, sekce: Skylink |
|
Je lepší Skylink nebo CS Link?Zajímá mě zejména kvalita zákaznického servisu, výpadky, kvalita signálu,... Prostě to co se nedovíte na webu (na webu lze najít pouze program a ceny) |
michalkol
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 16 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
|
|
jupiJasné, ale tie ceny čo si dal má UPC offiko stále. Ale nikdy ich neuplatnuje. Mám UPC od začiatku jeho existencie a platil som len raz, a to v ich začiatku, uvedenú cenu. Potom začali akcie a trvá to už roky. Za ich balík, kde je aj kopu programov z multi Skylink, platím v priemere okolo 300 bývalých SK. A neber to... A kedže mám aj Skylink, Cs link môžem porovnať aj kvalitu obrazu. V možno 70 percent je rovnaká ako u uvedených našich platforiem.A to nehovorím na Thore aká je dobrá...nuž vyber si.Ešte som zabudol, že UPC má politiku osobného kontaktu na stredisku. Prídeš , ako ja, po skončení 2 ročnej akcie a oni sa ťa opýtajú či chceš skončiť alebo pokračovať.Ak mi urobíte cenu, pokračujem. A oni ju urobia, ale vôbec nie je verejná. Pre starého zákazníka. R^ |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: Je lepší Skylink nebo CS Link?Milane taková politika patří ale na tržnici,nikoliv pro seriozní firmu.Buď mám cenu pro každého stejnou,nebo to nedělám vůbec. VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
|
|
4Martin5Tvoji cenovou politiku mají v KLDR a na Kubě. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
@polulinCopak ty smlouváš v restauraci po obědě,nebo snad v Kauflandu s prodavačkou :OProč se mám ponižovat u nějaké přepážky s prosíkem,ukaž ceník a nazdar Rv VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
4maca5Pleteš si pojmy s dojmy. U UPC se jedná o službu, nikoliv o koupi spotřebního zboží. |
polulin
|
|
martin5mne tiez nepride normalne sa dohadovat takto o cenach.A to kolegovia pomlcali ze UPC Ti tie zvyhodnene ceny da az ked im das vypoved,inak nie.....To skutocne nie je normalna spolocnost...... Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: Je lepší Skylink nebo CS Link?taková cenová politika začíná být normální a je třeba si zvykat. Pro dlouholetého stálého zákazníka je jiná, nevidím na tom nic zlého.Je třeba si hlídat vlastní kapsu a nebýt jako ovce. Letos jsem zjistil, že můj mobilní operátor zvýhodňuje nové klienty a na staré moc nedbá, po zavolání na call centrum mi byly nabízeny MMS a jiné kraviny. Odmítl jsem s tím a´t mi brnkne někdo z klient. centra jinak ruším 4 tarify po 7 letech. Výsledek mám na každé z nich rok 100 minut za 350Kč/měs. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
4GunterTak to by Martin5 určitě s díky odmítl... |
polulin
|
|
RE: Je lepší Skylink nebo CS Link?a ja sa zopakujem,toto nie je cenova politika serioznej splocnosti.Tak si to nepredstavujem...........Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
|
|
@polulinV čem je tedy rozdíl,pokud se jedná o zboží a služba do něj samozřejmě patří :-/VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
RE: Je lepší Skylink nebo CS Link?pánové někteří z Vás by měli otevřít oči taková cenová politika co dělá UPC je normální a dělají ji všichni, donedávna jsem dělal pro regionálního poměrně silného IP providera, kde měl optiku byla i TV. Lidi mají svůj účet a běží věrnostní program za roční předplatné služeb X bodů, po dalším roce X bodů, objednávka telefonie X bodů. Po roce jsi nashromáždil běžně tolik, že sis mohl objednat něco jak multi a jelo ti to 1-3 měsíce grátis nebo Ti odečetli body odečtou od peněz a je to to samé...!zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: Je lepší Skylink nebo CS Link?Wikipwdia: Spotřební zboží je pojem, který se používá v různých oborech zabývajících se obchodem. Obecný význam tohoto pojmu není ostře vymezen, typicky pojem zahrnuje zejména menší věci, které se rychle spotřebovávají nebo opotřebovávají a pravidelně znovu nakupují, zejména potraviny, oděvy, osobní hygienické potřeby atd., tedy v užším smyslu zboží krátkodobé spotřeby.O což se v případě objednání služeb od satelitních či mobilních operátorů rozhodně nejedná. |
polulin
|
|
RE: Je lepší Skylink nebo CS Link?ale nebudte smiesni, jaka neseriozna spolocnost...ja som fanda Skylinku, ale ked mi da dobru cenu UPC, tak nemam problem si pridat aj ich karticku...ked mi daju za 10 eur ponuku s PLUS balikom, ktora zda sa bude obsahovat viac programov ako MULTI, tak bol by som blazon keby som to nezobral...a mozem sa zjednavat aj jak baba na trhu, to mi je uplne lauprt |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
gunterale z toho potom vyplyva,ze predrazena UPC bude stale nevyhodna pre novych zakaznikov /takze si ju nebudu objednavat/ a ti stari zakaznici ju budu mat cim dalej lacnejsiu.....Hm a to se vyplati. :))) :)))Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
|
|
RE: Je lepší Skylink nebo CS Link?"Od 1.5.2010 po přechodu na THOR jednoznačně UPC Direct. Budeš tam mít prakticky všechny programy co má Skylink a CSlink a vše na jedné kartě."Tak podla povodnej otazky by to bola velka chyba. UPC Direct sa zlepsi po prechode na THOR to je jasne (hlavne co sa tyka vyberu programov), ale stale nema na SkyLink a CSlink v kvalite obrazu (zakladnych, MULTI je iba na urovni UPC), a uz vobec nema dobru technicku podporu. Dovolat sa do UPC je casto na niekolko dni a tie baby nikdy nic nevedia, to dohadovanie ceny tiez nie je take ako tu opisuju - ani sa s tebou o cene nebavia kym nepodas vypoved (nech si hovori kto chce co chce fer to neni). Okrem toho mozes len tvrdit ze to bude v UPC take a take, ale istotu nemas. Kym to pustia mozu zmenit podmienky, zhorsit kvalitu obrazu (napr. nieco medzi to este natlacia) a kludne mozu byt vypadky na dennom poriadku. Ved tam len zacinaju a moze to mat zo zaciatku problemov viac nez dost. Doteraz napr. nemaju v poriadku znaky v EPG a na mnohych kanaloch nebezi dobre ceska stopa (niekde neni a niekde je a ked zapnem CS, tak hovoria madarsky a zapnem Madarsky a hovoria cesky). Niektore programy ani nejdu. Jasne maju dost casu do 1.5 to opravit, nechcem ich ohovarat, ale nik nema istotu ze to tak bude. Skutocnost sa ukaze az 1.5. Kedze chalan sa pytal ci je lepsie CSlink alebo SkyLink, tak mu nebudem tvrdit ze je lepsie UPC - na to sa nepytal a urcite ma dovod preco sa pyta na SkyLink a CSLink a nie na UPC. Nie kazdy chce mat 30 programov v kvalite UPC, mnohym staci 10 programov v kvalite SkyLink zakladu (a mnohym ani to nestaci) a hlavne HD programov. Nik znas okrem toho netusi aku kvalitu budu mat HD kanaly v UPC a ich cena tiez neni znama. Politika UPC nie je zrovna privetiva pre zakaznika - ako dlho ignorovali svojich zakaznikov s STV2 a STV3? Teraz pridavaju kde co, ale co o rok, ked pribudene STV4 alebo nieco ine a ked STV3 zacne vysielat stale HD - zaradi ich UPC, alebo bude pokracovat ich byvala politika? Skusenosti su zle a bude nejaku dobu trvat kym ma presvedcia o ich kvalite. Rad sa necham prekvapit. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
RE: Je lepší Skylink nebo CS Link?Firma s věrnostním programem ctí určitý řád tady problém není,ale nedám důvěru na jinou která se přetrhne pro nového neznámého abonenta a pro pravidelného plátce nemá co nabídnout :((VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
nejlepší cenu má DIGICenou a nabídkou jednoznačně DIGI TV,tady vítězí jiný názor , ale jenom proto , že je to poplatný UPC, Pro normálního diváka je cena DIGI téměř poloviční. |
zobe
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 24 |
|
|
RE: Je lepší Skylink nebo CS Link?Mám Skylink předplacený na celý rok s balíčkem Multi a nemohu si stěžovat. Nabídka pestrá, pro každého něco. CS link nenabízí Joj Plus aspom co vím. Podle mne bych doporučil Skylink a budeš spokojený. I Obraz je na Skylinku pěkný.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 119 |
|
|
RE: Je lepší Skylink nebo CS Link?já bych to řekl asi tak.Zásadní rozdíl v základní nabídce není až při aktivaci placených programů tam jsou odlišnosti v programech.CS link více sportovních programů,a podle mně vyváženější skladba programů , Skylink zase filmové kanály.JE LEPŠÍ BLONDÝNA NEBO BRUNETA. :laughing: |
kimi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
|
|
RE: Je lepší Skylink nebo CS Link?Zrzka R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Je lepší Skylink nebo CS Link?Zapomněli jste na holohlavé soudružky ;)VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|