Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
12.08.2009, 09:23.48

Topfield TF 7700

Mám dotaz má ještě tento přijímač problémy zvládat zvuk u Tv Nova Hd?Zvažuji jeho koupi.Dík za info.
uživatel
tomek
12.08.2009, 09:46.29

RE: Topfield TF 7700

Já ho mám od března a nevím o čem mluvíš :))) jsem maximálně spokojen, mám skylink a plazmu, fakt jsem nezaznamenal poruchu ať ve zvuku nebo obraze .....
uživatel
jurkaturk
12.08.2009, 09:49.06

ten môj ho zvláda

úplne v pohode. Treba tam hodiť aktuálny firmware a potom je to OK - za cenu pomalšieho prepínania medzi programami SD a HD. Obraz občas sekne ale nič strašného. Problém má s druhou stranou EPG - info o programe (hlavne u ČT - tam sú tie popisy dlhšie). Pri druhom otvorení info ostane z neho len prvá tretina. Pri EPG v režime prezerania viacerých programov v skrátenom info o programe nepozná CZ znaky. Toto ale platí iba pre určité system ID prístroja. Obmedzenia sú aj pri práci s USB. Neberie všetky disky, občas mrzne, dlho načítava.... Kúri statočne a na dnešnú dobu je dosť veľký. Nie je to zlá mašinka, ale už nie úplne súdobá - choď do niečoho aktuálnejšieho.
uživatel
dauphin
12.08.2009, 10:00.10

Topfield

Nevíte zda pracuje korektně s moduly Zeta Cam a karta Gital,Easy Mascom a karta UPC.společně.
uživatel
tomek
12.08.2009, 10:37.56

@dauphin

Nezaznamenal som zvýšenú teolotu , skôr naopak , je dokonca chladnejší ako bežné SD STB !! Zrejme aj vďaka velkým rozmerom ..
Ostatné je pravda..
uživatel
P 222
12.08.2009, 11:19.41

@ P 222

Mal som na mysli časť okolo CI, tam by bodol vetrák - keď som použil easy twin + dve karty a k tomu t-rex+karta (tie moduly same o sebe hicuju) a nemal som stroj "na stole" ale v poličke pod tv (otvorenej) tak mi to doslova upieklo kartu v twine... čip odpálený, karta hnedá ako keby som ju opaloval zapalovačom a deformovaná. topík to prežil.....Krytku na CI odporúčam nechať stále otvorenú...
uživatel
dauphin
12.08.2009, 12:14.24

@dauphin

Vidím že si v obraze , máš odskúšaný na PVR nejaký HDD či USB ktorý by chodil dlhodobo korektne?
Na fórach sa vyskytuje najčastejšie 320GB HDD WD My Book2 Essential, v PC obchodoch sú bežne už 500GB a viac..
Dík.P.
uživatel
P 222
12.08.2009, 18:51.18

Já používám TF7700 s posledním fw a chyba s EPG i obrazové artefakty v HD z minulosti jsou fuč. Mám v něm vyzkoušeno naráz Diablo 2.3 a Mascom Twin a funguje to naprosto spolehlivě, stejně jako nahrávání na 1TB HDD WD My Book2. Koupi tohoto satelitu bych klidně doporučil... R^
uživatel
Serano
13.08.2009, 09:48.48

Serano: A jaké máš ID? Já mám ID 23022. Ta oprava Skylinku je jen pro ID 23422? Aspoň takhle je to teď napsané v download na Antenex.cz. Pokud bych teda nějak zvládl změnit to na ID 23422 (o čemž ale pochybuju), tak potom s nejnovější verzí firmware by chyby v EPG už nebyly? Chybami myslím to, že při druhém načtení Info dolní řádky úplně zmizí (zůstane jen první řádka). Díky
uživatel
jirka67