Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nova sport HD a multi

Tak to mě tedy bude mrzet, že z nabídky multi odstraní k 1.10. Novu sport HD, docela jsem si na ni zvykl. Mohl by skylink udělat něco jako u konkurence - sportovní balíček obsahující i HD programy. Ale to asi neprojde ... :((

flanger
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nova sport HD a multi

https://www.parabola.cz/clanky/3673/skylink-zaradi-nova-sport-hd-a-otestuje-zajem-o-bebe-tv-hd-a-myzen-tv-hd/

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

flanger

V Multi Nova Sport HD nikdy nebola,bola len ako bonus vramci testovacieho vysielania

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

to by se ti líbilo, vyžrat si z toho jenom Sport a za Bebe a Melody Zen neplatit. ne ne, takhle by to nešlo :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vorti

zabudol si
takhle by to nešlo chlapečku

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

to není žádnej chlapeček, on je chytrej jak delfín. ale ředkvičky musíš taky kupovat i s tou šlupkou a s chroštím, který nepochybně vyhodíš.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vortik

to máš recht:-)

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

RE:jen trochu lépe číst.

Jaké placení za ty dva programy tu řešíte když žádné není a bude to do ledna jak do ted byla NOVA SPORT HD zdarma.

Oba programy budou bezplatně přístupné všem předplatitelům HD PLUS

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Tak chytřejší jako já...kupujou ředkvičy,kedlubny,mrkve cubule s natí a jiný blbosti s chroštím už bez toho.
Jednoduše :))) před zvážením všechno chroští ze všeho otrhám a až pak teprve jdu vážit.. :))) :))) :)))
Zdar hoši at se daří..

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

jednou jsem viděl v kauflandu bábu, jak otrhávala z hroznovýho vína ty samotný kuličky :laughing:

vortimond

se divím, že nepřetáhli i Novu HD a ČT1 HD do HD balíčku, aby to bylo kompletní ... To už by taková škoda nebyla ...

flanger
Registrace: 1/2007

Ale to já dělám taky a nejsem bába.Přece nebudu platit za blbost a platit za nahnilý kuličky který pak doma stejně otrhám a zahodím..
Tak to otrhám rovnou v kauflandu ne ?? :)) :))

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Vortik

:))) :))) :))) :))) :))) :))) když jsem kdysi dělal brigádu v Lídlu,tak tam ty kuličky"nenápadně"dávali do pusy :))) :))) :))) :))) :))) ...ty babičky...ale co,třeba taky takto dopadnem....nechci rýpat do politiky ;P

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Octagon a přepínač

Jak mám nastavit hodnoty na octagonu 918 pro přepínač diseqc 4-1 basic na 13,16,19,23,5 ? Díky za radu.

tvman
Registrace: 10/2008

flanger

Preco by mali neplatene programy davat do plateneho balika?

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

ať si strčí Bebe a Melody Zen HD někam, tyto programy nikoho nemůžo zajimat ani Brava HD

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

jestli se bude na Nova sport HD neustále sekat obraz jako do teťka, tak je to propgram na který se nedá stejně koukat, po několika minutach přepínam na Nova sport SD

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

Nova Sport HD

Je to tragédie vůbec nevím proč udělali dva balíčky HD a Multi až začnou něco v HD balíčku nabízet tak ho můžou dát samostatně,ale momentálně to nepřichází v úvahu,nebo ať ho dají za stovku na měsíc potom o tom budu uvažovat,protože jsou tam koukatelný asi 3 programy

bojda
Registrace: 5/2009

fpsfps,bojda

Pani nuti vas niekto s nozom na krku si to prepdlacat??? (lebo podla tych vasich vyjadreni to tak vyzera)...ked sa mi nieco nepaci,tak mam slobodnu volbu za to nezaplatit predsa...tieto vase utoky su nepochopitelne

Blooddog

Nova Sport HD

No tak platit 350 kc za Novu sport HD je docela dost,protože to ostatní mi opravdu nezajímá a myslím že je nás většina. :)

fast
Registrace: 1/2008

Tak si pusti na Digi čo ťa zaujíma a neplač tu...
12,5 € za HD balík je myslím rozumná cena, keď na to nemáš, pozeraj Novu Sport v SD a je vymalované.

scareface
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra