![]() |
|
ariva 200potreboval bych poradit. Novy resiver ariva 200 a karta upc nemuzu to rozchodit jsem laik mam tam novy firmware 1.03B9 patch ale nevim jestli to mam dobre nastavene.Ale pred tim jsem mel original od upc humax udDik Thomas |
Thomash
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: ariva 200Název tématu máš na prd, ale budiž. Nevím, jestli se nepletu, ale k přijímačům od UPC se dávali karty Nagra, které s ním byly párované. V tom případě ti to nepůjde. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
polulinNepleteš si to s Digi???Máš v tom zmatek. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: ariva 200pozri sa na abforum a stiahni si bucharov projekt |
matus
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: ariva 200Zmatek možná dělá právě UPC,které používá oba systémy kódování.VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
4MilordNejdřív si něco přečtu, pak rozdávám rozumy: https://www.parabola.cz/clanky/3348/upc-dodava-k-upc-direct-novy-prijimac-humax-ud-fox/ |
polulin
![]() |
|
RE: ariva 200uz jsem to taky nasel tak mam pozadat upc o novou kartu v cryp.v nebo to pujde jinak? dik |
Thomash
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: ariva 200Nevím, co máš ve smlouvě. Každopádně počítej s tím, že zatím toho na UPC z HD moc neuvidíš. Možná až přechodem na Thor. |
polulin
![]() |
|
RE: ariva 200na Thoru u kanálu History HD již česká aktivní stopaPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: ariva 200no jestli tam dají HBO HD a nebude se k němu potřeba prokousat přes pár SD balíčků s celkovou cenou nad 1.000 Kč/měs tak by mohli pár lidí potěšit. já osobně mám k tý firmě takovej odpor, posílenej ročním předplácením tý jejich služby na astře, že už to jde mimo mě, i kdyby tam dali cokoliv existujícíhoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
Babuičau !!! česká aktivní stopa je už i Zurichu v pirátském sklepě Antoniho Bilartiniho!!!!! Až tam pojedeš přesvědčíš se výborný mladý Ital,mají vše co bys třeba i potřeboval!!!Už jsem to tam zasmradil česky!!! :laughing: :laughing: :laughing: R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: ariva 200@herybože kamaráde co to daty plácáš :laughing: pouze jsem upozornil na stav jaký je, ať si to každý přebere v hlavičce jak umí... Je zcela zřejmé, že U*C tento program prostě přidá, tedy mimo jiné Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: ariva 200hlavně aby si nějak dojednali s rumunama tu urychlenou výměnu karet :))) jinak můžou přidat třeba 8 programů sky box office HD v češtině za 100 Kč a nikdo jim to stejnak sledovat nebude :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
BabuiTos nepochopil???,kamaráde ,že jsem Tě kontaktoval pozdravem a že si dělám srandu????,No nic zatím ahoj!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
@Babuita ceska stopa je tam este z cias ked Mrtve more bolo este len marod .. cize este ked UPC ani netusilo ze pojde na 1W. ono totizto je tam aj polska, madarska, pripadne na inom aj skandinavske zvukove stopy, a je tomu tak preto lebo uvedena druzica sluzi ako distribucna trasa pre uvedeny kanal, a skylink prebera history HD priamo odtial. podobne je napriklad filmbox hd na hotbirde, pripadne oba eurosporty HD.. je mi zahadou preco ziaden sat poskytovatel neprebera prave eurosport 2 HD ked je tam ceska audiostopa :-/ :lookaround:Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: ariva 200Vlado tak teraz si im pokazil radost |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: ariva 200ved to si musel vsimnut kazdy dreamboxak a naviac tam stale vypisuje conax. ine je vsak ten UPC transporder ktory je 100 % kopia z astry, teda aj so vsetkymi identami, cize slo aj na gama karticku i2 pripadne na mosc c+nl s2Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: ariva 200@vlado fogodřív jsem to nevěděl, pokud jsem to neslyšel (track4), ono spousta lidí o tom nemá ani páru :8) @hery nepochopil, ale pokud je to pozdrav tak Ahooooj R^ Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: ariva 200Je to přesně jak píše VF ta stopa je tam opravdu už od krále klacka kdy ještě UPC ani nevědělo že bude vysílat :))) :))) (zase to neberte doslovně) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
re-BabuiBabui,Babui včera byl pátek :laughing: :laughing: koukni na Conax výše |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
![]() |
|
misutvšiml-odmazánoPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
![]() |