlavně chtít-nebo jsi zde viděl,že se ptá,že mu nejde třeba dnes -maďaři na Amosu? :laughing: :laughing:
uživatel
misut
01.08.2008, 12:06.31

zzaner6-Misut mě má.Já se ptám na vlastní zkušenosti.Jinak nějaké poznatky mám,poznatky o kódování nepotřebuji(tolik),více mě zajímají jiné inf.o příjmači-tak néjak,jak mu sedí v ruce.Je totiž příjmač a PŘÍJMAČ,což jistě víte!!
uživatel
zzaner
01.08.2008, 14:05.42

tak tak nnei prijimac jako prijimac a ja vdecim za mnohe Herymu a i Klokanovi ze jsem toho Vantage doposzd nevyhodil z okna ,takto jsem relativně spokojen
uživatel
jofan
01.08.2008, 14:08.48

A jestě jedna rada ode men komu se zdá ze to moc topí ,tak jsem to vyresil tichým ventilatorkem ,nic jsem nevrtal nerezal neupravoval ,jen napojil a upevnil a mam na cvíli klid
uživatel
jofan