Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
02.02.2009, 17:49.49

jeste jednou q-box

zdravim vsechny,, tak najde se nekdo kdo mi rekne zda se prijmac prodava bez nahrane enigmy.je muj problem normalni nebo se prijmac ma po prvnim spusteni normalne spustit se zakladnim softem od vyrobce a az pote tam podle potreby nahrat neco jineho?prodejce o tom nevi nic a podle rady docdoutnika jsem cetl a o tomto jsem nic nenasel.prosim poradte tlaci me cas do odletu...
uživatel
john1
02.02.2009, 17:53.56

RE: jeste jednou q-box

určitě surovej, pak si vše stáhneš ze stránek výrobce
http://www.q-box.tv/
uživatel
poky1
02.02.2009, 17:54.46

vzdyt jsem ti psal,kde to je. Ty jsi nic nenasel a ja jsem to nasel, to je zajimavy. Umis trosku nemecky, anglicky umis ne?
uživatel
docdoutnik
02.02.2009, 18:05.01

fakt nevím, jestli jsou zde rady na povel nebo je to o něčem jiném... Rv
uživatel
Babui
02.02.2009, 18:06.46

docdoutnik

ahoj nemecky umim akorat nadavat ,,anglina je lepsi..na strankach q=boxu jsem byl a postahoval jsem ty tri programky ,,ale jde mi pouze o to abych se do toho nevrtal a tim se nezbavil zaruky...tudiz vase rada zni,,vse je ok,,pouze pres 232kabel nahrat soft z origos stranek..ptam se protoze me to zarazilo a jeste jsem nikde necetl ze po koupi treba dreamboxu je prijmac prazdny.. pokud je to tak napiste mi pouze ok a budu vam v decny ze nemusim do plzne reklamovat funkcni prijmac ;)
uživatel
john1
02.02.2009, 18:08.53

babui

promin mozna jse spatne vyjadruji,ale urcite to myslim bez povelu. jen me tlaci cas.dikuji za mensi poporadicku
uživatel
john1
02.02.2009, 18:09.35

himl hergot a preco neotravujes predajcu !! kua sak ked mu das zarobit je logicke, ze Ti aj helfne sem tam ..
Za 2 dni 2 somrujuce thready o tom istom ... naco si si to kupoval, ked nevies ani zatat ?? .. tam to zanes s5 a kup si homecasta ;P
uživatel
Vlado Fogo
02.02.2009, 18:15.30

vlado fogo

no prave ,vyrobce jsem otravoval,,bohuzel.. a kdyby se dal prijmac koupit vsude,,sel bych do kameneho obchodu,to mi ver,,a klasicke prijmace jsem uz zvladnul,tak splham trosku vis.. na tom nevidim nic spatneho,ba naopak podporuji satelitakum kseft jak se da.jestli jsem te nejak urazil tak promin,jen se ptam a venuju tomu veskery vonlny cas jako vy a tez radim dalsim.
uživatel
john1
02.02.2009, 18:19.51

4john1

Nepsal výrobce, ale prodejce. A to je rozdíl, ne ???
uživatel
polulin
02.02.2009, 18:24.46

@john1

..no ja si tiez nekupujem husle ked na nich neviem ani C dur a ver mi rozdiel medzi klasikou, rock-om a dzezom mam tiez zvadnuty a bez problemov rozoznam co je co ..
neurazil si nikoho, ale zda sa mi to uletene kupovat si vec ktoru vies iba zapnut a vypnut zo siete..
uživatel
Vlado Fogo
02.02.2009, 18:38.49

vlado fogo

no prave,vtom je to kouzlo ze se ucis porad neco noveho a ptal jsem se zda je to v poradku ,ze je prijmac prazdny,samozrejme ze to ostatni tam nacpu.kdyby to napsali do navodu,po zapnuti nainstaovat soft,bylo by mi to hned jasne.a pokud se ti bude libyt hrat na housle tak si je koupis a naucis se to,jinak to nejde.a nakonec az to budu vse ovladat a prijde dalsi kdo z toho bude vyvalenej,tak mu z lehka napisu vse je ok ,jen tam nahraj co je treba. a jestli mas kamenny obchod,klidne si budu kupovat prijmace od tebe.
uživatel
john1
02.02.2009, 19:34.28

Není možné prodávat nelegální software v přijímači. Zavřeli by každého (přesněji spíše pokutovali), kdo by to prodával, nebo i jen skladoval. Přijímač nejspíše není prázdný, ale má jenom legální software. Pokud chceš nelegálně koukat/krást, musíš sám, ale to platí jaksi u všeho, nejen u q-box.
To je obecný trikpro tzv. komerční hack - prodává se na pokraji zákona bez software, který je k mání někde volně na webu. Support pro nelegální činnost ti logicky nemůže nikdo poskytnout.
uživatel
Antonín
02.02.2009, 19:50.01

stejně je to divné, z důvodu, že předřečník hovoří všeobecně, tak mi to stejně nejde do hlavy,
Qbox neznám - výrobce Duolabs
Diablo znám - stejný výrobce a mají tam dejme tomu tovární soft, který kdyby tam nebyl při reklamaci tak ji už z tohoto důvodu neuznají, tak přece ten stroj nemůže být úplně prázdný!!! (bez továrního software)
uživatel
Babui
02.02.2009, 19:53.22

jo, je to O.K. pomoci q-box updater musis nahrat q-box image.
Na ty strance, co ti napsal poky, tam to mas.
uživatel
docdoutnik
02.02.2009, 19:56.04

takže takové první virtuální tovární nastavení, tak to myslíš?
uživatel
Babui
02.02.2009, 20:03.45

vsem

zitra skocim koupit redukci usb=232 a dam tam ten soft z origo stranky. jinak i antonin si mysli ze by mel mit prijmac nahran aspon tovarni soft,,bohuzel nic tam neni nebo je to spatny kus.budu verit docdoutnikovi a zitra dam vedet jak to dopadlo,ale uz si nedovolim zalozit nove vlakno nebo me sezerete,,,,dekuji za rady
uživatel
john1
02.02.2009, 20:56.35

V zásadě tam nemusí být žádný soft, já jsem napsal, že tam nesmí být soft, který umožňuje ilegální příjem.
PC si taky můžeš koupit bez OS...
uživatel
Antonín
02.02.2009, 21:06.22

https://www.parabola.cz/clanky/3123/q-box-one-linuxovy-prijimac-s-modulem-diablo/
uživatel
poky1
02.02.2009, 22:17.52

software pro q box

Pokud máš stažený Q-Box updater 1.0.8 Pak stačí redukcí se chytit na port u reciveru a Lan kabelem tam poslat image z adresy http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=76932&page=6
A máš to hotový . Tady www stranka chce po tobě registraci .
uživatel
pohosat
02.02.2009, 22:28.02

pohosat

ty mas tento prijmac doma?zitra to zkusim,jen doufam ze opet narazim na redukci usb=232 ktera nebude spolupracovat a drbne mi..
uživatel
john1
02.02.2009, 22:28.42

john 1

ahoj hele ty vole tady se na neco zeptas a blbouni se muzou vyvratit.napis mi na skype uz jsem prijel ze svobodky.
uživatel
skaut
03.02.2009, 05:55.54

john1

Používám jej už asi 2 měsíce, je to docela dobrej reciver , sleduji Thora 1W . Jinak s tou redukcí USB - RS 232 .Z kus dát hardware řízení rychlosti . Jinak defaultně je heslo root qboxqbox . Jinak settingi pokud potřebuješ používám od likry pro dreambox 500 .
uživatel
pohosat
04.02.2009, 14:22.39

V prijimaci musi byt tovarni firmware, nedovedu si predstavit, ze z Italie odeslo jen prazdne zelezo. No jinak je to takovy klon dreamu s jinou strukturou Linuxu nez je u Enigmy 1. Dalkove je okopirovane uplne.
uživatel
007
04.02.2009, 15:41.45

to 007

Je jasné , že tam je firmware , bohužel není funkční emulace , což je celkem na nic. S hardware je to složitější neboť nemá SVHS výstup , ale má 2x USB vstupy + 2čtečku karet + diablo uvnitř . Což je lepší než DM 500 nebo DM 600.
Co se týká struktury linuxu tak je tam par změn ale stále využíváme služeb Enigmy 1. Konektory jsou Cinch + VHS pro video . Přesnější info je v recenzi zde na parabole.
uživatel
pohosat
04.02.2009, 17:29.38

A co si cekal od tovarniho firmwaru ? Neni nic jednodusiho tam nalit soft, ale s pluginama muze byt problem. No od italu zase nejakou super podporu necekej jako je na IHAD foru.

Ale ted bude novy q-box hd, urcite ho budeme testovat v redakci jakmile se nam dostane do rukou, zatim marne cekame na dm8000 ... nejblize vyjde recenze na azbox hd elite, ale firmware jeste neni v idealnim stavu, ale intenzivne predavame pripominky dodavateli.
uživatel
007