, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Plaznová TV LG 42PQ6000Zdravim všechny příznivce tohoto fora.Nedávno jsem zavadil na vebu o stránku heureka a šel do kolen jak klesla cena TV jak plazem tak LCD.Před několika lety jsem koupil Panasonic 42" za 30tis jen HD.Sice stačí ale dnes je potřeba víc,proto se zajímám o další dobře vybavenou LG 42PQ6000 nebo 3000.Má někdo zkušeností s tímto modelem?Zaujala mě nastavitelná spotřeba a možnost USB připojení.Dále 600Hz prorychlé pohyby,je to opravdu lepší,nerozmazává se pohyb a písmena rychle jdoucí na spodní straně obrazovky a co kvalita a poruchovost?Prosím majitele o zkušeností jak klady tak i zápory.Děkuji za každou reakci! |
Saidxxx
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 76 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
|
|
RE: Plaznová TV LG 42PQ6000:))) Zrovna dnes jsem ji objednal do firmy. Původně jsem chtěl PG, ale tahle je asi novější. Koupil jsem tady:http://www.korunka.cz/plazmove-televize/lg-42pq6000?v=417407 Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
LG 42 PQ6000Je to nástupce LG 42PG6000. Těch 600Hz by mělo být pro zlepšení gradace. Pro plynulé pohyby stačí 100Hz a kvalitní šasi.Panasonic a LG si teď jdou v plasmách docela po krku, pokaždé když Panasonic přijde s něčím novým, LG okamžitě kontruje s něčím ještě (prý) lepším. Ostatní výrobci jim spíše sekundují. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
|
|
kdepakchlapci nechci pokazit Vaše nadšení, ale až se to kluci od Panasonicu a LG naučí opravdu dělat, pak to mohou prodávat, ne v českých podmínkách.Vysvětlím: těch slavných 600Mhz vám pomůže hlavně v tom, že TV máte pořád jakoby natočenou na sebe, napřímo, i když koukáte z nepatrně jiného úhlu, to je jedna věc, druhá, tyto plasmy mají neuvěřitelně nepravdivé, přirozené zobrazení, můžete dělat s nastevením co chcete, nikdy to nebude věrohodné jak by to mělo být, schválně si někdy pusťte tenis jak v SD tak HD třeba i v Native a porovnejte s jinou TV půjde Vám mráz po zádech. Jo 15-20 MB/s to je jiný kafe, ale mám pocit, že chcete sledovat naše programy a ty bohužel na uvedených TV zobrazují příšerně. Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
|
|
RE: Plaznová TV LG 42PQ6000Bobe vklidu, vím že sis pořídil parádního samsunga :)))Bude v pokoji zvaném převlékárna/kuchyňka se starým SD přijímačem. Občas tam chlastáme, žereme, šlapem zelí a tak.. Včera jsme uvažovali, kde budem koukat na olympiádu.. :laughing: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Plaznová TV LG 42PQ6000:laughing: :laughing: fajnPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
|
|
Martin 79Nedávno si tady o Panasonicu psal úpně něco jiného ty si nevidíš ani na špičku nosu.Skus se vždy zamyslet! než něco plácneš.Ono je vidět že dosti velké části problematiky vůbec nerozumíš možná si někde něco přečteš a hraješ si na chytrýho.Bud tak laskav a přečti si pořádně!!!recenze na televizory značky Panasonic versus LG Která je lepší? Máš v jednom pravdu že se po xy letech začínají vyrovnávat ale pořád to není ono leda v ceně.Nejlepší je samozřejmě Pioneer ale to je jiná cenová relace.Otázka-jestli pak víš kdo dodává do LG obrazovky?P.S.Ty vidíš rozdíl mezi 100hz-200 hz-600hz? To je pouze marketinkový tah.Hovk R^ :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 736 |
|
|
Plaznová TV LG 42PQ6000Koukám že jsem se dobře zařadil mezi šílence jako jsem já!Někde jsem psal na forech že se na televizi spíš nedíváme,protože zkoumáme co je uvnitř, a to je asi naše potíž.Jsem nemocný jak tvrdi manželka,protože se obklopujeme krámama které jsou k ničemu.No ted vážně,opravdu mám spoustu značek od DVD Panasonic,Pionner,ruzné neznačky TV kvanta,stydim se to napsat,Onkyo AV reciver,Yamaha AV reciever,spousta repro beden i 200l no a u počítače 27" monitor a to není vše!!!Samozřejmě kvanta sat.i HD a zařízení okolo!!!Jen ta LG mi chibí do krámu :))) Cena je směšná a do ložnice na trucování musí stačit co pánové?? |
Saidxxx
|
|
SaidxxxAch ta čeština tos nechodil do základní školy?Nebo si byl zrovna nemocen když se učilo kde a jak se píší y-í?/chibí/To je ale ostuda.A mimochdem do ložnice další krám stačí,já osobně sem televizi z ložnice vyhodil další televizi mám v "pracovně" .P.S. Když máš takové dobré výrobky od renovovaných firem tak proč takový krám?Ono se ne nadarmo říká "levně koupit draze koupit"Ale samozřejmě jsi určitě plnoletý tak si kup co chceš. :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
petr33Potřebova jsem učitele češtiny, škoda že jsi neseděl vadle mě, mohl jsem opisovat kamaráde.Chyba je jen že posobě mélo kdy čtu pane vzornej.Nečekal jsem nic odborného i na tomto foru protože se to zde hemží jen amatéry.čau čau. |
Saidxxx
|
|
SaidxxxTo odpovídá tvojí registraci -tak proč se tady registruješ a ptáš se na něco když ti tady někdo nepopěvuje podle tvého gusta.Tak tady nevotravuj a basta raději použij mozek potažmo vyhledávače- na takovéto odborníky jsme tady čekali.Apropos- když se to tady hemží amatéry tak co si potom ty?Genius?Mě napadá akorát že si nabubřelý blb a id..t.Konec debaty s takovýmto individuem-zamyslí se nad sebou!! :fuming: :bomb: ;P RvO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
petr33Tet se ukázal pane, nadávat umí každej.Naučte se nadávat slušným slovníkem, je to poučné!!! |
Saidxxx
|
|
petr33Měl by ses nad sebou zamyslet, jsi velice nevyrovnaný jedinec. Za to, co jsi ty nerváku předvedl minule, by se každý normální člověk propadl studem do země. Pokud nejseš schopen věcně a bez urážek diskutovat a brát ohledy na názor druhých, NEDISKUTUJ! Potom jen zbytečně opotřebováváš klávesnici svého počítače.Co se týká tvých útoků na mou osobu, tak dovol abych ti oznámil, že mě nevytočíš. Na to jsem příliš optimisticky založený člověk. Což ty zjevně nejsi. Radím ti dobře, jdi se léčit. Nebo se propadni do pekel, vyber si. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
|
|
Martin79Platí co sem napsal víše-diskutovat je od slova diskuze tak si tady může každý psát svůj normální!!názor-studem se propadni třeba do pekel zatím si tady nepředvedl nic zhola nic jenon tvoje plky.Jednou píšeš Á a vzápětí za týden píšeš B -ty si typ člověka kam vítr tam plášt ty si ani nedokážeš stát za svým názorem.A poučovat se od tebe -to bych to schytal dyt ta nemáš vůbec ucelený názor na věc a mlátíš suchou slámu. A urážet není trestný zvlášt když sou to blbosti.Takový Saidxxx je kapitola sama pro sebe kouká jak půl pr...le z roští a pak se uráží když mu někdo napíše něco opačného to platí i na tebe když není po tvým tak sou všichní špatní. J á nemám ve zviku obcházet horkou kaši já to napíši rovnou že je někdo blb.Kontrolní otázka: jak bys odpověděl na dotaz zde na foru typu"jaký mám použít motor?"Nebo na stále se opakující voloviny typu jakou televizi či jaký přijímač či bůhvíco?Ono stačí párkrát zalistovat zpět na stránkách či napřed použít jakéhokoliv vyhledávače Vono je jednoduchý se tady ptát pořád na jedno a to samý, je to jednodušší než použít mozek či svůj úsudek.Víš ty vůbec neš ses zaregistroval kolik lidí odsad odešlo? A to sou a budou odborníci/samozřejmě se nechci dotknout zde přítomných/Takže kdo tady koho uráží když tady někdo napíše že sou tady :cituji Nečekal jsem nic odborného i na tomto foru protože se to zde hemží jen amatéry.čau čau.:Nejlepší sou ti co sou tady registrovaní 1 až 2 týdny a sou už mistry světa.Jasný? :laughing: :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
Martin79Eště si neodpověděl na otázku: Ty vidíš rozdíl mezi 100hz-200 hz-600hz? A eště prosím o zodpovězení co je to gradace? To dělá těch 600hz?DíkO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
Plasma pq6000No není to krok zpět sice600hz ale rozliš.jen 1024řádků??? |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: Plaznová TV LG 42PQ6000@MONY, kolik myslíš, že ti jich z sd přijímač leze, dvakrát tolik?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
Plaznová TV LG 42PQ6000Nevěděl jsem že se musím klanět až k zemi než se zde něco dozvím.Bude mi za chvili 60 roku a nemám čas na kecání o blbostech a chovat se jako slečinka.To se někteří nedočkáte.Jestli někdo měří jak je zde dlouho registrovanej,tak potom napiš jak jsi starej, pokud chceš někoho poučovat.Hlavně odpovídej na dotazy a neznámkuj druhého za chybu kterou nerad udělá.Jsou zde slušní lidé kteří odhadnou dobře kdo je kdo,za to si jich vážím a s těmi velice rád budu diskutovat o problémech které máme a chceme řešit.Děkuji pane Martn79 za podporu jsem s Váma ještě jednou dík. |
Saidxxx
|
|
Tomik535Uvodem chci říci že Vás znám a mnoho dalších z jiných for,jen chci říci že nejsem žádnej začátečník, to jen pro seznámení.-----Jen se chci zeptat pane Tonik535 na první dojmy z nového TV.Je to brzy já vím,stačí jen pár slov-----.Chci jen dodat že to rozlišeni mě netrápí,koukáme na to ze 3m a z té vzdálenosti už zanikají jemné detaily.Tak proto stači jen HD.Full HD má zase větší spotřebu a musíme šetřit.Mluvil jsem o ceně, určitě si někteří pamatujete kolik stávaly plazmy, Panasonic nad 100 000kč,DVD Panasonic 10500 kč .Kolega dal za projekční TV 137 tis.Proto píšu že ty ceny dnes jsou směšné.Samsung 11300kč,LG 42PQ3000 12300 kč,Já pánové v roce 1989 musel dát 15600 kč za( CRT Tesla Color 439).Plat dělníka byl tehdy v pruměru 2450 kč měsíčně!!!!!!!!Takže 6,3 platu.Přepočteno na dnešní plat 157 tisíc.Takhle jsme se měli dobře s barevnou televizí. :))) Určitě se zde najdou pamětníci na tuto dobu,jen doufám že mě zase někdo nenapadne.Zdravím všechny slušné lidi na tomto foru. |
Saidxxx
|
|
RE: Plaznová TV LG 42PQ6000Bude asi až v pondělí, ve středu byl svátek a dnes ji ještě neposlali.Ale to je jedno, nejspíš mě stejně ničím nepřekvapí. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
Saidxxxmimo téma,pokud přepočítáváš platy,taky přepočítávej nájmy a chleba a soc.poj.a benzín a elektřinu a teplo a maso a ceny bytů a taky pokrok v technice,který cenu tlačí dolů,pravopis tady řešit nebudu,od toho jsou jiní |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 589 |
|
|
pierre peterAsi na tom něco bud,ale zase máme dnes obrovské rozdíly v platech,takže je to zkreslené a dávám za pravdu Vám za pravdu.Muj šéf z minulého zaměstnání bral 250 000kč měsíčně!!!Tak to je těžké srovnávat tehdejší dobu a dnešní a také začínající mladé lidi a nás dědky s usporama na rakev do "Pelhřimova" :))) |
Saidxxx
|
|
SaidxxxJá měl přesný odhad že si stará struktura, přesně takhle se chovali a chovají:CITUJI- Nevěděl jsem že se musím klanět až k zemi než se zde něco dozvím.Bude mi za chvili 60 roku a nemám čas na kecání o blbostech a chovat se jako slečinka.To se někteří nedočkáte" Když nemáš čas tak tak použij vyhledávače jestli to umíš či si někomu řekni.A když se tady chlubíš věkem tak se podle toho chovej, ty si myslíš že okamžitě!!!tady někdo padne na pr..l že ty rychle něco potřebuješ?Oo ti dozajisté poradí Martin/ten ani neví co je gradace/a když né tak se zaptá kamarádů v putice.P.S.A podle registrace byste se měli chovat trochu normálně, najdi mi kdo se ze starších členů tak mezi sebou chová,akorát to jste vy "zobáci"co si myslíte že kvůli vám si všichni sednou na pr..l.Martin mi připadá ze je z Kazachstánu nebo Z HB.Ale spíše to vypadá že mu přestal jít analog tak si koupil satelit o kterém donedávna nic nevěděl včera zjistil že tam vysílá něco jako HD a je mistr světa, ale zatím tady nevyplodil nic!!Co ti poradil.P.S.2 Každý normální člověk když něco napíše tak se snaží po sobě přečíst-ale ty přece nemáš čas. :laughing: :laughing: R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
petr33Ach ta čeština tos nechodil do základní školy?Nebo si byl zrovna nemocen když se učilo kde a jak se píší y-í?/chibí/To je ale ostuda.http://www.pravidla.cz/hledej.php?qr=zvikat Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
RE: Plaznová TV LG 42PQ6000Včera jsem měl možnost se u zákazníka seznámit s plazmou LG 42PQ6000. A opravdu ne, to není ke koukání. Barvy nepřirozené a co víc, nebylo možné je naladit podle vkusu majitele. Po půl hodině jsem to vzdal. Neříkám, možná jsem někde dělal chybu ale navím kde. Panasonic ten dáte na stůl a nastavení je za 5 minut v pohodě a obraz příjemnej, u LG to prostě není ono. Proto ti doporučuji Panasonic nebo myslím, že je dnes už lepší Samsung.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
RE: Plaznová TV LG 42PQ6000Dik za stučnou radu,beru na vědomí. |
Saidxxx
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|