Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
17.07.2009, 09:53.17

Propojeni PC a Plazma (Panasonic)

Dobry den, mam zrejme primitivni dotaz tykajici se propojeni notebooku a plazmy Panasonic TH-42PX80E. Pouzivam VGA vstup, ktery pochopitelne neprenasi zvuk. Zadni Vstup (AV2) uz mam obsazen komponentnim kabelem, tak jsem se pokusil pripojit vstup do AV3 vpredu na panelu obrazovky. Ale ten mi zvuk nechce prenest. Musim vypojit AV2, aby se to nejak nemlatilo ? To se mi nechce. Nebo neco prenastavit na televizi ? Kdyz si na AV volbe navolim PC, tak mam obraz, kdyz AV3, tak jenom zvuk. Dekuji za kazdou radu.
uživatel
RBL
17.07.2009, 11:10.27

RE: Propojeni PC a Plazma (Panasonic)

Sice nejsem momentálně u TV, ale jako AV2 na zadní straně je značen SCART. Pokud máš obsazený component, obávám se, že pokud používáš VGA, tak zvuk do TV jinudy nedostaneš, ale nemám vyzkoušené. Přes AV3 Ti pojede obraz a zvuk jedině v případě, že jako obrazový výstup z PC použiješ Video nebo S-video kabel.
uživatel
Jackal
17.07.2009, 11:24.52

pokud se nepletu je tam pro případ použití vga a audio vstup jack 3,5
uživatel
markriz
17.07.2009, 11:39.36

Dekuji za odpovedi.
Jackal, mas pravdu, mel jsem samozrejme na mysli component. Tak ten je obsazeny a S-Video kvalita je priserna.
Markriz, podle me ma TV pouze jack 3.5 vystup, takze zvuk dostanu jenom z TV ven. Dovnitr pres jack ne. Nebo se pletu ?
Diky.
uživatel
RBL
17.07.2009, 12:14.36

Pro audio vstup k VGA je 2x RCA kolík (CINCH), bohužel pouze ten, co je na component, stáhl jsem si manuál ze stránek Panasonicu, 3,5 jack na přední straně je na sluchátka.
uživatel
Jackal
17.07.2009, 12:32.26

Dekuji. Jinak Jackale vidim, ze mas HD8000S. Dneska vecer se ho chystam rozbalit a nevim, jestli mam rovnou natahnout posledni soft 2.50 nebo tam nechat ten oficialni. Mas nejake doporuceni ? Jakou soft verzi pouzivas ?
uživatel
RBL
17.07.2009, 12:40.14

Na obou SAT mám poslední neoficiální verzi, tuším že 025101 (aby interní čtečky fungovaly i jako CRW), ale jednoznačně se to doporučit nedá, každé "železo" se chová tak trochu jinak, budeš asi muset vyzkoušet. Zkus vantage forum nebo cssf a pročti si to.
uživatel
Jackal
17.07.2009, 12:49.50

Diky. Projdu si ta fora a budu se ucit.
uživatel
RBL
17.07.2009, 12:58.23

ono to bude spíš o zkoušení, než o učení, ovládání toho přijímače je docela intuitivní.
uživatel
Jackal
17.07.2009, 16:02.27

Ja mam PC prepojene z Panasonic TH42PX 80 HDMI kablom ale mam na PC HDMI vystup teda DVI ale s redukciou na HDMI a funguje to perfektne.Ja som sa tiez natrapil s tym prepojenim a nakoniec som to vyriesil takto pouzil som 10m kabel HDMI 1.3 a
ozaj spokojnost aj co sa tyka kvality obrazu su dobre pozeratelne aj Divix filmya samozrejme ide aj zvuk takze nepotrebujem iny kabel.Sat ma Dreambox 800 a spokojnost.
uživatel
jozvlk