Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Astra?????

Zdravim vsechny,predem se omlouvam,za muj laicky dotaz.Poridil jsem si sat.mascom s kartou cslink a monoblokem.Vse jsem zapojil,nastavil,naladil a uz je tu problem.Naladil jsem pouze ceske a slovenske tv krome ta3,spektrum,filmbox a jeste nejake stanice,ktere nabizi tato spolecnost.A k tomu spoustu nemeckych a kdovi jakych stanic.Dle meho nazoru,je v pristroji nastaveno vse dobre,jak pepinani diseqc,tak i frekvence,ktere jsem zkousel ladit i manualne.Poradi mi prosim,nekdo,kde by mohla byt chyba???Jeste jedna vec,vsechny naladene ceske programy jsou z astry3,ale ty cizi programy jsou z astry1.Co je spatne???Diky vam vsem za rady.

koulik
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Astra?????

Nenapsal jsi typ Mascoma, ale předpokládal bych, alespoň to v minulosti bývalo, že je nutno doplnit potřebné TP pro příjem chybějících programů.

grupen
Registrace: 5/2008

23,5=1E-1G-3A.Nic se neděje,buď rád že ti to běží.Kdybys měl HD přijmač,bylo by tam toho ještě víc. :) R^

zzaner
Registrace: 9/2006

https://www.parabola.cz/cz-sk/skylink/
Tu si podľa toho nalaď chýbajúce programy.

HD-BOX 9200

dodkomajk
Registrace: 5/2009

Astra na 19,2 má hodně programů, hlavně kodovaných. Při jejím proladění je nutné navolit v instalačném menu - jen volné. I tak toho tam bude naladěno hodně. Volných ja na této družici 282.

grupen
Registrace: 5/2008

Prvně se podívej nahoře do přehledů a doplň chybějící TP.
Nevím jaký Mascom máš,ale zadat nastavení antény,potom TP,
v pravém sloupci už nějaké budeš mít,měla by tam být položka doplnit nový TP.Potom proladit.

Ji.sat
Registrace: 1/2006

v diskusním fóru zakládat vlákna s vhodnými a výstižnými názvy (např. "Příjem satelitu Badr 6 v Česku", "Jak aktivovat přístupovou kartu?" je správně, vlákna s názvem typu "Help!", "Digi" či "Příjem" jsou nic neříkající a takové názvy nejsou vítané)

S herym do zlodějského nebe

dkdkdk
Registrace: 12/2006

dekuji vsem za reakce,jedna se o pristroj mascom mc1100cr.Je to starsi,ale nepouzivany stroj,tak proto ty ty problemy.Zitra zkusim a dam info.Jeste jedna otazka,nemuze to byt spatne nastavenou parabolou??

koulik
Registrace: 11/2009

Asi ne pokud chytáš vše jak máš.

koax
Registrace: 2/2008

astru 3 dej proladit se zapnutém síťovém hledáním

pierrepetr
Registrace: 5/2006

mam ten samý musíš ručně zadat 12070 H 27500 3/4 a 11876 H 27500 3/4 a měly by se ti naladit chybějící programy

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

dkdkdk

Nejsi ty nějakej Libor Kopp ?

Na webu parabola.cz v komentářích k článkům a na diskusním fóru je zakázáno:

8) spamování - opakované vkládání stejných či podobných textů do diskusních míst webu parabola.cz (Fórum, Komentáře)

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra