| 21.09.2008, 23:03.06 | |
LOOP OUT-rozdíl mezi Kaonem a GIZdravím.Z LOOP OUT u Kaona 570CX jsem měl připojený PC s DVBDream.Když jsem měl zapnutý PC a chtěl sledovat Dream stačilo vypnout do pohotovostního režimu Kaon a na Dreamu jsem mohl přepínat programy v H i V polarizaci ze satelitu,který jsem měl naposled zapnutý před vypnutím Kaonu.Nyní jsem místo Kaona zapojil GI 8001S a toto přestalo fungovat.Mohu sledovat na PC programy jen při zapnutém GI a to jen ve stejné polarizaci.V čem je rozdíl mezi těma sat.přijímačema? Když vypnu GI do pohotovostního tak na PC to nejede vůbec.Myslel jsem,že u Kaona jde napětí do LNB i v pohotovostním stavu ale to ne. |
![]() Jarous |
| 21.09.2008, 23:25.22 | |
LOOP OUT-rozdíl mezi Kaonem a GIA když to GéÍčko úplně obejdeš spojkou, jde karta na PC? Nemůže být po přehození přijímačů zrada v efku? |
![]() simon |
| 21.09.2008, 23:45.16 | |
RE: LOOP OUT-rozdíl mezi Kaonem a GINe ,když přepojím zas na Kaon tak to funguje |
![]() Jarous |
| 22.09.2008, 02:21.14 | |
RE: LOOP OUT-rozdíl mezi Kaonem a GIGI 8001S má v návodu průchozí vstup,pokud to nejde,reklamuj to u dodavatele |
![]() pierrepetr |
| 22.09.2008, 09:04.00 | |
RE: LOOP OUT-rozdíl mezi Kaonem a GIGI posila do LNB proud i po prechodu do stand-by rezimu, proto to nejde (pres loop pak je mozne naladit jen jednu polarizaci a pasmo). Kaon a jine prijimace pri stand-by nepousti zadny proud.U kombo prijimacu se to da obejit tak, ze prepnes ze sat. programu na nejaky DVBT (prechod mezi sat. a DVBT tunerem) a pak by mohla byt loop smycka volna a pruchozi. |
![]() blik |
| 22.09.2008, 09:44.32 | |
RE: LOOP OUT-rozdíl mezi Kaonem a GITenhle GI-DSR 8001Premium v stand-by režimu žádné napětí do LNB nepouští.Pokud má "blik" pravdu,tak chyba bude asi zde. |
![]() Jarous |