Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Aktivace balíčku total

Dnes jsem aktivoval zákazníkovy balíček total na 1 rok a po zaplacení mu ještě přidali zdarma balíček film(HBO;HBO 2 ;CINEMAX)na 1/2 roku zdarma.Takže ve výsledku ho TOTAL vyšel na 1900 kč a to se vyplatí :))) R^ :laughing:

kimi
Registrace: 7/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

TechnikTKR

"Zato ten tvůj milovaný Skylink okradl svoje zákazníky zrušením á la carte a vnucením Multi, což bylo asi v pořádku, že?". Už se těším jak za deset let budeme číst stále tuto větu.
UPC skrytě tahá peníze ze svých abonentů "receiverem zapůjčeným zadarmo" a to trvale a dlouhodbě v měsíčních splátkách za poskytováné služby a tím abonenti přeplácí zapůjčený přístroj i dvakrát až třikrát a pak ho ještě musí vrátit při ukončení abonence. To je v pořádku?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

4Joscer

A s balíčkem Total to má společného co ?

polulin

RE: Aktivace balíčku total

budte rádi žetie HBočka dávajú R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

som zvedavý či mi vypnú sport2 ked mám ešte géčko zápis mám do 8.10 takže dnes by malo byť ko tak uvidím.

🇸🇰

Jupi

Jupi

Géčko mám do 29. 10., tak jsem zvědavý, jak ochotně mi ten zbytek budou převádět na Total

Chercheur
Registrace: 9/2008

Chercheu

to by som radšej počkal než to vyprší a dal potom total já mám géčko ešte do 11.12

🇸🇰

Jupi

Jupi

Uvidíme, váhám, zda u CS Linku zůstat. HBO pack jsem za dobu promo akce skoro nevyužil, takže jde jen o Sport 2. Raději bych jako bonus zdarma místo Filmu dostal Total...

Chercheur
Registrace: 9/2008

Chercheu

to já HBOčka pozerávam dobré filmy sú tam teraz R^

🇸🇰

Jupi

Akce CS Link

Při objednání a aktivaci programové kombinace FILM na dobu 3, 6 nebo 12 měsíců získáte jedno celé stejné další období navíc zdarma! Při zaplacení 3 měsíců získáte navíc další 3 měsíce zdarma, při zaplacení 6 měsíců získáte 6 měsíců navíc a při zaplacení ročního předplatného dostanete dalších 12 měsíců navíc.Takže cena FILMu je defacto poloviční.

Při objednání a aktivaci některé z programových kombinací TOTAL, MIX, SPORT, DOKUMENT nebo MÝCH 6 na období 6 nebo 12 měsíců získáte navíc 6-ti měsíční aktivaci programové kombinace FILM zdarma!

sirda
Registrace: 11/2006

sirda

To je jedina vec na co je karta CSLink dobra...na balik FILM

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Dle mého názoru když si zaplatím Total na púl roku bych měl dostat FILM taky na půl roku nebo se pletu?

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

jackino

Tak ako pises

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

Nemusíš si vzít total, stačí i některý z výše uvedených levnějších balíčků.

sirda

Ano a je to podle mě od nich velice dobrý tah. Lidi maj zažité, že HBO je drahé. Teď ho mohou mít ve třech osobách a za stejnou cenu jako balíček. Zvyknou si. R^

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

O tom vím ale myslel jsem že když si dám nějaký zminovaný balíček na 1 rok dostanu taky na 1 rok FILM špatně jsem si to přečetl na jejich stránkách, je to pouze na půl roku.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

To máš pravdu.Při využití této akce je tato platforma u nás bezkonkurenčně nejlevnější.

sirda

jackino

Pri predplateni na rok,je to menej vyhodna varianta (ked chces aj HBO-cka)

Blooddog

Moje předchozí rekce byla na příspěvek Tomika.
@jack- možná by to šlo udělat předplatným 2 x na půl roku.

sirda

Ano, pokud si to nebude chtít zapamatovat jejich systém. Pochybuji ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

V akcii sa nepise,ze je to mozne vyuzit iba raz

Blooddog

@jackino

Nevím jestli to zde už nebylo uvedeno, ale 1 den po této diskuzi vyhlásil CSlink novou akci a už dává balíček film na 1 rok při objednání jiného balíčku na stejné období nebo při objednání 2 balíčků na půl roku. Všiml jsem si toho až dneska při prohlížení jejich stránek.

sirda
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra