, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Šrot LCD SamsungPro ty, kteří mají Samsunga :8) http://domazlicky.denik.cz/zpravy_region/draha-televize-skonci-ve-smeti-zklamani-ceka-3a55.html |
JEJDA
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 464 |
|
|
RE: Šrot LCD SamsungŠrot LCD Samsung,to je známo dávno,taky jsem se spálil,asi na týden,už je klid mám spolehlivou značku |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
RE: Šrot LCD Samsungpokud si nekdo mysli ze jine "spolehlive znacky" budou syslovat nahradni dily 10 let tak je opravdu naivni. Holt nova doba.... |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
|
|
SamsungTo je objektivita. Pre 1 zlú skúsenosť zavrhnúť celú značku. Je to jednoducho spotrebná elektronika. Ak sa to pokazí po záruke, oprava nemá zmysel. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 391 |
|
|
RE: Šrot LCD Samsungtelevize je spotřebák, je třeba si přečíst celý článek o babiččině pračce sloužící 25let atd. taky by neškodilo přečíst na (nevhodné slovo) recenzi o předražené TV Sony. Jinak pokud by pán nebyl skrblík, zaplatil by si prodlouženou záruku na 5 let.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: Šrot LCD Samsung"Svým vlastním pátráním prý navíc zjistil, že mnozí výrobci elektroniky vyrobí například sérii určitého typu televizoru a k němu jen omezený počet náhradních dílů"Zvyraznujem slovne spojenie "mnozí výrobci",takze nie len u Samsungu,ale aj u inych sa vam moze nieco podobne stat Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: Šrot LCD SamsungSamsung mám a nejenom a já a maximální spokojenost.Kdybych se tu měl rozepisovat, jak se mí přátelé napálili s Panasonicem, bylo by to dlouhé čtení... Není dobrá a špatná značka, je to všechno spotřební elektronika a vše je o náhodě... Mimochodem, ve firmě máme Sony Bravia a ta se posrala už několikrát.... |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
|
|
RE: Šrot LCD Samsunginu spotřební elektronika a nejedná se jen o televize ale prakticky o vše je stavěná tak aby vydržela zaruku a po zaruce se porouchala at se jedna o jakoukoliv značku někdo ma to štěstí že narazí na dobrý kus ale ve většině případu jde jen o to aby lidi neustále kupovali něco nového měla by být stanovena doba jako tomu bylo kdysi jak dlouho musí dodávat vyrobce náhradní díly kdysi tomu tak bylo a v případě že je nebude dodavát aby existoval nějaký postih kdysi museli byt nahradní díli dodavany 10 let |
vendy1968
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 218 |
|
|
re:Samsung je dnes obrazově hodně dobrý,ve stejné cenové hladině s ostatníma telkama obrazově vždy vede.Kdo to nevidí,asi musí k očnímu lékaři.Že je vše i o konkrétním kusu,to je věc druhá.Vždy mě dostane,když mě zákazník řekne,tahle naše televize hrála bez poruchy 25let,tak bychom chtěli něco podobného...Jinak když vozím od lidí věci na servis,vždy se podívám jaké je u nich zastoupení značek a můžu vám říci,že je tam vždy od všech značek paritní zastoupení.Řekl bych,že je to úměrné prodejům.Ještě k Sony,tu značku mám hodně rád,tedy hlavně v poloprofesionální a profesionální třídě,ale placku od nich třeba nemám,ale na servis třeba i na dvacet let staré věci funguje perfektně.Příklad-vloni jsem sehnal na ebay espritový zesilovač,bohužel při přepravě došlo k zničení dálkového ovladače,který se dostal pod zesilovač a ten jej svou váhou rozdrtil.Měl jsem po náladě,neboť tyto ES věci se moc neprodávaly,nebyla to masovka,už jsem se smiřoval s nějakým univerzálním Sony ovladačem,ale pánové-v centrálním skladě v Belgii ho měli a poslali do Prahy,přímo originál.(stál 1400kč).Tak asi tak funguje třeba Sony,dokonce mají nějakou extra službu,kdy za nemalý poplatek zajistí jakýkoliv díl,nebo opravu na libovolně starý výrobek.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 808 |
|
|
RE: Šrot LCD SamsungPhilips, jedině Philips.... R^ |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
|
|
RE: Šrot LCD SamsungAno je to různé.Já jsem třeba nikdy neměl problémy se značkami SONY, JVC, TOSHIBA, také přístroje LG skoro nikdy nezklamaly (kdysi video). Zato výrobcům PANASONIC a SAMSUNG nemůžu přijít na jméno, vždy u toho nějaká funkce nefungovala, mělo to výrobní vadu (plasma, autorádio), nebo se u toho furt něco sr*lo. U některých značek je nákup sázkou do loterie, někdo má holt štěstí na šrot i od zavedených značek, a někomu funguje neznačkový přístroj léta bez závad. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
|
|
RE: Šrot LCD Samsungnikdy som nemal problem s nicim od PANASONICU.Mal som 2 x plasmu,2 x domace kino, 2 x dvd prehravac...Takisto som nikdy nemal problem s nicim od SONY /ale TV by som si nekupil/,JVC ani TOSHIBA. Teraz mam dve male LCD /detska izba a kuchyňa/ takisto tam nie je ziadny problem........ Nikdy si nekupim nic od LG. :8) Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: Šrot LCD Samsungsorry tie LCD su SAMSUNG.Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: Šrot LCD SamsungJá jsem ten odkaz nenašel takže je to kec???To pěkně zasíráte stránky. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
|
|
RE: Šrot LCD SamsungLCD Samsung 1 |
charli
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 22 |
|
|
RE: Šrot LCD SamsungJe to naozaj šrot!To isté sa mi stalo pred vianocami. |
repkin
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 22 |