, sekce: Příslušenství |
|
monobloc+lnb da se to propojitda se k monoblocu pripojit dalsi lnd do prepinace a udelat s toho prijem ze tri druzic dik za skusenosti ;)Ferguson ARIVA TT 2x23.5 1x19.2-13.0-28.5-4.0-0.8
|
san
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 180 |
|
|
Zde je to pochopitelně popsáno.https://www.parabola.cz/clanky/3572/monoblok-duo-lnb-k-cemu-slouzi-a-jak-funguji-2/Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
|
|
RE:monobloc+lnb da se to propojiZdravím, ještě dotaz k uvedenému Relé P.162 IW Option Version v článku.Je možné ho stejným způsobem použít k přidání dalšího lnb na kabel, kde je připojena Multytenne od Technisatu?Díky za odpověď. Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD
|
Libor73
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 275 |
|
|
RE: monobloc+lnb da se to propojitPokud prijimac umi Diseqc 1.1, slo to.Zkousel jsem to s touto antenou a Koscomem a prepinalo to, akorat byla pomerne velka prodleva pri prenuti. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: monobloc+lnb da se to propojitTo se mi moc nezdá, vlatně vůbec ne.Za toto relé/162Option/ můžete připojit už pouze jeden universal LNB, nebo relé position/ dva vstupy/, nebo relátko reagující na uncommitted povely. Takovým je třeba P168. Jestli má anténa Multitenne v sobě relé, které bere jak povely Option/position, tak i Uncommitted, to nevim... Existují relátka, do kterých takovýto program nacpat, že to funguje. Jedno takové jsem tady na parabole testoval. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: monobloc+lnb da se to propojitNo, chodilo to. Borec chtel pridat Intelsat, tak jsem to zkusil a slo to. Od te doby (skoro 6 mesicu) se neozval, tak to asi chodi. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|