Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
28.05.2009, 16:02.31

Topic Téma: bude trvat tma hodiny nebo dny?

už sviti
uživatel
cmelak
28.05.2009, 16:05.08

RE: Topic Téma: bude trvat tma hodiny nebo dny...

boha další dement jako dejf Rv
uživatel
Jupi
28.05.2009, 16:10.20

mama mia

!!!هجوم مسلح في شرق :laughing:
uživatel
Satmaster
28.05.2009, 16:13.32

jupíku, nejsem dement! :fuming:
uživatel
Dejf
28.05.2009, 16:21.16

Ako vyradila pirátov,keď to ide?

...asi sú Rumuni :) ,ked kľuče sú !
uživatel
Milan C
28.05.2009, 16:29.06

A už zas ne...
uživatel
manitou
28.05.2009, 16:30.22

Myslím,že budú meniť kódy častejšie ako ste zvyknutý :P aspoň nejaké riešenie :)
uživatel
Blooddog
28.05.2009, 16:31.34

Tak,tak...SkyLink bude mať teraz dobrý zisk...
uživatel
Milan C
28.05.2009, 16:38.22

Dejf

Vazeny pan David Racz, je me jasne ze Vase firma podporuje nelegalni prijem digi tv, takze Vas opravnene zajima jak dlouho jeste kseft pojede. Nedivim se vsak reakcim nekterych ctenaru na takoveto prispevky pochazejici z Vasi dilny. Rv
uživatel
007
28.05.2009, 16:39.11

už to zase zablokovali. jako konečná, fakt. stačil jsem akorát přepnout na spice a připravit olej
uživatel
vortimond
28.05.2009, 16:46.55

@vortimond

Olej? Načo? :))) Kto maže,ten jede? :)))
uživatel
Milan C
28.05.2009, 16:47.05

juuj vortíku :))) takže k aktu nedošlo :laughing:
uživatel
Satmaster
28.05.2009, 16:54.53

je třeba počkat, než se vyřádí ten měnič klíčů. pak přijde naše chvíle.
uživatel
vortimond
28.05.2009, 16:56.50

@vortimond

Nezoufej, na netu jsou toho miliony. :)))
uživatel
manitou
28.05.2009, 17:00.51

manitou

Ved on o tom vie :laughing:
uživatel
Blooddog
28.05.2009, 17:08.53

tak po dnešku je evidentní, že už toho mají asi dost. je tady další pokus přesně v 17:30 položit server digi tv na adrese www.cz.digi.tv
ale pochybuju, že to bude mít nějakej efekt ohledně klíčů na dnešní den.
uživatel
vortimond
28.05.2009, 17:10.06

vortimond

Urcite to nebude mat ziaden efekt..to si len ti pubertiaci na fore sc myslia,ze s tym nieco ziskaju :D
uživatel
Blooddog
28.05.2009, 17:36.31

Chtít u vlastníka krádež, a když mi zakáže krást, budu vyhrožovat že mu přetížím servr.
:laughing: :laughing: :laughing:
To vymyslí a následuje, jen opravdu psychicky narušený člověk.
uživatel
juzek
28.05.2009, 17:46.20

Zdar světlo už je tunel nebyl dlouhej :))) R^
uživatel
spajka
28.05.2009, 18:17.26

помешанные имеют свой день .....
uživatel
kacenkin
28.05.2009, 18:55.13

@spajka

Je tma jak v ....žiadne svetlo!
uživatel
Milan C
28.05.2009, 19:02.45

já z toho konkurenčního webu chcám smíchy. tam se dějou věci naprosto neuvěřitelný
uživatel
vortimond
28.05.2009, 19:21.40

jo u mne taky dobry svetlo
uživatel
sathol
28.05.2009, 19:27.00

@satmaster

Jaký ozbrojený útok na východě?? Jako AC13??
uživatel
Fantomas
28.05.2009, 19:41.15

@Redakce

Vlákno o ničem a chaoticky promázlé.Osobně bych to tady zrušil kompletně :-/
uživatel
martin5
28.05.2009, 19:45.47

@Redakce

Omlouvám se,ztratil jsem se ve vláknech :(
uživatel
martin5
28.05.2009, 20:17.08

@007

Když tam na Domazlicku asi jsou samé s.o.c.k.y,tak moc na těch kartách nevydělá
uživatel
amper
28.05.2009, 21:17.56

jsem zjevně tupej: za zhruba tři roky, co tady hltám rozumy týkající se sat příjmu, jsem relativně poznal několik nicků (lidí), docela jsem se i citově angažoval, podle toho jak se chovali, jak byli sprostí nebo shovívaví k nám neznalým, jak byly zajímavý jejich příspěvky a třeba i provokativní. Ale nechápu, proč platforma digi rozeštve i přispěvatele, který jsem měl za rozumný!!?? To jste na tom kšeftu někteří tak hrozně závislí? A přitom nepřiznaně, děláte jako by šlo o vyšší princip mravní!!? Nechci jmenovat ty nervózy, kterým jde o to aby se už přestalo psát a klíčích a přitom vůbec neaspirují na diskutéry o jiných, snad rozumnějších tématech. Co je takových pobouřených nul, ozývajících se ve chvílích, kdy chtějí nějací pytlíci klíče? Můžete mně vysvětlit, proč je někdo hrozně potěšenej nad tím, že něco nefunguje a je to jeho příspěvek asi tak častej jako můj, tj. skoro nikdy? Všimněte si, kdo píše na téma digi, většinou sprosťáci, nějakým způsobem pokřivení a vůbec blbové. Kolik je na druhou stranu takových, kteří se s, ať už jakýmkoli stavem příjmu digi, vyrovnají, zůstávají klidní a nešílí ať se děje v tomto smyslu cokoli. Asi jsou to profesionálové, kteří zákazníkům objasní o co jde, aniž by se prohřešili - pamatuju se na bouřlivou debatu, týkající se ceny flešování sw a proprdnutí mj. saxona. Opravdu, řekněte mně každý z vás, nositelů naprosto vyhraněných názorů, proč se ozýváte v momentech, kdy je digi down, stejně často a stejně připitoměle jako ti žadatelé klíčů, ze kterých jste ve stavu, kdy by jeden předpokládal, že jste se osypali. A vůbec, všeobecně, pište líp česky. Jsem taky trošku nasranej a tak máte přávo mě poslat do (nevhodné slovo)e!!!
uživatel
knawi
28.05.2009, 22:05.19

mrzí mě, že

se vykvajznete na to, abyste se vyžvejkli. vaše chyba, brzy se budete hádat už jenom o to, která karta je skvělejší :-/
uživatel
knawi
29.05.2009, 06:16.28

knawi

Je něco špatného mít radost z toho, že někdo má problémy s tím co ukradl (krade)? Já na tom nic špatného nevidím. A čím víc problémů budou mít, tím lépe.
uživatel
joscer
29.05.2009, 07:55.46

@joscer

nevěřím, že to je jenom takový jednoduchý důvod bez prospěchářství. ale sympatický je aspoň to, že se přiznáš ke škodolibosti, taky dost rozšířená lidská vlastnost. měj se a ať ti lidi neoplácejí stejně :))
uživatel
knawi
29.05.2009, 09:28.11

@knawi

Ja napriklad neznasam skodoradost(hoci na prvy pohlad to z mojich niektorych prispevkov tak nevyzera).To nie je skodoradost,ale uz mam dost ludi ako Dejf,ktori pri kazdej zmene keys to musia zacat rozoberat-a to este kvôli jobu.Nemam rad monterov,ktori ludom montuju stb s okamzitou moznostou piratskeho prijmu platenych programov.Ked to niekto robi sukromne na "studijne ucely" mi nevadi,pokial nezacne vyplakavat,alebo nadavat na to,ze si dovolili zmenit kody.Ja sam sledujem obcas nieco,ale ked zmenia kluce,nejdem niekde pytat kluce,alebo nezacnem rozoberat na niejakom fore,ze zmenili keys.Uznam akurat prispevky o väcsej zmene kodovania,ale,nie ako predtym pri kazdej beznej zmene keys to tu bolo.Nezivim sa montazou ani predajom stb,montoval som max 10 znamym,ale nikdy,by som si nedovolil montovat stb s neofiko fw.
uživatel
Kasr
29.05.2009, 09:56.49

knawi

Já neříkám "máte pirátský příjem, tak ať Vám to nejde, mějte problémy každých 15 minut", pro mě za mě ať to tak mají celý život.
Ale nikdo mi nemůže mít za zlé, že když se někdo rozčiluje, že mění klíče, že mu to momentálně nejede, že si říkám "dobře Vám tak, kdybyste to měli oficiálně, tak se Vám to nestane".
uživatel
joscer
29.05.2009, 10:23.27

@joscer, Kasr: bezvýhradně s vámi souhlasím, že je naprosto neprofesionální a sprosté na emulaci a zvlášť téhle konkretní vydělávat. Je taky dobře, že to odsuzujete. Jde mě o ty týpky, podle mýho psychopatický, kteří jako by čekali na změny klíčů a začnou okamžitě zuřit v reakci na žadonění podobných vemen o klíče. Samozřejmě, že individuální využívání emu je také zlodějna ale představte si, že nějakým kouzlem bychom všichni ideálně zpoctivěli a přijímali a využívali výlučně jenom to, co je nám určené. Jak by satelitní fóra vypadala? (btw: z mýho pokusu o spisovnou češtinu jsem udřenej :laughing:)
uživatel
knawi
29.05.2009, 12:50.22

knawi

Tvé názory jsou mě sympatické,také to tak někdy provozuji ,místo duálu mám svůj.Na120cm parabole Ti to musí kolem PHA frčet na 7W+26E celkem slušně.U mne to na Octagonu na 100cm parabole je vše (mimo MBC Persia na 7W)OK.Asi se s tím lépe pere.Také bych chtěl zkusit LINUX,snad na to také dojde.Měj se,ať se ti daří!! R^
uživatel
zzaner
31.05.2009, 13:20.39

zzaner

Promiň, všimnul jsem si tvojí reakce (příjemné) až dnes. Díky, mě tvoje taky. S příjmem 7w+26e a trochu a2d na 28.2e to v Praze na offset 120 jde, tedy kromě a2d. Líp se mě fq ladí poté, co mě poradil D2MAC, že jsem totiž na ty choulostivé přestal používat USALS, to se ulaďovaly a musel jsem často měnit souřadnice. A tak to naladím co nejlépe funkcí "go to" a je to fajn. Už dávno mě to poradil Vortimond ale ta hlavička! Škoda, že je počasí mizerné a z a2d je pár hodin denně sledovatelné jen BBC one. Dej se do toho linuxu, narozdíl ode mně se to ještě stihneš naučit! Taky ti přeju ať je všechno bezva!
uživatel
knawi