Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
12.11.2008, 18:32.05

Poplatky ČT

Už mě honěj.Přišli mi hned 2 stejný dopisy od ČT(přímo z Kavčích hor...haha to je legenda)Jde přímo odek.kartu(že nejsem evidovanej jako poplatník ČT-(platím to už 20let)
Maj tam asi pěknej bordel.Přitom mi to přišlo na moje celé jméno i adresu.(tak si myslím,že asi někdo byl línej si to ověřit v registru poplatníků) Čekám ještě alespon 2psaní-protože mám karty 4.Možná to čeká i někoho z vás...
uživatel
Cucerak
12.11.2008, 19:13.25

RE: Poplatky ČT

Jo jo. Taky mi (otci) to prislo po asi 30 letech placení. Musi v tom mit hrozny bordel ...
uživatel
lsz
12.11.2008, 20:52.04

Taky mi to došlo. ctěli po mě specifiský symbol sypo, ale u gitalu se zadává variabylní a v tom je problém protože ja ho mívám pokaždé jiný
uživatel
Miky74
12.11.2008, 21:45.56

Re:Miky74

Abys nebyl překvapen, chtějí po tobě spojovací číslo SIPO nebo variabilní symbol při platbě převodem přímo na účet ČT, takže si v tom udělej pořádek, u Gitalu ani u TT nikdy nechtějí variabilní číslo SIPA, právě proto že je každý měsíc jiny...
uživatel
dvb.cz
12.11.2008, 22:50.07

Bordel, souhlas,

gramatika Miky74 děs, ale co je důležité je to jestli se už opravdu platí podle elektroměru. Když má člověk byt i chatu s elektrikou, tak 2x? Nebo za dvousazbový elektroměr budu dopr.ele platit i TV koncesi 2x? ;P :zombie: :scared:
uživatel
gaston
13.11.2008, 13:24.05

Nikdo neplatí podle elektroměru.
To je jen jedna další nezákonná praktika, kterou ČT používá.
Za jednu domácnost se platí jeden poplatek, bez ohledu na to kolik má TV a kolik má elektroměrů a na kolika místech.
Bordel není to, že mají bordel, v každé státní instutuci to tak je normální.
Bordel je, že máme státní televizi, která nás obírá pomocí daně z televizního přijímače vydávané podvodně za nějaký koncesionářský systém. Aniž by to mělo jakýkoliv rozumný smysl. Protože ten už pár desetiletí popírá úspěšná existence soukromých televizí.
uživatel
Antonín