Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Eurosport2BL v CSLinku

Tak máme 4. ledna a Eurosport2BL v CSLinku zatím v nedohlednu. Nemáte někdo info zda se hnuly ledy?

FI711010
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Eurosport2BL v CSLinku

jasné že ano
dajú miho k mojím národeninám
:)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Eurosport2BL v CSLinku

Sportu je až dost, stačí.

Nervoš
Registrace: 1/2006

Když jsem před svátky volal cs link operátor o Esp 2 nic nevěděl,měly by přidat Discovery někdy v lednu

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

RE: Eurosport 2 BL v CS Linku

Pokud nezařadí Eurosport 2 Bundesligu nebudu si u nich nic objednávat to samé platí pro Skylink - jsou jiní, kteří tento program dávají.

viking
Registrace: 9/2005

Nie každý potrebuje ku šťastiu Eurosport 2 Bundesligu. Ja radšej sledujem americký futbal a motorizmus.

marianm
Registrace: 8/2006

By mi zajímalo, kdyby každýmu vyhověli s jeho pažadavky, který program chce, kolika lidem by se líbila cena balíčku.

Bob24
Registrace: 3/2008

Eurosport2BL

Pro Nervoše: sportu není nikdy dost a fotbalu už vůbec ne .Pro MarianM: mě nezajímá, že ty sleduješ raději přiblblý americký sporty a motokáry. Jde ot o že by už konečně na nějaký platformě mohla být nabídka sportovních programů kompletní.

FI711010
Registrace: 6/2008

@FI711010

tak takovou platformu zaloz a nebudes si tady muset stezovat.

zzz
Registrace: 1/2006

RE: Eurosport 2 BL v CS Linku

Já vím, že každému nemohou vyhovět, ale ať mě vysvětli proč se chlubí tím, že dají program Doma (program od Markízy), jako by to bylo kdo ví co. Bohužel jsem ten, které má raději sportovní kanály než filmové, proto raději žádám tenhle, ikdyž je prý moc drahý pro některé providery, ale když ho může dát Digi do své nabídky, proč to nemůže dát CSlink, UPC, Skylink, které jsou více zmedializované navíc UPC stále jedná a stále se nedohodlo pamatuji si na prohlášení, když tento kanál vznikal, co UPC říkalo. To ty jednání nějak dlouho trvají už to bude půl roku. Já bych řekl, že nemají zájem ať to řeknou hned.
Český kanál a on je jenom v Digi.

viking

FI711010

nebojsa aj to bude raz
len treba vyčkať R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

viking

To nie je ziadny cesky kanal,len kanal na ktorom je dostupny cesky komentar

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Eurosport 2 bundes

No proti chuti žádný dišputát, pro někoho není sportu nikdy dost , jenému to stačí. Já jsem taky pro ať tam raději dají i něco jiného, kvalitnějšího ať je z čeho vybírat. U balíčku Cs linku je to dost monotoní, hodně sportu, málo filmu. Axn jsou na nízké úrovni Filmboxy se musí předplácet extra Rv

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007

Malo filmu??Filmovych kanalov je tam tiez dost

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Blooddog

No v cslinku v Totalu je jen Film + a Cs Film. Axn jsou seriálové,ale jinak v součtu obou providerů jo

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007

@FI711010

Ak chceš sledovať bundesligu a futbal ako taký, zožeň si cez cardshare Sky Deutschland tam máš kompletnú prvú a druhú ligu, všetky zápasy naživo.

marianm
Registrace: 8/2006

RE: Bundesliga 2 BL v CS Linku

Mě by stačilo, kdyby někdo vytvořil třeba 7 prémiových balíčků, např. balíček filmový, sportový, hudební, dukumentární, pro děti, atd dal do toho všechny kanály, které se daná kategorie týká z různých providerů a každý balíček by měl svou cenu a byl by klid. Nechápu, že třeba HBO má svůj balíček tak bych ho hodil do všech filmových. 1 Balíček cena cca 300 - 550 Kč podle kvality kanálů, potom bych udělal 1 balíček jako je třeba Total a tam bych dal tu směsici kanálů všeho druhu o který je největší zájem. Cenu bych nechal na těch 330 Kč za měsíc.

viking

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra