![]() |
|
titulky na Nat.Geo a NGWildMám Mascom 2100HD a kdykoliv přepnu na jeden z kanálů Nat.Geo nebo Wild,tak ty titulky musím sám aktivovat aby naběhli a dnes skáčou do všech programů které jsou na té pozici viz.Discovery,Barrandov atd.Dělá to jen mně ,nebo i někomu jinýmu? |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: titulky na Nat.Geo a NGWildmne na wild vobec nejdu |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: titulky na Nat.Geo a NGWildmne zatial idú... R^Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
titulky na Nat.Geo a NGWildAj mne idu titulkyOpticum HD x403p
|
Lukas21
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
titulky na Nat.Geo a NGWildno problém ani néni v tom,že musím titulky vždy aktivovat potom běží v pohodě,ale zásadní problém je že na Barrandově nebo na Discovery běží titulky pravě z Wild nebo Nat.Geo prostě se to plete dohromady a nejde vůbec vypnout |
bojda
![]() |
|
RE: titulky na Nat.Geo a NGWildJe to odfláknutýma sw.Jsou v nich hrubé chyby. Kdo ví kde to berou nebo zčeho kopírujou a různě upravujou. Rv Rv |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: titulky na Nat.Geo a NGWildtitles pracuji korektne :))) a nebo mam zazracnej strojVzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: titulky na Nat.Geo a NGWildTen samý problém mám na Topfieldu 7700 buď nastavím v menu titulky a jdou mi všude, kde se vysílají, nebo zakážu titulky a nejdou mi nikde, nedá se nastavit jen na určitých programech a na jiných ne, je to k zbláznění :))) |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
RE: titulky na Nat.Geo a NGWildMascom 1110 crci NGC jdou WILD nikoliv RvSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 757 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: titulky na Nat.Geo a NGWildľudia nebláznite,veď to ide vo verejnom teste.Treba vydržať keď to pôjde oficiálne.Tie titulky sa určite poriešia.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 719 |
![]() |
|
RE: titulky na Nat.Geo a NGWildMe titulky funguji na obou NGC akorat v nich nefunguje diakritika - jsou misto toho divne znaky. Ale je to asi zatim zkusebni provoz. Na jinych programech mam titulky OK.Jinak to ze vyhodily MGM ktere je cesky a davaji tam filmy ktere jentak nikde jinde nebudou tak to maji teda u me docela velkej MINUS. Kvuli takovymto DEBILNIM zmenam jsem odesel od DIGI TV. Pridavat nove programy by melo fungovat tak, ze budou navic a ne ze nejaky seberou. To zrovna tak zejtra muzou dat pryc DISCOVERY a dat misto toho TV PAPRIKA. |
prasopes2
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE:Opticum 9500 soft 1.1.01Titulky u obou programu ok včetně diakritiky.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
titulky na Nat.Geo a NGWildmusím vás poopravit je to sice test,ale psal jsem na skylink a tam mi okamžitě odepsali,že je problém u mně a že si mám pořádně prostudovat návod,ale tam néni co studovat,prostě titulky jsou na........u UPC nebo u DIGI je tento problém vyřešen protože dávají všen stejné přijímače ale u Skylinku nebo CS linku budou velké problémy!Mimochodem za ten sat jsem dal 8500,- a stejně člověk nemá jistotu že to vše půjde ok. |
bojda
![]() |
|
![]() |