Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

MGM skylink

Odpověď skylink na můj dotaz na to proč dali pryč MGM.
Při rozhodování o vyřazení programu MGM jsme si byli vědomi rizika, že nějaké procento našich zákazníků přijme toto rozhodnutí negativně. Nicméně jiné provozní důvody toto riziko převážily. V současné době hledáme způsob jak, vyřazený program vrátit zpět a zároveň zachovat naše plány s rozšířením prg. nabídky. Ovšem, zda se nám to podaří se neodvažuji předpovídat. Prosím, sledujte naše novinky. Oficiálně se změny datují k 1.10.2009, tj. současné programové změny ještě nejsou definitivní. Věřím, že po 1.10.2009 přestanete litovat odchodu od UPC a že s naší programovou nabídkou budete opět spokojen.
Možná ještě ňáká šance je, že vráti MGM do nabídky? podle mě je chce neustále bombardovat a ono to možnán bude mít ňáký vliv na vrácení MGM?

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE:MGM skylink

fpsfps: bojuj, a nebo se snaz dohodnout ze Skylinkem na vraceni penez za MULTI /ak si dobre pamatuji, tak si cvakol multi na rok dopredu/ ... a klidne se vrat do rodiny UPC, tam tydle nuansy nehrozi... rodiny+HBO packet+Cinemax za 499kacek/mesic /smlouva na rok/

ahoj
;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

RE: MGM skylink

MGM aniraz som ho nepozeral zbytčný kanál.A to mám 50 rokov. Rv :8)

fsat
Registrace: 2/2006

pro Jupi

od UPC jsem odešel před měsícem kde jsem byl od začátku provozu na našem trhu, hlavně kvůli kvalitě obrazu a zvuku na LCD se na UPC nedá koukat, čekal jsem do té doby než zařadili MGM do nabídky, a minulí týden jsem koupil na rok multi, tak proto mě to tak štve že dali pryč MGM, a já koupil multi na rok

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps

fpsfps

to je jasné dúfam že sati vráti to MGM R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Pisal som do Skylink staznost, ale ziadna odpoved.

Robert
Registrace: 8/2005

Robert

Nic si z toho nerob,pisal som im kvoli niecomu inemu,tiez ziadna odozva (z CSLinku pekne odpisali)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Re: MGM Skylink

Přimlouvám se MGM. Takové filmy jako na MGM na jiném i filmovém kanále nedávají. Taky jsem si postěžoval Skylinku, že vyřadili MGM :(

shiraz
Registrace: 8/2008

mgm na ukor eurosportu

https://www.parabola.cz/clanky/3651/skylink-mgm-se-vrati-eurosport-skonci-na-23-5e/

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

hurá MGM zase bud

fpsfps

eurosport

Pujde po presunu Eurosport stale v češtine?

acrosta
Registrace: 3/2009

On se nepřesouvá. Vysílá česky z obou družic. Nicméně tato informace mě trochu překvapila a divím, se, že se na něm z cslinkem nedohodli. Stále má hodně lidí jeden konvertor. Asi to mají spočítané. Je to placený program a většina těch, co si ho platí, má aspoň monoblok.. :-/

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

dodatek...popřípadě bude ochotna si druhý konvertor pořídit.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

Já myslím, že oni se časem domluví. Oba chtějí ESP2, Skylinku chybí Sport 2, takže by jim to časem CS Link mohl poskytnout výměnou třeba za Slováky nebo něco jiného.

Chercheur
Registrace: 9/2008

Osobně by mě to ale od Skylinku odradilo, ač mám motor. Jsem zvyklý otáčet na zahraniční FTA programy, kde si něco vyberu, Eurosport ale sleduji většinu roku a obtěžovalo by mě to.

Chercheur
Registrace: 9/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra