, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Mám doma PartnerBox od Digi TV. Obdžel jsem včera dvě nové karty. Vyměnil jsem je. V původním přijímači zůstala tři hodiny hláška "Chyba spárování", což se vyřešilo po telefonátu na infolinku během dvou minut...Ovšem u druhého přijímače karta stále nejde. Navíc se po zasunutí karty objevuje hláška "Karta není platná". Rady z infolinky, abych kartu vyndal a důkladně očistil nebo vypnul na hodinu přijímač ze sítě, nepomáhají. Zkusil jsem kartu i podlepit izolepou, aby byla silnější. Potom ještě tovární nastavení. Ale stále nic... V diskuzích jsem se dočetl, že tahle hláška může znamenat i chybu přijímače. Ovšem to se mi nezdá - když do něho vložím tu starou původní kartu, naběhne vše bez problémů... Nemáte ještě někdo nějaký nápad (kromě toho, abych vše hodil z okna), který od operátorek Digi TV nezískám? Díky |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=A co my s tím tady? Sám sis vybral Rumuny, tak si to užij ;PVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Myslel jsem jestli třeba někdo nemáte s touto hláškou u Humaxů nějaký zkušenosti...Sice zatím funguje i ta stará karta a na druhým přijímači mám SkyLink, ale rád bych zjistil co nejdříve, jestli je třeba nutné měnit přijímač. Výměna u Digi pak asi není otázka dní, ale v lepším případě týdnů... |
tomygo
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=1. co se stane když prohodíš karty mezi sebou?2. zkusil jsi tovární nastavení a pak strčit kartu znova? zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Tovární nastavení a zastrčit znova jsem zkoušel, bez výsledku.Jinak prohodit karty mezi sebou zkusím, ale pochybuju, že to pomůže. Ta jedna už je spárovaná s přijímačem a funguje. Navíc u nich bylo napsáno, která je pro původní přijímač a která pro PartnerBox a tím jsem se řídil... |
tomygo
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Hodil bych jim to na hlavu a šel ke konkurenci!Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=měl jsem Humax+IV než jsem dal výpověď a taky partnery a normálně karta šla prohodit. Nic se nedělo vše normálně šlapalo. je ale docela možné, že je problém ve fw přijímače a chtělo by to přehrát. Zcela jistě to automaticky přes družici nepůjde.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=tady digi ztratí věrné poddané |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=To prohezení karet nechám radši až na ráno. Ale ještě než to zkusím bych se rád ujistil, že neudělám kravinu. Když by byla chyba v tomhle přijímači a já zkusil dát kartu do toho druhého, nemůže se stát, že se karta spáruje s ním? Pak bych měl obě karty spárované s jedním přijímačem, což by mi bylo k ničemu...Pokud je to blbost, tak se omlouvám, ale nevím, jak to párování karet přesně funguje. |
tomygo
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Ked tie karty prehodis,tak ti zhori barakČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=@Blooddog: Díky za užitečnou radu... Ale já fakt nevím, jak to je, tak se radši zeptám, ne? Když si zadáš do Googlu třeba "Rozpárovaní karty digi v jiném přijímači", zjistíš, že s tím jsou vždy potíže, když se karta dá do jiného přijímače.Ale zítra to teda risknu a zkusím... |
tomygo
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Potíž by byla,kdyby hláška z druhého příjmače zněla opět "karta není platná"V případě hlášky "chyba spárování" máš nějakou naději. VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=@martin5: Díky, ale ta hláška "Chyba párování" už u druhé karty není. Po telefonátu na infolinku operátorka něco aktivovala a hláška během dvou minut zmizela a vše funguje... Proto mi jde o to, abych tuhle už funkční kartu opět "neznefunkčnil"... |
tomygo
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Proste tu kartu,pri ktorej ti pise,ze nie je platna,supni do pristroja v ktorom ti to ideČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Vlož tu "nefunkční" do druhého přístroje a sleduj co vypíše.Se spárovanou kartou nic provádět nemusíš (stejně by se taky nic nestalo)VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Vlož tu "nefunkční" do druhého přístroje a sleduj co vypíše.Se spárovanou kartou nic provádět nemusíš (stejně by se taky nic nestalo) ;)VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
@redakceZajímavé,prvně mi při odesílání reakce vypíše chybu a teď jsou tady odpovědi dvě :((VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Také mi před časem přišly dvě karty pro "partnerbox". Mám 2 Humaxe II. Když jsem dal kartu do špatného přijímače, tak se mi zobrazila hláška, která mě informovala něco ve smyslu, že jsem kartu vložil do špatného přijímače. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
|
|
ja už mám tri kartyspárovanie prebehlo k maximálnej spokojnosti |
janoZV
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 467 |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Zavolaj na hotline tych rumuskych prasiat.Alebo pockaj na technika cca tri mesiace.Osobne by som ich kopol do r-iti a dal si ineho poskytovatela. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 650 |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Pre Humax II bol vcera vydany novy FW, ktory by sa mal dat stiahnut z druzice a ktory ma riesit problemy s N3 |
peter353
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Zkus dát spárovanou kartu do toho "nespárovaného" přijímače |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=skusil by som stiahnut donho novy sofft ak nepomože hod z okna :))) |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 795 |
|
|
reakce na TECHNIKA TKR..ahojdík,ted jsem četl radu TECHNIKA TKR a musím uznat že toho pána sice neznám,ale jeho příspěvek hned v úvodu mluví za vše. Digi tv taky nefandim /sám jsem ho kdysi měl a už nemám-páč komunikace s nimi stojí za prd/ ale než takovouhle radu to asi raději nepsat nic.. Ten pán si asi neuvědomuje na co tyto stránky vlastně slouží... Tod vše-omlouvám se za příspěvek mimo mísu.. Rv :bigeyes: :) |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
|
|
RE: Nová karta Digi TV - =Karta není platná=Když za nějakou službu platíš a nefunguje ti, tak bys to měl v první řadě řešit s poskytovatelem této služby a nikoliv kdesi na webu (kde stejně nevyřešíš nic). A jestliže poskytovatel služby není schopen zjednat nápravu, což je v tomto případě evidentní, tak naprosto přesně platí co jsem uvedl výše. Nazdar (nevhodné slovo)-fando :dead:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
|
|
reakce na TECHNIKA TKRPro koho děláš? Myslím že sis spletl sekci fora :bomb: Vždyt pštros je tak krásný pták a taky ho musí někdo krmit :razz: :razz: i když se asi brzy sejdem v jiný sekci kde nám rád třeba poradíš R^ R^ R^ |
faja24
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 18 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|