| 01.08.2008, 10:23.42 | |
Technisat Digit MF4-S CC a modul CryptoworksMám Technisat Digit MF4-S CC a mám kartu T-T a modrou kartu Sky Link. Obě karty přehazuji-je to nepraktické,proto bych chtěl použít modul EUROCAM Cryptoworks,abych mohl použít obě karty naráz.Na tomto fóru jsem však nedávno četl,že to není dobré řešení. Pokud někdo vlastníte tento přijímač,napište zde prosím své zkušenosti s příjmem. Děkuji. |
![]() dechovkar |
| 01.08.2008, 10:26.48 | |
RE: Technisat Digit MF4-S CC a modul Cryptowor...proč si nekoupíš originální modul Cryptoworks od Technisatu? |
![]() Saxon |
| 01.08.2008, 11:50.25 | |
RE: Technisat Digit MF4-S CC a modul Cryptowor...mam modul T-REX avse slape jak ma karta T-T i SKYLINK v technisatu. v prijimaci SKYLINK a v modulu T-T R^ |
![]() maslo |
| 01.08.2008, 12:10.09 | |
modulyModuly SCM a Joker majú v tejto kombinácii problém. Riešil som to raz u zákazníka a použil som nakoniec 4 roky starý cryptoworks philips. Určite ale funguje originál od technisatu a od irdeta (pozor na zámenu s irdeto systémom!). |
![]() disdzo |
| 01.08.2008, 12:54.00 | |
RE: Technisat Digit MF4-S CC a modul Cryptowor...Mám origo modul od Technisatu a šlape to, před tím jsem měl nějaký jiný (už si nepamatuju co) a sekalo se mi to, po výměně v omku již cca 2 roky OK. |
![]() kaspi |
| 01.08.2008, 13:20.50 | |
dechovkarOd Technisatu si kup modul MultiCrypt,zvlává jak Cryptoworks,tak i Conax/např.MTV unlimited/. |
![]() Saxon |
| 01.08.2008, 16:01.48 | |
RE: Technisat Digit MF4-S CC a modul Cryptowor...Sehnal jsem od známého modul EUROCAM Cryptoworks-výrobce Irdeto. Zatím sem to nemohl vyzkoušet,protože Technisat mám v servisu. Měl sem tam nainstalovaný poslední software z února 2008. Slyšel sem,že tento software špatně spolupracuje s moduly,proto sem si nechal nainstalovat software z loňského roku,který je na internetu.Pro maslo,Saxon-který software používáte? Děkuji. |
![]() dechovkar |
| 02.08.2008, 00:08.23 | |
RE:Technisat Digit MF4-S CC a modul Cryptowor...Tak já jsem u tohoto typu dokonce pohořel se třemi typy modulů.Ale na vině byl samozřejmě nakonec přístroj samotný,i když mi Omko tvrdilo po měsíci u nich v servisu,že je naprosto v pořádku.Stačilo ho doma zapnout na půl hodiny a bylo po dívání.Jinak samozřejmě nejlepší bude originál od Technisatu který tady popisuje Saxon.Pokud je přístroj v pořádku /ne jako u mě,asi jsem narazil zrovna na jediný vadný co existuje/ tak by měl s tímto modulem pracovat naprosto spolehlivě i s tou poslední verzí softu tuším 2.22.0.7 z letošního února. |
![]() BIDLO |