![]() |
|
Vypnuté karty DIGI TVZdravím, kolega mi dal rozbehať prijímač Hyundai DIGI TV, platí stále mesačné poplatky,ale pre rekonštrukciu domu ho nemal zapnutý vyše pol roka. prijímač som zapojil,ale sú bloknuté,alebo vypnuté karty, má dvojtunerový prijímač. Volať, či písať na DIGI TV? Dík. |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
RE: Vypnuté karty DIGI TVStačí tam zavolat a nadiktovat čísla karet. |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
RE: Vypnuté karty DIGI TVzdar měl jsem ten samý případ jelikož jsem se stěhoval a asi 4měsíce mi to nejelo. Musíš zapnout reciever na ČT1 (u Vás asi STV1) a zavolat na callcentrum znovu aktivujou kartu, pokud máš ten co se propojuje s druhým přes lan kabel tak musí běžet oba. Opiš si předem čísla karet.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Vypnuté karty DIGI TVpresne ako pise kolega vyssie..tusim pise karta expirovala..zavolat nadiktovat nechat zapnute.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: Vypnuté karty DIGI TVDíky chlapi, zavolal som na zákaznícke centrum a karty reaktivovali, už to beží. Dík:) |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
RE: Vypnuté karty DIGI TVChtěl sem se zeptat,když Digi chce začít měnit karty kvůli pirátskému příjmu,tak by mě zajímalo jestli tu novou kartu od Digi bude možné použít v jiném sat.přijímači?!Do teď byla spárována právě s tím satelitem,který nabízeli oni. |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Vypnuté karty DIGI TVani potom to nebude inak,poslu ti karty,ktore sa sparuju len s tvojim prijimacom.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: Vypnuté karty DIGI TVpo 888 raz pre vsetkych truhlikov co to nechapu.stara karta je sparovana so starym boxom a zaroven v tychto dnoch nahadzuju parovacie data na stary box + novu kartu ( v emm aj ecm streame su 3 nezavisle pidy pre nagru 2, 3 aj 4 ) a karty nasledne posielaju, cize ked dojde uzivatelovi a ten ju pichne do boxu po inicializacii karty si uz ona sama vyberie svoj emm stream a nasledne sa naparuje. v sk mame vyhodu oproto trebars chorvatom, pretoze davaju cerveno-modre karty N3 takze parovacie data su rovnake - to znamena ze ked ich niekto mal vytiahnute z N2 karty nic sa nemeni, a nova kartu moze bez problemov pouzivat tam kde ju doteraz pouzival ( dreambox, ipbox, azbox a ine ). BTW: pevne dufam ze uz to je jasne pre vsetkych a podobne thready uz nebudu vznikat Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: Vypnuté karty DIGI TVtak ako pise VF a este dodam,ze ani u N4 sa nemenia parovacie data,ale je zmenene celkove algo takze mimo ich prijimacov to nepojde nikde... |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
RE: Vypnuté karty DIGI TVasi 2 tyzdne dozadu som mal expirovane zapisy na karte tiez, celu noc isiel digihumax a nic nenacital, rano som zavolal do call centra a este som nemal ani polozeny telefon a uz to nabehlo, co bolo celkom pozitivne prekvapive. Fungujem totiz viac na vantage nez na digihumaxe.Vantage 1100s HD, Gibertini 100 Al red, SG2100 24.5W-53E, 42PV600E
|
harmi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: Vypnuté karty DIGI TV@Vlado FogoEste dufam mne napises po lopate aj 889x Ak by som chcel kartu Digi - pouzit v inom pristroji, je to mozne, alebo bude to mozne ???? |
jaydoo
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |