| 12.11.2008, 18:32.05 | |
Poplatky ČTUž mě honěj.Přišli mi hned 2 stejný dopisy od ČT(přímo z Kavčích hor...haha to je legenda)Jde přímo odek.kartu(že nejsem evidovanej jako poplatník ČT-(platím to už 20let)Maj tam asi pěknej bordel.Přitom mi to přišlo na moje celé jméno i adresu.(tak si myslím,že asi někdo byl línej si to ověřit v registru poplatníků) Čekám ještě alespon 2psaní-protože mám karty 4.Možná to čeká i někoho z vás... |
![]() Cucerak |
| 12.11.2008, 19:13.25 | |
RE: Poplatky ČTJo jo. Taky mi (otci) to prislo po asi 30 letech placení. Musi v tom mit hrozny bordel ... |
![]() lsz |
| 12.11.2008, 20:52.04 | |
RE: Poplatky ČTTaky mi to došlo. ctěli po mě specifiský symbol sypo, ale u gitalu se zadává variabylní a v tom je problém protože ja ho mívám pokaždé jiný |
![]() Miky74 |
| 12.11.2008, 21:45.56 | |
Re:Miky74Abys nebyl překvapen, chtějí po tobě spojovací číslo SIPO nebo variabilní symbol při platbě převodem přímo na účet ČT, takže si v tom udělej pořádek, u Gitalu ani u TT nikdy nechtějí variabilní číslo SIPA, právě proto že je každý měsíc jiny... |
![]() dvb.cz |
| 12.11.2008, 22:50.07 | |
Bordel, souhlas,gramatika Miky74 děs, ale co je důležité je to jestli se už opravdu platí podle elektroměru. Když má člověk byt i chatu s elektrikou, tak 2x? Nebo za dvousazbový elektroměr budu dopr.ele platit i TV koncesi 2x? ;P :zombie: :scared: |
![]() gaston |
| 13.11.2008, 13:24.05 | |
RE: Poplatky ČTNikdo neplatí podle elektroměru.To je jen jedna další nezákonná praktika, kterou ČT používá. Za jednu domácnost se platí jeden poplatek, bez ohledu na to kolik má TV a kolik má elektroměrů a na kolika místech. Bordel není to, že mají bordel, v každé státní instutuci to tak je normální. Bordel je, že máme státní televizi, která nás obírá pomocí daně z televizního přijímače vydávané podvodně za nějaký koncesionářský systém. Aniž by to mělo jakýkoliv rozumný smysl. Protože ten už pár desetiletí popírá úspěšná existence soukromých televizí. |
![]() Antonín |