, sekce: Příjem satelitů |
|
dvojpásmový prijímačsom amatér v tejto technike a chcem sa spýtať. Mám dvojpásmový prijímač Coscom. Keď mi ho technici inštalovali v rýchlosti mi to vysvetlili ale veľmi málo som pochopil. Naladili mi niektoré stanice len na 1. pásmo, 2. pásmo nevyužívam. Vtedy mi povedali, že pri nahrávaní sa bude dať pozerať iný program, ale zatiaľ sa nedá. Uvažujem, že pri naladení druhého pásma by sa malo dať. A druhá otázka v ponuke nemám družicu ASTRA 1G, ako ju dostať do ponuky. Prosím poraďte. Vopred ďakujem. |
Masliak
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 9 |
|
|
koscom?prosimte napis co to je presne za typ toho koscomu , neb dvoupasmovej prijimac je haluzka :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: dvojpásmový prijímačTo boli taký istý amatéri ako ty, už len preto že boli montovať jeden prijímač dvaja, asi toho do kopy vedeli to iste čo ty. Lebo ten prijímač má až 4. pásma - Horne pásmo horizontál, Dolné pásmo horizontál, Horne pásmo vertikál, Dolné pásmo vertikál, a ten prijímač by som povedal že je dvoj tunerový a oni ti zapojili len jeden okruh lebo ten druhy už nevedeli.Tu Astru 1G - nájdeš v prijímači pod menom ASTRA 3. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
|
|
RE: dvojpásmový prijímačNeni to náhodou dvoutunerový přijímač?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: dvojpásmový prijímačhttps://www.parabola.cz/clanky/3549/prijimace-koscom-sdf-a-sdc-5050-z-pohledu-montaznika/ |
sonip
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 703 |
|
|
RE: dvojpásmový prijímačJEstli je to dvoutunerovy, tak je to model 5970m, aby se dal jiny program sledovat a jiny nahravat, musis mit TWIN LNB a k prijimaci dva svody. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: dvojpásmový prijímačoni sa este naucia robit montaze sak kazdy raz zacinal ;) |
jopo33
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 85 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|