| 16.07.2009, 21:55.36 | |
Jaký koupit přijímač pro sledování v HDTVZdravím všechny, Mám plazmovou TV ve Full HD a proto jsem se rozhodl zakoupit si satelitní přijímač na HD satelitní vysílání. Mám však problém, který přijímač zvolit. Mám kartu Skylink a chtěl bych využívat jejich nabídku balíčku HD programů, takže by měl mít možnost přijímat v Cryptoworks. Asi nejvíce mne zaujaly tyto dva přijímače: FERGUSON HF 8900 HD a Vantage 7100HD. Ale samozřejmě může být i jiný. Nevím pro jaký bych se měl rozhodnout-každý má určitě nějakou výhodu i nevýhodu. Také bych uvítal možnost příjmu v EMU! Dále jsem čet o možnosti nějakým způsobem sdílet vloženou kartu Skylink na jiný přístroj v druhé místnosti, ale nevím, jak to funguje-to musí být oba přijímače stejné, nebo co musí mít, aby bylo možné sledovat na 1 skylink kartu rozdílné programy ve dvou místnostech ? Jaký přístroj na HD příjem + Emu byste mi doporučili zakoupit? Uvítal bych i názory a návrhy majitelů mnou uvedených HD přijímačů ale i jiných o kterých zatím nic nevím. Uveďte prosím jakou přednost má Váš HD přístroj. Předem veliký dík za pomoc. Nevíte někdo zda existují nějaké stránky o HD příjmu kde by byli například porovnání různých HD přístrojů, zkušenosti z příjmem a pod ?? děkuji za info |
![]() rosky |
| 16.07.2009, 23:30.39 | |
RE: Jaký koupit přijímač pro sledování v HDTVNa to, že jsi tu registrovaný už 3 roky, se akorát divím, že ptáš na věc, která tu byla probírána během těch půl roku co jsem tady, nejméně 100 krát. |
![]() netace |
| 17.07.2009, 09:38.34 | |
RE: Jaký koupit přijímač pro sledování v HDTVTak víš co? Jeď se podívat do Pelhřimova, ať ...... |
![]() kakamil |
| 17.07.2009, 10:20.48 | |
RE: Jaký koupit přijímač pro sledování v HDTVJa by som isiel do AZ BOX HD Premium. Podpora Emu, HD prijem, moznost dolozit disk, moznost dolozit druhy tuner, wifi.... paradny stroj. Zdielanie kariet je tiez mozno kedze pracuje na Linuxe. A druhy môze byt taky isty alebo AZ BOX Elite |
![]() stano77 |
| 17.07.2009, 11:02.59 | |
roskylepsi vyber je zrejme Vantage 7100HD ( u 6000 HD jeste neco usetris) |
![]() maxi6 |
| 17.07.2009, 12:45.26 | |
v com lepsi Vantage?v com je prosim lepsi ten Vantage 7100 HD oproti AZ box premium?... zda sa mi cena vysoka, nemoznost pripojit druhy LNB, bez wifi? |
![]() stano77 |
| 17.07.2009, 15:46.08 | |
roskyMám Vantage 8000 S a dva tunery,jen pozlobil větráček a již zase šlape. R^ |
![]() karxyz |