![]() |
|
Hudba přes satelitChtěl bych připojit satelitní přijímač (optický výstup)přímo na aktivní repra (vstup přes jacky). Je to možné pomocí nějaké redukce? Nechci kvůli tomu kupovat rovnou zesilovač. |
sikin
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Hudba přes satelitto si děláš prdeI, ne?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Hudba přes satelitPodle popisu toto: http://www.videotech.cz/kabely-konektory-a-redukce/toslink-opticky-audiokabel-1-5-m-2x-redukce-toslink-3-5mm-jackale od pohledu mi to spíše přijde jako redukce pro optiku co se používá na MAC |
Radek.km
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Hudba přes satelitdůležité je říct, že bez aktivního prvku digitální signál na analogový nepřevedeš |
Radek.km
![]() |
|
RE: Hudba přes satelitjenom redukcí (bez D/A převodníku) to můžeš připojit maximálně na cinche, co najdeš na tom přijímači a nebo třeba přes scart, kdyby tam náhodou nebyly.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Hudba přes satelitSikine a co chcete poslouchat ? |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Hudba přes satelitjedině bys musel mít speciální repro s digitálním vstupem. třeba tyhle:http://mrte.ch/repro ale to je spíš taková anomálie a běžně se takový repráky nevyskytujou Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Hudba přes satelitto sikin: a o jaký sat.přijímač se konkrétně jedná? |
Radek.km
![]() |
|
RE: Hudba přes satelita pak jsou ještě některý počítačový repráčky s dig. vstupem. třeba tyhle:http://mrte.ch/repro2 ale tam je otázka, jak dobře to asi může hrát, když spousta zvuků jde přes ty stereo satelity, který jsou takový miniaturní bzučáky Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE:Mám sat. přijímač Ferguson 6600CR. Ten má pouze optický výstup. No a repráčky nemají digitální vstup. Věděl jsem, že to asi nebude tak jednoduché. No a co chci poslouchat? Chtěl jsem využít příležitostně sat přijímač, když zrovna nejede PC, nebo HTPC. Nějaká hudba se tam snad dá najít, ne? |
sikin
![]() |
|
RE: Hudba přes satelitno, tak to nemůžeš myslet vážně. na hudbu ti stačí stereo. takže co takhle koupit redukci 2x cinch na jedný straně a jeden jack (samice) jestli jsou to teda nějaký PC repráčkyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Hudba přes satelithttps://www.parabola.cz/prehledy/stanice-v-dolby-digital/rádia jsou prakticky jen s vážnou hudbou |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Hudba přes satelitpokud máš klasiku (19,2+23,5) tak je tam rádií spousta a spousta žánrůty použij kabel cinch/jack |
Radek.km
![]() |
|
RE: Hudba přes satelitZredukovat to z cince na jack by bylo nejsnazší, ale já jsem psal, že ne tom Fergusonu je optický výstup (toslink) a to je ten problém. Tam cinch nestrčím. |
sikin
![]() |
|
RE: Hudba přes satelitTady už nepomůže nic. Já už fakt myslel, že to nějak připojí z té optiky rovnou na svorky repráku.@Sikin Nechceš se tam dozadu kouknout ještě jednou, jestli ti tam ty cinch výtupy náhodou nepřibyly? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE:Proboha já jsem ale blbec! Fakt se omlouvám. Ony tam fakt kromě té optiky jsou i ty Cinche! Tomiku ony tam přibyly!!! |
sikin
![]() |
|
RE: Hudba přes satelitFakt jsem ti to přál..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |