, sekce: Zkušenosti |
|
co momentalne za hd satelit kolem 6000-7000linux?poradi nekdo co ted nejlepe chodi na firmwere |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
|
|
RE: co momentalne za hd satelit kolem 6000-700...Dremabox jendička na trhu co se SW týká.Za peníze co uvádíš koupíš klon/kopii tomu já bych se vyhnul obloukem hlavně díky nemožnosti záruky a 2 roky je dlouhá doba. Došetři 2-3 tis. a kup originál. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: co momentalne za hd satelit kolem 6000-700...diky za radu a nejaky kontakt na tebe icq nebo email dik |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
|
|
RE: co momentalne za hd satelit kolem 6000-700...Dreambox je sice jednička na trhu, ale linuxový stb třeba není špatný AZBOX ELITEhttps://www.parabola.cz/clanky/3428/azbox-hd-elite-luxusni-multimedialni-hd-prijimac-1/ |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: co momentalne za hd satelit kolem 6000-700...Ano je hodně linuxových přistrojů ale uživatel chtěl to nejlepší co se SW týče a to je opravdu bezkonkurenčně dreambox.A ten SW je nejduležitější.Jsou IP Boxy,AZ boxy,Kathreini ale to jsou opravdu co se SW týče jen chudí příbuzní.. Např.takový "drtič"(titulkovač) spuštění si k jakému koliv filmu CZ titulky,luxusní záležitost atd.. poskytuje opravdu jen Dream. Vše je jen muj názor nikoho nepřesvědčuju at si koupí každý kdo chce co chce jsou to jeho peníze.Na druhou stranu každý od přijímače čeká něco jiného. Už i moje rodina která si toho "protrpěla" co se týče sat.techniky za ty leta dost a dost,řekla at už žádné jiné šroty domů netahám a opravdu zůstanu jen u dreamboxu. To je momentální stav co bude za 5 let nikdo neví.. Přeju uspěšný výběr. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: co momentalne za hd satelit kolem 6000-700...Presiel som z Dreambox DM5620 na AZbox Elite a som spokojny. Sharing a EMU mi slapu tak ako predtym a co mam naviac je moznost prehravat multimedialny obsah (najma mkv subory vyzeraju nadherne) |
pauco
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 62 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|