![]() |
|
Praktiky CSLINKuToto jsem dnes napsal mailem na info@cslink.cz, ale tam asi může každý posílat co chce, páč to evidentně nikdo nečte. Takže udělám této firmě trošku reklamy jinak.Dobrý den, jste vážně neuvěřitelná společnost. Slibujete, slibujete, na maily nereagujete, dovolat se Vám nedá, natož zanechat zpráva v tom Vašem geniálním hlasovém systému, který určitě vydělává spoustu peněz vám i O2. Doufám, že po Vaší geniální marketingové akci získej 400Kč kreditu za SMS v ceně 7Kč, která evidentně skončí tak, že nedostane nikdo nic, přijde průměrně inteligentní běloch na to, že se nijak nelišíte od ostatních firem v naší telebranži. Dobře Vám tak. Jen tak pro souhrn: Koncem prosince mě po cca 10ti dnech na základě odeslané SMS kontaktoval Váš zástupce s tím, že mi připisuje slíbených 400Kč kreditu na můj virtuální účet, na který se dostanu přes webové rozhraní na adrese https://karty.cslink.cz. Ujistil jsem ho, že těchto 400Kč využiji na zaplacení nabídky TOTAL na půl roku a využiji tím dále nabídky FILM na půl roku zdarma. Šlo mi hlavně o sledování přenosů zimního lyžováni na stanici EUROSPORT. Ujistil mne, že se tam těchto 400Kč objeví do druhého dne. Druhý den ovšem nic, tak jsem pomocí webového rozhraní napsal urgenci. Několik následujících dní jsem každý den zjišťoval, že položka Kredit v Kč stále ukazuje NULU. 25.11. jsem napsal další urgenci pomocí tohoto rozhraní. Stále se nedělo nic, 1.12. jsem ztratil chuť dále čekat a programy jsem si předplatil, u sledování televize se člověk alespoň pobaví. Světe div se, do dnešního dne 8.12.2009 se nikdo neobtěžoval odpovědět na mail, slíbený kredit dobít nebo se ozvat telefonicky, zřejmě ty maily ani nikdo nečte a server je posílá rovnou do černé díry. Odhodlal jsem se Vám zavolat na Vaší modrou linku, na ní 7 minut pročekal v hudební extázi bez toho aby někdo ten telefon zvedl. Nakonec jsem se pokusil zanechat zprávu. Představte si, že mě už vůbec nepřekvapilo, že to nejde a že ta paní bude klidně žvatlat stiskněte nula až do konce vesmíru. Díky za nic Vážení. Věřte, že 1.5.2010 se budu rozhodovat co dál, ale Vám už nevěřím ani nos mezi očima. Váš nasraný zákazník |
beeq
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 4 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKuJá jsem dopadl obdobně, byl mě agentem nabídnut "balík Film zdarma" při zaplacení na rok nebo 1/2 roku ale o 400Kč ani zmínka. Vyhozených 7 Kč. |
d2-mac
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKujestli těch 400 Kč vůbec někdo dostal. jestli ta SMSka není jenom žádost o kontaktování za účelem reklamy. normálně např. UPC tyhle "služby" provozuje za vlastní peníze :)))Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKuTon prispevku uzivatele beeq se me vubec nelibi. To, ze nekdo ihned nereaguje na mejly nic neznamena. Dovolat se da, ja jsem tam dnes volal osobne v 17.00 a po par minutach jsem hovoril s operatorkou a bez problemu vse vyridil. Samozrejme kdyz nekdo vola ve spicce nemuze ocekavat, ze bude ihned spojen, ale to plati u jakekoliv infolinky. Co se tyka akce "400 Kc", nic takoveho na jejich webu neni a ani zadne PR nebylo zde vydano, k tomu by se musel vyjadrit zastupce cs linku.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKuJá těch 400 na ůčet dostalSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 754 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKuJá 400,- také dostal. NEjprve jsem je tam neměl, ale podařilo se mi dovolat a do hodiny to tam bylo..Ale nevolal jsem na CS LINK ale na tu jejich marketingovou agenturu ! |
Jarda25
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
@beeqJak již napsal kolega 007, naštvaný jste vcelku zbytečně. Zkuste na tu linku zavolat v jinou denní hodinu, kdy jsou linky méně vytížené.Věřte, že v době předvánoční jsou zvýšené frekvence dotazů na nabídku provozovatele a to se projevuje ve vytíženosti operátorů. Na druhou stranu nemohu pochopit, co má s tím dělat parabola.cz... Ráno naštvaný zákazník skylinku, odpoledne CS Linku. Co takhle trocha tolerance k lidem, kteří nabízejí produkty a starají se o Vás - zákazníky? Bez nich byste neměl z čeho vybírat a co sledovat. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
re:Nesouhlasím,mě vždy odepisovali jak z CS Linku,tak Skylinku a to jsem u nich dříve ještě nebyl registrován jako partner,vždy mě odepsali a pomohli.Fakt je,že jsem neužíval slovník čtvrté cenové..Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKuza to můžou ty lidi (fakt nevím kdo to byl), co to tady ve fóru vytrubovali, jak je to výhodný a že by si to měl každej taky využít. přitom je to nějaká reklamní nabídka a individuální odměna.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKuto je to samý jako s UPC. jeden čas se tady hodně diskutovalo o těch jejich úžasnejch cenách, který si někdo s nima nasmlouval a vyhandloval. ale skoro nikdo k tomu nenapsal, že už si to předplácí X let a posílal jim tam vždycky litr měsíčně :)))Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKuTiez sa mi este nestalo,ze by mi neodpisali...to,ze neodpovedali,muselo mat svoj dovod...okrem toho, CSLink ziadnu taku akciu oficialne na strankach nemaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKuProč by nemohl svojí zkušenost popsat na foru parabola? A jak čtu pod ním, není sám. Dík za zkušenost. CS už nenabídnu ani nepříteli.Nesouhlasím se stěžovatelem v jeho textu. Nevím jak vypadaly první kontakty a jaké byly časové prodlevy, ale jestli takto, tak se vůbec nedivím. Já bych takového poslal rovnou do hnědky! Určitě v předvánočním shonu to chce více klidu, trpělivosti, lásky a porozumění. ;) Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE:Praktiky CSLINKuJá sem taky poslal sms a do týdne se my ozval operátor,a jěště v ten den sem mněl na účtě 400 kč,který sem využil na zaplacení Totalu na měsíc. |
doudika
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
dodatekJen doplněk :Telefonát ze strany CSLINKu v ohledně připsání bonusu proběhl 23.11., zdá se Vám 14 dní krátká doba na vyřízení nebo odpověd na e-mail ?? Asi žiju v jiným kosmíru. Já se kvuli těm 400Kč nepotento, jde mi o princip a o jejich přístup k zákazníkům. Když už jsem tak sprostej a provozuju PLACENOU zákaznickou linku, tak bych ji měl nadimenzovat tak, aby na ní lidi nečekali dýl než pět minut v čekačce, nebo měli možnost nechat zprávu (což evidentně nefunguje), či umožnit zákazníkovi zaznamenat telefonní číslo, na který by měl provozovatel zavolat zpět. Takže proto to sem píšu, myslím že je správné pro potenciální zákazníky, aby věděli jakou zákaznickou podporu za svý o 50% zvednutý peníze dostanou. A kde jinde by měli hledat informace,než na odbornejch fórech ?? Howgh. |
beeq
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKuTaké jsem poslal onu SMS a již třikrát se mi ozvali operátoři od Media a třikrát jsme si dohodli výběr tohoto bonusu,inu čekám dlouho a čekám rááád ;)VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKuTa akce asi bude oficiální, ale bude čistě jen individuální. Týká se to určitě jen těch, kterým přišel na jejich adresu dopis s touto nabídkou. |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKuPoslal jsem SMSku, když se asi 4 dny nic nedělo poslal jsem další a asi za týden se ozval operátor a připsal 400 na kredit.Hned druhý den se ozval stejný operátor a připsal dalších 400. ;) |
pajajos
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKu007: vis vubec co ti tu bezi za banner ?https://www.parabola.cz/img_inzerent/b468_06.gif Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKuVim, ale najdi me tu info na oficialnich strankach cslinku! Z banneru neni vunec jasne jestli je to nejak casove omezene, pro koho je to urcene, jak to musi zakaznik pak vyuzit atd.Boze tady beeq mele o placene zakaznicke lince, a jako z ceho ty devcata se maji platit, maji delat zadarmo? Dalsi kravina je o linkach, zkus si zjistit jak pracuje telefonni ustredna, kolik je schopna obslouzit hovoru soucastne atd a pak neco melu o nejakych minutach :fuming: Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKuU mě připsání kreditu proběhlo bez problémů. Do tří dnů mě kontaktovali a kredit tam byl ještě ten den. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
007hele zivim se progovanim, spravuju i ustredny ... zmakly to nemaj, maj v tom akorat bordel, takze meles ho*na, bez sorry ... a xichty s vohnickama posilej svejm potomkum ... |
beeq
![]() |
|
@beeq"přijde průměrně inteligentní běloch na to... "Prepokladám že seba za inteligenta nepovažuješ. Ty si tých 400 Kč fakt nezaslúžiš. A okrem toho že si vulgárny ešte si aj (nevhodné slovo)... Rv |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
to kvinto : typicketakze nakonec ja jsem nevhodny slovo a u CSLINKu je vse v poradku... dobrou kluci, ztracime tu vsichni cas... |
beeq
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKuHmmm... nevhodné slovo je človek zastávajúci diskriminačnú teóriu, ktorá rozdeľuje ľudí podľa farby pleti...@beeq - ja netvrdím, že je všetko v poriadku, ale týmto svojím postojom toho veľa nedosiahneš. Ono zo slušnosťou ďalej zájdeš. A trpezlivosť ruže prináša. A ak si nespokojný a myslíš si že ti nebolo poskytnuté to na čo máš nárok, alebo si bol oproti ostatným znevýhodnený, obráť sa na kompetentné orgány, u vás tuším ČOI... Nerieš to bulvárnymi výkrikmi na webe. Maj sa ako chceš. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
Přiznávám,že jsem byl stejně rozčílen po 14 dnech po odeslání sms,ale po objednávce Mých 6 se sami ozvali a připsali 400kč na konto,tím jsem ušetřil +bonus film,no neberte to!!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 914 |
![]() |
|
RE: Praktiky CSLINKu007: to je ale preci uplne jedno. ta informace nemusi bejt ani jinde a staci ze tu bezi ta reklama. mame svedky , ze to funguje a najednou je tu nekdo na koho to nefunguje. to je podle me problem.ja sem taky presvedcenej ze u cslinku maj problem. nabizeli mi dalsi karticku za 1500, tolik stoji i tady na krame. to je sleva, ktera se vyplati. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |