| 31.07.2008, 20:58.16 | |
Vantage 7100S a spolupráce s Diablo 2.3Po zapnutí přístroje fungují programy,které jdou s Diablem "rozchodit".Když přepnu na program který nejde "rozchodit" a přepnu zpět,na funkční program,ten už nejde.Když přijímač vypnu,zapnu to co mám fungovat,zase jde.Je to nový kus,Underworld 1.25,není to moje práce.Kde může být chyba? |
![]() jito |
| 31.07.2008, 21:09.42 | |
Vantage 7100S a spolupráce s Diablo 2.31./ dej tam soft 1.26,aby Ti šlo vše máš soft kde nejdou všechny kanály CONAX2./ U vantage 7100S HD to mám perfektně vyzkoušené/přepínání u jednotlivých transponderů na 1W canal digitál se to někdy sekne a neotevře to kanál,poznáš to podle toho,jestli to signalizuje CONAX nebo né,je to nemoc softu VANTAGE,protože u jiných přístrojů,které mám to nedělá/ řešení jednoduhé,nevypínej VANTAGE ,povytahni diablo a hned ho tam zas zastrč,vzhledem k ceně tohoto přístroje mě to malinko štve./podpora by měla být lepší/hodně softu a snad jeden z 3.5 2008 ten nejlepší pro spolupráci s diablem.Ale naštěstí jsem to vyřešil jinak a vše funguje jak má. |
![]() hery |
| 31.07.2008, 21:25.21 | |
RE: Vantage 7100S a spolupráce s Diablo 2.3Ten problém není jen na 1W ale i na programech v jiném kodování.To že přístroj nevypnu asi neřeší můj problém.Jak jsem psal,stačí přepnout mezi programi,a už to nejde.To by jsem musel pořád vyndavat modul. |
![]() jito |
| 31.07.2008, 21:42.15 | |
jitou jiných programů/POLAT,DIGI,PREMIERE,mi to nedělalo,většinou se to stalo na 1W CANALDIGITÁLnebo na ALBDIGIT W2 16E ale podotýkám pouze při změně programu na jiný transponder, jinak OK,Vyřešil jsem to změnou přístroje,který lépe spolupracuje s diablem,verze 2.2 a i verze 2.3- od té doby jsem na tento problém zapoměl,protože se mi to ještě nestalo. |
![]() hery |
| 31.07.2008, 21:51.47 | |
RE: Vantage 7100S a spolupráce s Diablo 2.3Podle tebe se to dá vyřešit pouze výměnou přijímače?Počkám,jestli ještě někdo napíše podobnou zkušenost.Jinak díky. |
![]() jito |
| 31.07.2008, 22:07.02 | |
jitoprozatím,VANTAGE si nechávám také,ale možná v budoucnu pro něj bude lepší podpora SW a softcamů,jako to je u jiných HD přijímačů,je zde pořád spousta nedořešených systémových chyb,jeden soft vyřeší jednu věc a dvě se zhorší,zatím to asi chodilo nejlépe snad s diablem ze začátku na tovární soft bez EMU.Mám ho dva a půl měsíce a zatím jsem zklamán,o kodování seca2,třeba RAI TV si prozatím ani neťukne. |
![]() hery |
| 31.07.2008, 22:25.22 | |
@jitoTo samé mi dělá diablo s Topfieldem 7700HCSI. Vypnu, zapnu, bohužel ;P |
![]() pekad |
| 31.07.2008, 22:45.17 | |
@pekadjá tyhle problémy už asi něco přes týden nemám,problémy hoši jsou od toho aby se řešily,vyřešil jsem je po svém a vše OK.Jsem spokojen. |
![]() hery |
| 31.07.2008, 22:53.18 | |
@heryUznávám tvé zkušenosti. Mám Premiumx a modul Diablo 2.3 a uvažuji o koupi HDTV přijímače. Počítal jsem s Vantage 8000, ale když všude čtu, jak topí a zvlášť s Diablem a vestavěným HD, tak mě přešla chuť. Jestli můžeš, tak sděl který HDTV přijímač dobře spolupracuje s Diablem nebo zda mám čekat na DM 8000. Dík za odpověď. |
![]() Amadeo |
| 31.07.2008, 23:15.52 | |
RE: Vantage 7100S a spolupráce s Diablo 2.3Celkem mě to mrzí,o tomto problému jsem nikde nečetl když jsem vybíral přijímač.Mám ho týden a na vrácení můžu zapomenout.Tohle nebude argument na reklamaci. |
![]() jito |
| 31.07.2008, 23:21.20 | |
john1me to funguje ,jen to trosku trva nez se prepnou progromy.aspon zatim to funguje.co mas za soft v prijmaci? |
![]() john1 |
| 01.08.2008, 00:25.38 | |
vantage 7100SMyslim,ze sa tu pisu dost zavadzajuce,nepresne informacie.Mozno je to nejaky obchodny tah lebo inac tomu nerozumiem.Nech si kazdy vybere z toho co chce a nech konfrontuje s realitou vlastnou |
![]() lubo540 |
| 01.08.2008, 01:48.56 | |
RE: Vantage 7100S a spolupráce s Diablo 2.3Tiez mi to nie je jasne o co tu ide pretoze nic nevytahujem, nic nevypinam iba spokojne prepinam kanaly a sledujem. A je uplne jedno z coho na co. Hmmm |
![]() vuko |
| 01.08.2008, 06:04.57 | |
vuko,lubo540Není žádný obchodní tah,jsem amater,jako každý z Vás,věnuji tomu dost svého času a zkouším všechny možné varianty.Stále však v porovnání s některými HD přístroji nemohu přijít na chuť tomu,že když vložím klíče SECA2 ručně,nebo upraveným OK softcamem do VANTAGE tak se to neotevře.Ta podpora není tak dobrá jak se slibovalo a jak se předpokládalo./viz počet dotazu,a různých připomínek na tomto foru,je toho mnoho co by se mělo u VANTAGE dodělat a co já jako zákazník,který zaplatil dost velké peníze za VANTAGE nemohu z velké části ovlivnit.Jinak,i spolupráce s kartamiTT a GITAL a diablem společně nastávají výše uvedené problémy,možná u někoho méně u někoho více,/viz opět množství příspěvku,Vantage si nechávám a slouží manželce v obyvačce OK,je s ním spokojená/používá pouze kartu TT a jí stačí to emu co lze otevřít.Mě to nestačí mám diablo 2.2. a verzi 2.3 ,motor SG2100,chytám cca 24 družic a chci mít rozkodovaných co nejvíce programů v různých kodovacích systémech a přitom přijímat i co nejvíce HD programů proto ta změna/ na to používám jiný přístroj,který mě toto momentálně umožňuje a usnadnil mě používání diabla bez excesů o kterých tady všichni skoro píšeme.Nebudu chodit okolo horké kaše ,ale nyní používám OCTAGON SF918HD a ten splňuje prozatím svou podporou SW a softcamy moje představy i s diablem..Toto se může v budoucnu měnit,může mít za 2 měsíce lepší podporu třeba Vantage,proto používám oba přístroje,ale pro ty účely,ke kterým se zatím hodí a u kterých pracují spolehlivě. |
![]() hery |
| 01.08.2008, 07:02.18 | |
jitovrať to,máš na to 8dnů bez udání důvodu,14 dnů při zaslání přes net!!! |
![]() misut |
| 01.08.2008, 07:38.13 | |
re-klokanhahaha vidíš,tak se to dělá hahaha |
![]() misut |
| 01.08.2008, 08:11.21 | |
re-misutChápu Tvé hahaha, neboť oba víme o čem je řeč, to co píše Hery je pravda, potvrzuji z vlastní zkušenosti, ty dva přístroje se moc rádi nemají, přestože je mám napojeny za sebou na jedné parabole, ale každý něco umí co ten druhý né, ale oba jsou jedničky!!! |
![]() klokan49 |
| 01.08.2008, 09:11.48 | |
RE: Vantage 7100S a spolupráce s Diablo 2.3Pánové,nebylo by vhodné k tématu "Octagon"hodit nějakou větu rozvinutou.Jestlipak splnil vaše očekávání.Zatím nikde nic co vše umí(vyhledávání kanalů,přepínání,spolupráce s moduly,teplota za provozu a co umí emulovat,hlavně jak ji jde SECA.)Měli by jste se trochu pochlapit a ne dělt s toho uzavřenou společnost. :) |
![]() zzaner |
| 01.08.2008, 10:37.48 | |
zzanerVše je na stránkách Octagonu,musel jsem si to přečíst i já :laughing: :laughing: a už to vím :laughing: :laughing: počkej na Heryho,snad ti to osvětlí R^Ale řeknu ti poznatek k Premiu a pak Diablu.Rozvrat v rodině:fuming: dveře,telefon apod.plná pohotovost,jak všichni kdo to zjistili vše okamžitě chtěli mít!!Diablo a pak Vantage jsem nechal Herymu,to samé má on nyní,a já klid :laughing: :laughing: :laughing:Jestli budeš chtít víš kde volat,kecnem jak s jinýma R^ |
![]() misut |
| 01.08.2008, 11:22.34 | |
zzanerPřecházím,sice pomalu na systém misuta/// dnes Chalupa večer zábava,gril bez sat.příjmů mám tam pouze PREMIUM.X 7200 s diablem abych mohl kouknout na sport přes sobotu a neděli,jinak rekreační práce a odpočinek.Co by jsi chtěl vědět o obou přístrojích,co nevyčteš, tak jak píše misut,zavolej na skype,nebo dej email,zatím čau. |
![]() hery |
| 01.08.2008, 11:37.10 | |
zzanerMisut a Hery Ti to napsali jasně, všichni jsme se museli prokousát přes Premium až k těm novým resivrům¨, hlavně Hery si užil svoje, proto se nediv, že o podávání informací o všem novém ( V 7100, Oc 918 )u obou zájem upadá a já se k nim už taky připojuji. |
![]() klokan49 |
| 01.08.2008, 11:51.29 | |
klokan49když jsem Heryho zasvěcoval do tajů Diabla,tak jsem mu toto vše říkal z vlastní zkušenosti :ogre: A vidíš dnes ovládá sám vše ,ale chce to hlavně chtít-nebo jsi zde viděl,že se ptá,že mu nejde třeba dnes -maďaři na Amosu? :laughing: :laughing: |
![]() misut |
| 01.08.2008, 12:06.31 | |
RE: Vantage 7100S a spolupráce s Diablo 2.3zzaner6-Misut mě má.Já se ptám na vlastní zkušenosti.Jinak nějaké poznatky mám,poznatky o kódování nepotřebuji(tolik),více mě zajímají jiné inf.o příjmači-tak néjak,jak mu sedí v ruce.Je totiž příjmač a PŘÍJMAČ,což jistě víte!! |
![]() zzaner |
| 01.08.2008, 14:05.42 | |
RE: Vantage 7100S a spolupráce s Diablo 2.3tak tak nnei prijimac jako prijimac a ja vdecim za mnohe Herymu a i Klokanovi ze jsem toho Vantage doposzd nevyhodil z okna ,takto jsem relativně spokojen |
![]() jofan |
| 01.08.2008, 14:08.48 | |
RE: Vantage 7100S a spolupráce s Diablo 2.3A jestě jedna rada ode men komu se zdá ze to moc topí ,tak jsem to vyresil tichým ventilatorkem ,nic jsem nevrtal nerezal neupravoval ,jen napojil a upevnil a mam na cvíli klid |
![]() jofan |