![]() |
|
Snad se zadaří(Ceník)Dotaz:Myslím, že by nebyl problém aby se daly v TIPSPORTU koupit kupony (program upravit tak aby se dala naťukat částka o kterou zákazník požádá) ubilo by potom dohadů kolem zbytkových částek z kupónů. Je to jen můj momentální nápad. Je to jen reakce na nový ceník. Díky za odpověď. Váš spokojený zákazník Odpověď Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. V co nejkratší se pokusíme Váš dotaz vyřídit. S pozdravem Váš CS Link |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Snad se zadaří(Ceník)Mě ta odpověď neskonale pobavila. Je jasné, že je to automat. Toto přece nebyl žádný dotaz ;-)Taky je mi jasné, že se tím pochopitelně zabývat nebudou. Zákazník: Jsem z vašimi službami krajně nespokojen, ruším účet a přecházím jinam, už mě neuslyšíte!!! Operátor: Nashledanou! :-D |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Snad se zadaří(Ceník)To je jasný že se s tím nebudou zabývat...nějaký kupony jak dobíjet.A Tipsport už vubec ne.Ty žijou velmi a velmi dobře ze svých kuzových sázek a překvapivých výsledků to jsou jiný prašule pak že jo.. Taková prohra Federera to jim zase napadalo do kasičky .. Nějaký kupony řešit ..nesmysl |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Snad se zadaří(Ceník)Nějakej Venca Vokurka že si tam přijde dobít kupon jednou za pul roku a oni z toho mají marži 7%... |
pat
![]() |
|
@patAby je jednou nějakej Venca Vokurka nemrzel nemusí pršet stačí když kape. Víc možností víc peněz. To stejný bys mohl říct o telefonech a jejich dobíjení. No nic byl to jen momentální nápad.Pěknej večer :) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Snad se zadaří(Ceník)No dobíjení kuponu a jinejch dobíjecích blbostí je nula nula nic.Prodejci to mají a musí mít jako doplnkový prodej o tom vím opravdu dost.A že by Tipsport firmu která byla v obratu za minulý rok na druhém místě v republice mrzelo že přijde o prodej dobíjecích kuponu CS link.. Tak to nehrozí 100% na to vypíšu kurz 1:100 Přeju hezký večer |
pat
![]() |
|
RE: Snad se zadaří(Ceník)přesně tak Pate: CSlink podporuje kupony již minimálně....neni z toho nic jak pro CSlink,tak pto obchodníky....nicméně rušit se nebudou....Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Snad se zadaří(Ceník)Ještě není info o tom, kdy skončí ten promo dárek? DíkyZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Snad se zadaří(Ceník)3,2,1 ... koniecČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Snad se zadaří(Ceník)Až skončí promo tak bude CS link vysílat "do zdi" :))) |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
lukas79:laughing: pre par nadsencovČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Snad se zadaří(Ceník):))) :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
PROMOna kartě v menu pay tv je zapis 6.10.2009,ale do 15.9.jsem měl G,když to pojede budu jen rád !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
RE: Snad se zadaří(Ceník)Mám zápis promo 7.9-6.10 snad to dodrží.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 756 Galerie: jackino |
![]() |
|
![]() |