![]() |
|
využití modul Zeta CAM BlueDobrý den,prosím o radu - mám Humax 5500 - v jednom slotu karta Skylink s předplaceným Multi balíkem a ted se mi do ruky dostal zadarmo modul Zeta CAM Blue. Je možné nějak ještě tento modul využít - pasuje do druhého slotu v přijímači. Parabola namířena na Astru.. Rád bych přijímal HBO balík, ale Skylink nabízí jen HBO... Poradíte prosím jak využít modul Zeta CAM BLue ? Předem díky. J. |
sniperj
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: využití modul Zeta CAM Bluemodul Zeta CAM Blue je UNIVERZáLNY má aj CW,možeš tam dať druhú kartu.Vojdi do menu modulu dá sa tam nastaviť,Daj ALL alebo len CW |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
![]() |
|
RE: využití modul Zeta CAM BlueJá mám taky,v jednom CW jde a v tom druhém nejde.Musím ho někde naprogramovat.Nebudu přece kupovat programátor. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: využití modul Zeta CAM BlueJá tedy nevím,ale mám ho také a Gittalku papá dobře.v obou slotech.Nic jsem neprogramoval. ;) |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: využití modul Zeta CAM Blueděkuji za info -tak jestli to chápu správně, potom když si koupím do druhého slotu CS link kartu, zaplatím si teď balík FILM se slevou 50%, tak mi půjde celý Skylink balík Multi co mám předplacený a i HBO, HBO2 a Cinemax od CS linku v Zeta Camu? Ještě jeden dotaz - když koupím kartu CS link na 1 rok s neplacenými programi, bude stále aktivní i po roce, když si na tuto kartu budu platit po tom roce jen balík FILM a neprodloužím placení za neplacené kanály, které budou jen na 1 rok a které už mám přes Skylink. |
sniperj
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
@sniperjJá myslím že ta karta od Cslinku bude aktivní stáleSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 754 Galerie: jackino |
![]() |
|
![]() |