Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

využití modul Zeta CAM Blue

Dobrý den,
prosím o radu - mám Humax 5500 - v jednom slotu karta Skylink s předplaceným Multi balíkem a ted se mi do ruky dostal zadarmo modul Zeta CAM Blue.
Je možné nějak ještě tento modul využít - pasuje do druhého slotu v přijímači. Parabola namířena na Astru..
Rád bych přijímal HBO balík, ale Skylink nabízí jen HBO...

Poradíte prosím jak využít modul Zeta CAM BLue ?

Předem díky.

J.

sniperj
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: využití modul Zeta CAM Blue

modul Zeta CAM Blue je UNIVERZáLNY má aj CW,možeš tam dať druhú kartu.Vojdi do menu modulu dá sa tam nastaviť,Daj ALL alebo len CW

Igor
Registrace: 1/2006

Já mám taky,v jednom CW jde a v tom druhém nejde.Musím ho někde naprogramovat.Nebudu přece kupovat programátor.

Ji.sat
Registrace: 1/2006

Já tedy nevím,ale mám ho také a Gittalku papá dobře.v obou slotech.Nic jsem neprogramoval. ;)

koax
Registrace: 2/2008

děkuji za info -

tak jestli to chápu správně, potom když si koupím do druhého slotu CS link kartu, zaplatím si teď balík FILM se slevou 50%, tak mi půjde celý Skylink balík Multi co mám předplacený a i HBO, HBO2 a Cinemax od CS linku v Zeta Camu?

Ještě jeden dotaz - když koupím kartu CS link na 1 rok s neplacenými programi, bude stále aktivní i po roce, když si na tuto kartu budu platit po tom roce jen balík FILM a neprodloužím placení za neplacené kanály, které budou jen na 1 rok a které už mám přes Skylink.

sniperj
Registrace: 11/2007

@sniperj

Já myslím že ta karta od Cslinku bude aktivní stále

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra